her kadının bilmesi gereken güzellik tüyoları

Her kadının bilmesi gereken güzellik tüyoları

Her kadının bilmesi gereken güzellik tüyoları çoğu zaman hayat kurtaran ip uçlarından oluşuyor. Kadınların yaşamlarında dikkat çekici olması için bakımlı olmaları şart, her kadının doğasında bulunan bakım, güzellik aşkı vereceğimiz ip uçlarıyla hayatınızı kolaylaştıracak.

Güzellik ip uçları neler?

  • Eyeliner çekmeyi her kadın bilmeli çünkü gerçekten göze çekici bir ifade katıyor fakat bir türlü beceremiyorsanız çaresi var. Ten rengi bir kalemle iki gözünüze de eyeliner çekmeye çalışın daha sonra bu çektiğiniz hattın üzerinden siyah bir eyeliner ile kolayca geçebilirsiniz.
  • Eyeliner çekeceksiniz fakat bir türlü koyu renk olmuyor muhtemelen ürün bitmiştir bu durumda yenisini alana kadar rimelinize daldırdığınız eyelinerınızı kullanabilirsiniz gayet güzel olacaktır.
  • Jel eyeliner kullanıyorsunuz fakat kurudu mu? Mikrodalga fırında bir dakika kadar ısıttığınızda yenilendiğini göreceksiniz.
  • Takma kirpik takmayı bir türlü beceremiyorsanız kirpiğinizi ikiye ve ya üçe kesin bu şekilde daha doğal bir görünüm elde ederek daha rahat kullanabilirsiniz.
  • Aydınlatıcınız istediğiniz kadar parlak durmuyorsa elmacık kemiklerinize önce bir lip balm sürün daha sonra aydınlatıcınızı uygulayın son derece parlak duracaktır.
  • Kontür yapmak için uygun bir fırçanız yoksa ve alacak durumunuz da yoksa pudra fırçanızın ucuna lastik ya da tel toka takarak uzun ve ince uçlu bir kontür fırçasına sahip olabilirsiniz.
  • Göz kenarınıza kahverengi kalem ile hashtag işareti çizerek dağıtırsanız son derece güzel bir geçiş farı elde edersiniz.
  • Makyaj temizleme ürününüz bittiyse hindistan cevizi yağıyla makyajınızı çıkarabilirsiniz. Özellikle göz çevrenizde kullanırsanız kirpikleri de beslemiş olursunuz.
  • Yağlı saçlara sahipseniz şampuanınıza biraz deniz tuzu katın bu şekilde daha az yağlandığını fark edeceksiniz.
  • Kirpiklerinizi güçlendirmek için hint yağı, aloe vera jel, e vitamini karıştırarak her gece yatmadan kirpiklerinize sürün. Harika kirpikleriniz olacaktır.
  • Göz altlarınızda koyu lekeler varsa güzellik sorununuz var demektir. Hindistan cevizi yağı ve kahveyi karıştırıp göz altlarınıza haftada iki kere uygulayın.Yirmi dakika sonra ılık suyla yıkayın halkalar bir süre sonra yok olacaktır.
  • Siyah noktalarınız varsa sık olmamak kaydıyla arada sir ağdayla temizleyebilirsiniz. Çok yapmayın çünkü kıllandırabilir ve cildi sarkıtabilir ama burnunuza yapıştırıp çektiğinizde siyah noktaların ağdaya yapıştığınızı göreceksiniz.
Her kadının bilmesi gereken güzellik tüyoları ile hayatınız son derece kolaylaşmış olacak.

11 Yorumlar

  1. güzelleşme tiyoları için teşekkürler editör

    YanıtlaSil
  2. güzel bilgileer. gözükmüyon yinee bloglardaa :)

    YanıtlaSil
  3. Güzel bilgiler içeren bir yazı olmuş canım.

    YanıtlaSil
  4. çok önemli püf noktalar, teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  5. Bayağı güzel tuyolar bılmedıklerımde varmış.

    YanıtlaSil
  6. Eye liner ve takma kirpik işi beni aşar :) Ama kirpik için verdiğin tarifi deneyeceğim çok zayıf benim kirpiklerim. Evde hint yağı da var :)

    YanıtlaSil
  7. güzellik tüyolarından göz kenarına hashtag işareti çizmek çok ilgimi çekti, diger önerilerini de dikkate alacagım canım :)

    YanıtlaSil
  8. gerçekten de önemli maddeler bunlar. Her kadının bilmesi gereken güzellik tüyoları hayatımıza kolaylıklar katacak

    YanıtlaSil
  9. Kadın erkek herkes güzelleşmek istiyor, bu güzellik tüyoları hepimizin işine yarayacak teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzellik tüyoları her kadının minik sırlarıdır.

      Sil