d&p perfumum

D&P parfümlerinin en sevilen parfüm kodları

Orjinal parfüm kullanmak her zaman en iyisi olsa da fiyatlarını göz önünde bulundurunca gündelik yaşamda daha uygun fiyata satılan benzerlerini yani açık parfüm, açık parfüm kodları neler öğrenip, kullanmaları çok daha iyi oluyor. Günümüzde o kadar kaliteli ürünler üretiliyor ki ham maddeleri yurt dışından özel olarak getiriliyor ve orjinallerinden çok daha kalıcı, güzel kokuyor.

D&P ürünleri kaliteli mi?

Nerdeyse on yıldır kullandığım D&P markasına ait parfümler son derece kaliteli öyle açık parfüm deyince aklımıza gelen merdiven altı üretim asla değil piyasada kendine bir yer edinmiş bir marka. Dp parfüm önerisi istiyorsanız makalemiz çok işinize yaracaktır.

Uygun fiyatlı parfüm kullanmanın artıları ve eksileri vardır. Bazı kişiler daha bütçe dostu olduğu ve yine de hoş bir koku sağladığı için uygun fiyatlı parfümleri tercih edebilir. Öte yandan, bazı insanlar daha kaliteli içeriklerle yapıldıklarına ve daha uzun süre kalıcı bir kokuya sahip olduklarına inandıkları için daha yüksek kaliteli parfümlere savurganlık yapmayı tercih edebilirler.

Nihayetinde, uygun fiyatlı parfümler veya üst düzey parfümler kullanma kararı kişiseldir ve kişisel tercihlerinize ve bütçenize bağlıdır. Piyasada uygun fiyatlı pek çok harika parfüm var, bu nedenle daha bütçe dostu bir seçenek arıyorsanız, ihtiyaçlarınıza uygun bir parfüm bulabilirsiniz.


Sizce D&P nin en güzel parfümü hangisi? Dp parfüm önerisi arayanlar 

Benim devamlı olarak kullandığım D&P parfüm kodu şunlar:

N3-Naomi Campbell

L11-Lolita Lempica Lift

G10-Gucci Rhtym

C24-Chanel Candy

A12-Thierry Mugler Alien

C30-Calvien Klein in2u

Fakat ben sadece bu D&P perfumum kodlarıyla yetinmedim ve bir açık parfüm bayisiyle iletişime geçtim sizler için 2023 yılında kadın ve erkek en çok satan D&P parfüm kodlarını öğrendim.

D&P parfüm en çok satanlar 2023

İşte D&P kadın-erkek kokularında favoriler ve hangi orjinal parfüm markasını andırıyor.

Bayan TOP 13

1-C23 Chanel Chance

2-C17 Cristobal Balenciaga

3-L13 Lacoste Femme Classic

4-B4 Burberry Classic

5-G14 Gucci Guilty

6-V3 Victoria Secret

7-P12 Pacco Rabanne Olympia

8-N1 Cacharel Noa

9-R10 Ralph Lauren Ralph

10-S8 Shiseido Zen

11-Y4 YSL Black Opium

12-Y3 YSL Manifesto

13-L11 Lolita Lempcika Lift

Dp parfüm erkek favori kokularıda şunlar:

Erkek TOP 14

1-J4 Jill Sunder Sun

2-I3 Givenchy Insense Ultra Marin

3-G8 Gucci Guilty

4-B4 Hugo Boss

5-A2 Armani Aqua Gio

6-B6 Burberry Classic

7-V2 Versace

8-Y1 YSL Le Homme

9-C7 Paco Rabanne Invictus

10-T5 Tom Ford Black Orchide 

11-R3 Rochas Man

12-H9 Hermes Terre de Hermes

13-D4 Dior Sauvage

14-D1 Diesel Only The Brave



D&P parfümlerin kadınlar ve erkekler tarafından en sevilen, en satın alınan parfüm kodları bunlardı. Sizin kullandığınız sevdiğiniz D&P parfüm kodları neler? Açık parfüm seviyorsanız, açık parfüm kodları neler merak ediyorsanız?  Bargello parfüm en sevilen kodları makalemizi mutlaka okuyun. 

@stylebykelebek


Diğer Sevilen Kodlar ( Mutlaka Denemeli)

D&P Parfümler, yıllardır kaliteli ve benzersiz kokularıyla tanınmaktadır. Şirket, dünyanın dört bir yanından gelen müşterilerine geniş bir parfüm yelpazesi sunmaktadır. D&P Parfümler, müşterilerine en iyi kaliteyi sunmak için özel olarak seçilmiş malzemeleri kullanır. Bu, şirketin müşterileri arasında popüler olmasının ana nedenlerinden biridir.

D&P Parfümler, müşterilerine birçok farklı parfüm kodu sunmaktadır. Bu kodlar, parfümün bileşenlerine ve kokusuna göre belirlenir. D&P Parfümlerin en sevilen parfüm kodlarından bazıları şunlardır:

  1. DP188: Bu koku, tatlı ve çekici bir koku sağlar. Baş notaları bergamot, limon ve portakal çiçeği ile başlar. Orta notaları yasemin, gül ve zambak ile devam eder. Alt notaları ise vanilya, misk ve paçuli ile sonlanır.

