ilişkim nasıl renklenir

İlişkinizi Renklendirmenin Yolları

Çiftler ara ara ilişkilerinde durgunluk, monotonluk yaşamakta ve hemen paniğe kapıla bilmektedirler aşk bitimi, beni artık sevmiyor mu, ayrılık sinyalimi gibi olumsuz düşüncelere kapıla bilmektedirler; sonra ilişkinizi renklendirmenin yolları nelerdir araştırmaya başlanır. Bu olumsuz düşünceler birçok ilişkide yaşamakta, bu olumsuz düşünceleri bir yanı bırakın ve ilişkinizi renklendirmek için şu yolları deneyin ve ilk günkü heyecanı yaşamaya devam edin.

Sürpriz yapın, sürprizler hayat renk katan, monotonluğu ortadan kaldıran başlangıçtır, beklemediği bir zaman da iş yerine gidin ona öğlen yemeğinde eşlik edin.

İlişkileri renklendirmek için ne yapmalı?

En sevdiği yemeği ve ya tatlıyı yapın ve ona götürün eğer uzakta iseniz bunun da çözümü ona sevdiği çiçek veya güllerden yollayın ve sevdiği kokuyu, küçük hediye de olabilir üzerine onu ne kadar çok sevdiğiniz ve özlediğinizi yazın.

Sinemaya davet edin veya sevdiği sanatçının konserine götürün, sevdiği yazarın yeni çıkmış kitabını alın bunlar ilişkiye renk katan olaylardır. İlk tanıştığınızda üzerinizde ki kıyafetleri giyin saçlarınız aynı şeklide yapın onun sevdiği kokuyu sürün, beklemediği bir anda ona sarılın onu öpün onu kadar çok sevdiğiniz hissettirin.

Ortak hareket etmeye çalışın ona danışın bir sorunuz olunca ilk onu aradığınızı söyleyin. Onun yanın da olun maddi ve manevi konularda beraber hareket etmeye çalışın. Değişimlere ayak uydurmaya çalışın onun arkadaşları ve ailesi ile kaliteli zaman geçirmeye çalışın. Onun için maç izleyin sırf onla zaman geçirmek için aynı şeklide sevgilinizin sevdiği dizelere ve programlara katlanın ve onunla beraber izleyin. Hatta ortak bir diziniz olsun beraber izleyin birbiriniz de uzak olsanız bile aynı saat aynı dizi seyretmek ikiniz için güzel duygular hissetmenizi sağlayacaktır. Bu şekilde ilişkinizi renklendirmenin yollarını uygulayabilirsiniz. Aşk mı saplantı mı? makalemizi de okumayı unutmayın.

2 Yorumlar

  1. Küçük dokunuşlar yetiyor renklendirmek için...

    YanıtlaSil
  2. Küçük şeylerden mutlu olunuyor, önemli olan düşünüldüğünü/değer verildiğini hissetmek sanırım :)

    YanıtlaSil