ilk hareket erkekten mi gelmeli

Neden İlk Hareketleri Hep Erkeklerden Bekliyoruz?

Kadınlar ilk hareketi hep erkeklerden bekliyor. Evet, kulağa biraz çılgınca ve kadınların fıtratına kesinlikle uymayan bir durum gibi görünse de denemekten zarar gelmez.
Bugün ”Ee aşkım beni nereye götürüyorsun?” demeyip direksiyona siz geçin! ”Bu akşam bizim için harika bir planım var!” deyip erkeğinizin yapmaktan hoşnut olacağı bir şeyler yapın. Bu bir film keyfi de olabilir, leziz bir kahve eşliğinde futbol sohbeti de… Tabii ki bunu yaparken siz de olabildiğince zevk alın.

Günün ilerleyen saatlerinde çantanızdan çıkaracağınız şık bir kutu emin olun bizleri heyecanlandırdığı kadar onları da heyecanlandıracaktır.


İçerisine en sevdiği kurabiyeden tutun, şık bir bilekliğe kadar onu mutlu edeceğine inandığınız her şeyi koyabilirsiniz. Sonsuza dek saklayabilmesi için tatlı bir not yazmayı da unutmayın.
Eğer sevdiğiniz adam size çiçekler versin istiyorsanız, önce siz ona mis kokulu çiçekler verin. Saçlarınızı okşasın istiyorsanız, siz onu dizlerinize yatırıp saçlarını okşayın, güzel sözler söylesin istiyorsanız ona şarkılar söyleyin. Sizi yemeğe götürsün istiyorsanız ona lezzetli yemekler yapın. Özür dilesin istiyorsanız hatasını anlatın.

Ve son olarak bu yazıyı okuyan beyler, size çiçek vermeyen kadınınız varsa, sizden çiçek istemediği anlamına gelmez. Kadınlar ilk hareketi hep erkeklerden bekliyor diyorsanız İlişkinizi renklendirmenin yolları makalemizi okumanızı tavsiye ederiz.

2 Yorumlar

  1. Klişeleri yıkma zamanııııııı, şaşırtma zamanıııııı😇😀😀😀👍🌷🤚

    YanıtlaSil
  2. Aslında haklısın neden beklenir ki? Kadınlar da özgür bireyler olarak ilk hareketi yapabilir :)

    YanıtlaSil