  2. DP227: Bu koku, taze ve baharatlı bir koku sağlar. Baş notaları bergamot, tarçın ve zencefil ile başlar. Orta notaları lavanta, nane ve defne yaprağı ile devam eder. Alt notaları ise sedir ağacı, vetiver ve sandal ağacı ile sonlanır.

  3. DP332: Bu koku, sofistike ve egzotik bir koku sağlar. Baş notaları bergamot, karabiber ve kırmızı biber ile başlar. Orta notaları nergis, ylang-ylang ve paçuli ile devam eder. Alt notaları ise amber, vanilya ve tonka fasulyesi ile sonlanır.

  4. DP505: Bu koku, çekici ve sıcak bir koku sağlar. Baş notaları bergamot, limon ve mandalina ile başlar. Orta notaları gül, yasemin ve ylang-ylang ile devam eder. Alt notaları ise sandal ağacı, misk ve vanilya ile sonlanır.

  5. DP666: Bu koku, kışkırtıcı ve gizemli bir koku sağlar. Baş notaları bergamot, greyfurt ve biberiye ile başlar. Orta notaları adaçayı, lavanta ve menekşe ile devam eder. Alt notaları ise vetiver, sedir ağacı ve misk ile sonlanır.

D&P Parfümlerin bu en sevilen parfüm kodları, müşterilerinin taleplerine yanıt veren harika seçeneklerdir. Bu kokular, herhangi bir durum için mükemmel bir seçenek olabilir. D&P Parfümler, müşterilerine en iyi kaliteyi sunmaktadır.


Bizi instagram hesabımızdan da mutlaka takip etmelisiniz. Eğlenceli, kadınlar topluluğu @stylebykelebek

D&p parfümlerin en sevilen parfüm kodları, dp parfüm en çok satanlar 2023, dp parfüm erkek en çok satanlar, dp parfüm kadın en çok satanlar, d&p nin en güzel bayan parfümü hangisi, en etkileyici erkek parfümü, en etkileyici kadın parfümü, açık parfüm kodları, kaliteli açık parfüm, D&P, D&P açık parfüm, d&p kullananlar, d&p kullanıcı yorumları, açık parfüm olarak ne kullanıyorsunuz, dp parfüm listesi 2023, dp parfüm önerileri, dp parfüm fiyatları, Dp parfüm erkek, dp parfüm önerisi

64 Yorumlar

  1. Aydınlatıcı harika bir yazı olmuş.Kalemine yüreğine sağlık

    YanıtlaSil
  2. DP tüm Türkiye'ye iyi yayıldı ve dediğiniz gibi kaliteli parfümleri var. Bilgilendirme için teşekkürler...

    YanıtlaSil
  3. Noa ahh kremsı pudramsı harıkadır birde benım sık kullandığım parfümüm Alien var misler gibidir bunlarada bak balım :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Alien e bayılırım Noa çok duydum hiç kullanmadım.

      Sil
  4. Markayı hiç kullanmadım, ama isimler çok ilgimi çekti :)

    YanıtlaSil
  5. Chanel candy 😊 çok güzel ve kalici kokuları var gerçekten

    YanıtlaSil
  6. Bu markadan parfüm hiç almadım ama Noa ve Chance bu listede en sevdiğim kokular :)

    YanıtlaSil
  7. Bilmediğim ilginç ve güzel bilgiler teşekkür ederim..✔😊 De bunlar ürünlerin neresinde bulunuyor,nası anlıcaz biz bunu?🤔

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. dp parfümlerin kapağının üzerindeki numaralar kodları oradan bakabilirsiniz.

      Sil
  8. D&P parfümleri kalıcılıkları çok iyi ama maalesef fazla çeşidini denemedim. O yüzden en sevdiğim yorumu yapamıyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben hepsini denemeyi istiyorum şu anda altı tane var elimde

      Sil
  9. Bir ara birkaç farklı kokusunu denemiştim ama numaralarını hatırlamıyorum ne yazık ki ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Demekki seni etkilememişler canım yoksa unutmazdın

      Sil
  10. Black Opium'um bitmek üzere.Bir bakalım olmazsa :)

    YanıtlaSil
  11. Parfüm ücretleri cep yakıyor her zaman orijinal olandan yanayımdır sonuçta tenle temas söz konusu ama günümüzde maalesef eskisi gibi orijinal alamıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Orjinal çok pahalı bir tane orjinal alıyorum özel günler için diğer parfümlerim açık parfüm oluyor ama onda da kaliteye dikkat ediyorum.

      Sil
  12. aydınlatıcı ve yardımcı harika bir yazı olmuş. Her zamanki gibi...

