dans


Çekici Kalmanın Yolu “DANS”

 

Bir kadının çekici kalmasının birçok farklı yolu vardır. Bu bir spor salonu, diyetler ve biyolojik olarak aktif katkı maddeleri ve pahalı ilaçlar olabilir. Fakat elbette en ucuz, en etkili ve en eğlenceli olanı, popüler bir etkinlik haline gelen,çekici kalmanın yolu dans olarak bilinir.

Oryantal Dans


Bu dans türü genç ve sağlıklı kalmaya yardımcı olur. Bir kadının iç ve dış dünyasını değiştirir ve ona zevk verir. Şimdi birçok oryantal dans okulu var. Dersler sırasında, problemlerinizi psikolojik düzeyde öğrenebilirsiniz. Eğer alt gövde zincirlenmişse, bu cinsiyette sertlik anlamına gelir ve göğüste köleleştirme doğa ile manevi etkileşimin olmadığını gösterir. Yani psikolojik travma geçiren kadınlar ve kızlar bu dansı doğru şekilde yapamayacaklardır. Hareketlilik ve zarafetin ifade edildiği yerde yeterli özgürlüğe sahip olmadıkları, bilgili bir kişinin hemen fark edeceği hatalar ortaya çıkacaktır.

Bugün oryantal danstan bireysel hareketler, diğer dans stillerinde de yer almaktadır. Bunun sebebi bu hareketlerin çok güzel olmasıdır. Oryantal danslar gittikçe daha fazla kadını büyülemektedir ve popülerliği Latin Amerikalılardan sonra ikinci sırada yer almaktadır. Bu yüzden bu harika dans türünü yapmaya çalışın ve daima güzel olun.

Flamenko

Flamenko dans türünü öğrenmek için gittikçe artan sayıda kulüp vardır. Bu dans koordinasyonu arttırır ve kişiye güven verir. Dans tüm kasların çalışmasını sağlar, kan dolaşımının iyileşmesi sonucu kişi kendini daha iyi hisseder. Flamenko sınıflarının bir sonucu olarak kadınlarda onur duygusu uyandırmaktadır. Vücut kendisini daha esnek hisseder ve rafine olur.

Bazı psikologlar, dansın saldırganlıktan ve stresin etkilerinden kurtulmaya yardımcı olduğu için Flamenko pratiğinin, kavga ve çatışmaların önlenmesine hizmet edebileceğini savunuyorlar. Bu özgürlüğün kazanılmasını da ifade etmektedir. Çünkü dansın, serbest kaldıkça hareket etmesi gereken ellerin, yumuşak bir hareketini gerektiriyor. Bu nedenle kastanyet kullanmanıza gerek kalmaz. Bu da yeni başlayanların yardımdan daha fazla müdahale edeceği anlamına gelir.

Kısacası güzelliğinize, zarafetinize ve çekiciliğinize biraz daha ekleme yapmak istiyorsanız, çekici kalmanın yolu dans olduğunu unutmayın.

7 Yorumlar

  1. Dansın faydası çok hep ruha hem bedene iyi geliyor 💃💃

    YanıtlaSil
  2. dans eder gibi yaşar ve çalışırsak her an dans etmiş oluruz galiba buda tamamen işimizi sevme hayata pozitif bakma ve yaşama sevinci ile alakalı galiba haydi durma dans et

    YanıtlaSil
  3. küçüklüğümden beri çok severim aslında son birkaç senedir dans etmiyorum yeniden toparlanmam lazım

    YanıtlaSil
  4. dans yoga masaj üçlüsüüüüü :)

    YanıtlaSil
  5. iyi geceeleer geçerken uğradım bi, dizi izlerkeneee :)

    YanıtlaSil
  6. Dans hem ruha hem bedene çok iyi geliyor. Çekici kalmak için ideal bir yöntem 😊

    YanıtlaSil
  7. Oryantal ruhumu coşturan bir dans gerçekten, ayrıca formdada tutuyor :)

    YanıtlaSil