kısa topuklu ayakkabı modelleri


Bayan Kısa Topuklu Ayakkabı Modelleri


İş hayatından gündelik yaşama kadar kadınların ayakkabı tercihi tabi ki topuklu ayakkabıdan yanadır. Çoğu zaman boyu ideal boyun altında olduğunu düşünen kadınların kurtarıcısıdır üstelik. Peki ya boyunuz uzun ise ve topuklu ayakkabı giydiğinizde boyunuz çok uzun kaldığı için kendinizi kötü hissediyorsanız ve düztaban ayakkabılarla şıklığı yakalayamayacağınız düşüncesindeyseniz tercihiniz kısa topuklu ayakkabı olmalıdır. Hem topuklu ayakkabının şıklığına erişerek kombinlerinizi rahatlıkla oluşturacak hem de ideal boy seviyesine ulaşacaksınız. Ya da uzun topuklu ayakkabılarla rahat hareket edemiyorsanız, günlük kullanım için kısa topukların daha rahat olduğuna inananlardansanız sevmeden giydiğiniz dolgu topuklardan kurtulabilirsiniz.
rahat topuklu ayakkabı

Kısa topuklu ayakkabı modelleri çalışan kadının kurtarıcısı

Uzmanların da söylediği gibi çok yüksek topuklu ayakkabılar ayak yapısını bozarak çeşitli kas ve eklem rahatsızlıklarına sebep oluyor.

Bunun için uzun mesai yapan meslek gruplarının ve uzun süre ayakta kalmak zorunda kalan bayanların topuklu ayakkabı tercihlerinin kısa topuktan yana olması gerekmektedir. Topuğun kısa olması ayağın yapısına zarar vermeyerek olası ortopedik rahatsızlıklara sebep vermemiş olur. Kas ve ayak yapınızın sağlığını koruması ve olası ortopedik rahatsızlıklara yakalanmamak için yüksek ve çok dik topuklu ayakkabıların aksine daha alçak ve topuk boyunun daha kısa olduğu kısa topuklu ayakkabı modelleri seçmelisiniz. 
bayan kısa topuklu ayakkabı

Kadınların vazgeçilmezi olan ve bir tutku haline gelen topuklu ayakkabıların platformsuz ve kısa topuğa sahip olması daha mütevazı ve kibar bir görüntü yaratabilir üstelik ayak yapınızı bozmadan bu görüntüyü sağlamış olursunuz. Tercihe göre rugan süet veya deri çeşitleri kullanılarak arzu edilen kombin oluşturulabilir. Unutmayın öncelik ayak sağlığınız ve ardından kendinizi iyi hissedeceğiniz ayakkabı tercihiniz olmalıdır. Kombinlerinizi oluştururken kısa topukluları da aklınızın bir köşesinde bulundurmayı unutmayın. Trendy kadın saatleri makalemizi de okumalısınız.

2 Yorumlar

  1. üstten 3. :) yaz gelse de gezseeek :)

    YanıtlaSil
  2. kısa topuklu ayakkabılar bence kullanım açısında daha iyi

    YanıtlaSil