    YanıtlaSil
  13. Yanıtlar
    1. Açık parfüm deneyeceksen ilk denemen gerekn marka dp olmalı

      Sil
  14. Aqua di gio yu cok kullandim, noa yi da severim 😊

    YanıtlaSil
  15. Shiseido zen en sevdiklerimden biri♥ chanel, paco... Tam bir parfüm hastasıyım :)

    YanıtlaSil
  16. DP DE Z31 ADI NE GERÇEK ADI

    YanıtlaSil
  17. D4 ve G8 aldim ozellikle bu 2 koku,inanilmaz,DP PARFUM diger dolum parfumler gibi degiller,avrupanin bircok ulkesinde subeleri var ;)bilgilendirme icin tesekkurler..Erkek ici G8 ve D4 mutlaka alin deneyin derim,koku elbiselerinze siner,elbise dolabini acarsiniz sanki yeni sikmissiniz gibi kokar kalitesi gercekten cok farkli,15 dk ucup giden parfumlerden degil

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tavsiyeleriniz için teşekkürler D&P den favori parfümünüzü önerdiğiniz için çok sevindim.

      Sil
  18. Açık parfüm alerji v.b. korkusundan hiç kullanamadım. Ama sizler bu kadar memnunsanız bunca kadının bir bildiği vardır mutlaka:) Yani sorunlu ürünler olsaydı şu internet ortamında anında duyardık. Bir denemek isterim. Numaraları aklımda tutamam ama nasıl olsa takipçinizim açar bu paylaşımınızdan bakarım alırken:) Bilgiler için çok teşekkürler. Eğer sizin de ayakkabılara ilginiz varsa Shoepera abonelerine katılmanız beni mutlu eder. Yeni içeriklerinizi bekliyorum. Sevgiler

    YanıtlaSil
  19. Kodlara bakarak kendine uygun bir parfüm seçilebilir.Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  20. V3 Victorias Secretın hangi parfümü? :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Internette V3 Valentino olarak geçsede bana söylenen bu parfümün Victoria Secret Bombshell olduğudur.

      Sil
  21. çiçekli bir koku var mı kadın parfümü olarak dp de öneriniz?
    birde sizce en iyi erkek kokusu kalıcılık ve koku olarak hangisi sizce?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dior Jadore D&P J1 koduna çiçeksi parfüm için bakabilirsiniz en güzel erkek kokuları listeside yukarıdaki yazımızda var bence bir D&P şubesine giderek tek tek yukarıdaki kodları deneyin mutlaka seveceğiniz bir parfüm çıkacaktır.Ayrıca en sevilen erkek açık parfümleri makalemizede göz atmayı unutmayın.

      Sil
  22. çiçekli bir kadın parfümü var mı dp de?

    YanıtlaSil
  23. Erkekler için kış kokusu olarak d17 tavsiyemdir.Davidoff adventure orijanali gibi.

    YanıtlaSil
  24. Kalıcılığı pek olmuyor gibi.. Bir de çok bağıran cırtlak bir kokusu var genelde ve "taklit parfüm" olduğu sanki anlaşılıyor gibi..

    YanıtlaSil
  25. Ben DP den 14 senedir alıyorum parfüm hiç değiştirmedim b4 vede c 23 ikisinde çok güzel beğenerek kullanıyorum ikisinide alıyorum arada değişiklik yapıyorum beni tanıyan herkes o kokularla tanıyor bence bütün bayanlar alsın gerçekten kalıcı vede kokuları harika tafsiye ederim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Peki b4 ve c23 parfümlerin isimleri nedir?

      Sil
  26. DP iyice uçtu bu sıralar fiyat olarak ve esanslar dan kırpıyor kokular artık kalıcı değil,ayağımızı alistirdi ama kaliteyi bozdu

    YanıtlaSil
  27. bence erkek L5 en popüler

    YanıtlaSil
  28. Dp parfum den aqua de gio aldim, orjinali ile ilgisi yok alkol kokusundan basim agridi.

    YanıtlaSil
  29. Ürün tanıtımı ve paylaşımlar için teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  30. Erkek için A2 Armani aqua gio kesin denemelisiniz eşimin vazgeçemediği bende 13 senedir DP kullanıyorum ve çok memnunum 👍

    YanıtlaSil
  31. İ3 ve r3 süper kokular kalıcılığı fena değil bazı parfümleri çok yağlı

    YanıtlaSil
  32. Bende 12 senedir L13 kullaniyorum Lacoste fame gerceginden bin kat güzel kokuyo yanimdan gecen bu kokunun adi ne diyor gercekten,tabiki her tende baska etkiler belki ama vazgecilmezim yillardir L13.👌😍

    YanıtlaSil
  33. Merhaba, D&P YSL Le Homme Y! erkek parfümü varmı? 100 ML kaç liradır. Saygılarımla.( engingulec@yandex.com )

    YanıtlaSil
  34. Merhaba, D&P YSL Le Homme Y! erkek parfümü varmı? 100 ML kaç liradır. Saygılarımla.( engingulec@yandex.com )

    YanıtlaSil