kelebek etkisi

Blog Yazarını Tanıma Mimi:

Selamlar uzun süredir bir mim yapmamıştım.Aslında yıllardır kendim hakkında çok fazla yazdım çizdim bir çoğunuz oldukça yakından beni tanıyorsunuz.Ama yeni takibe alanlar belki ilk kez okuyacaktır bu yüzden anlatalım kendimizi bakalım.

1- Nereliyim?

Annem Erzurumlu Babam Karslı fakat çok önceleri İstanbul a yerleşmişler ve orada tanışmışlar.Ben İstanbul da doğdum.Babam Azeri kökenli bu yüzden bende sanırım Azeri kızı oluyorum.Aile bir araya geldiğinde konuşmalarını anlamakta zorlanıyor ve asla ben konuşamıyorum.Halam bana sık sık kültürleri hakkında bilgi vermeye çalışıyor mesela nevruzda eskiden soğan kabuğuyla yumurta boyarlarmış geçen gece telefonda iki saat anlattı fakat nerede bende o merak çabalıyor kadıncağız işte.Azerileri çok seviyorum son derece neşeli,kültürlü,zeki,gezmeyi seven,zevke sefaya düşkün insanlar tam benlik:))

2- Burcum nedir?

Çok söyledim ki ben bunu blogum da bende deli dolu Yay burcundayız.Çok zor bir burç her şeyi uçlarda yaşar bir şeye üzüldü mü depresyona girer sevindi mi havalara uçar.Sık sık ruhsal değişimler yaşamaktan hem ben hem de etrafımdakiler de bıktı diyebilirim.Yay burcu insanı etrafını yorduğu kadar da kendine çeker herkes sizinle beraber olmayı ister özellikle neşesiyle ortamı şenlendirir.Çok patavatsızdır aklındaki şeyi o an söylemese uyuyamaz kimsenin darılacak olması da umurunda değildir.İşte böyle bir burç.

3- Bloglarda en çok ilgimi çeken nedir?

En çok kişisel blogları okumayı seviyorum.Farklı konularda yazılan yazılar dikkatimi çekiyor.Kozmetik blogu olmama rağmen artık biraz ürün yorumlamaktan sıkıldım canım ne isterse yazıyorum.Gezmeyi çok sevdiğim için seyahat bloglarını merakla takip ediyorum.Yurt dışında yaşayan arkadaşların hayatlarındaki ilginç ayrıntıları paylaşmasını,alışveriş yazılarını,psikolojik sorunların anlatılmasını,kırk yıl düşünsem aklıma gelmeyecek konularda yazan arkadaşlarımı severek takip ediyorum.

4- En sevdiğim mevsim?

Yaz mevsimi vazgeçilmezim,kızımla birlikte ne istersek yaptığımız,kız kıza takıldığımız çok özel anlar barındırıyor.Kızımla birlikte başımızı alıp iki ay kaçıp gidiyoruz ikimizde çok eğleniyoruz.Ah gelse artık yaz.

5- Yabancı dilim nedir?


İngilizce.

6- Boş zamanlarımda neler yaparım?

Hemen blogumu açar ve yeni yazı yazar ya da yorumları cevaplandırırım.Ev gezmelerini sevmem ve bunu ilk kez söyleyeceğim ama misafir fobim var benim ya.Biri bana geleceğini söylese strese giriyorum.Yani kimse gelsin pek sevmiyorum.Evimi derleyip toplayıp oturmak en büyük zevkim ve sadece bir iki samimi arkadaşımı eve çoğunlukla kabul ederim onlara da fazla hazırlık yapmam dışarıdan bir şeyler söylerim.Misafir için hazırlık yapmak,onlarla sohbet etmek,hizmet etmek ne biliyim hiç hoşuma gitmiyor.Hele çocuklarla gelenlere hiç katlanamıyorum evimin düzenini bozuyorlar ve mutlaka bir şeyler kırıp gidiyorlar.Elimde değil dayanamıyorum.

7- En son okuduğum kitap nedir?

Kızın ödevlerinden,ev işlerinden pek okumaya fırsat bulamıyorum artık diyerek yalan söyleyeceğim.Çok okuyan ben artık okumuyorum ne yazık ki.En son Derle,Topla,Rahatla-Marie Kondo  adlı kitabı okudum umduğumu bulamadım.

8- Pişman olduğum bir şey nedir?

Üç yıl önce 49 kiloya düşmeyi başarmıştım ve o kilomu korumadığıma hep üzülürüm istesem gene veririm fakat içimden kalkıp ta spor yapmak gelmiyor.Bir de bazı insanlara neden onları çok sevdiğimi söylemedim diye de çok üzülürüm.Gördüğümde özledim bile diyemiyorum o kadar gururluyum bide:))

9- Tuttuğum takım nedir?

Fenerbahçe.

10- Çantamdan eksik olmayan şey nedir?

Ağız spreyim,selpak,cüzdanım,cep telefonum,kağıt sabunum,parfümüm ve şaşıracaksınız ama yanımda makyaj malzemesi taşımam sadece bir kalem ruj.

11- En sevdiğim içeçek nedir?

Kesinlikle kahve hatta kahveyle özdeşleştirdi herkes beni artık suratımı asık gördüklerinde sen ikinci kahveni içmedin mi yoksa diyorlar:))

12- Blogdan para kazandım mı?

Hayır arada sadece hediyeler gelir.Zaten para kazanmak gibi bir derdim de olmadı.Kazanan varmıymış ki?

Bitti şimdi sakın demeyin Blog yazarını tanıma mimi ni okuduk senden nefret ettik:))İsteyen herkes davetlimdir merak ediyorum kimsin sen?Sevgiler...


53 Yorumlar

  1. demek fenerlisniz pen de cimpomluyum maalsef..😀 bence içten ve samimi cevaplardı,emeğinize sağlık..🙂

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aman pek anlamamda işte soranlara Fenerliyim diyom:))

      Sil
  2. Ne nefret etmesi, keyifle okudum😊

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel ve keyifli olmuş ❤😊bende yapacağım hoşuma gitti bir çok arkadaşımız yapmış 😁😊bende dahil olayım bari 😊😁sevgiler canım benim❤

    YanıtlaSil
  4. Güzel bir mim olmuş. Emeğinize sağlık.:) Bu arada insanlara onları sevdiklerinizi söylemekte fayda var. Vakit geç olmadan.Pişman olmakta haklısınız. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. Aslında misafir fobisi bende de var. :) Çılgın yay, Aşkımcığım bende mi yapsam bu mimi?

    YanıtlaSil
  6. Ah o misafir fobisini iyi bilirim, bende de var :( Ne bir yere gitmekten ne de birinin bize gelmesinden hoşlanmıyorum. Daha doğrusu geriliyorum. O yüzden sizi gayet iyi anlıyorum..

    Keyifli bir mim olmuş, ellerinize sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya tek olmadığımı bilmek güzel bizi yalnız bıraksınlar:))

      Sil
  7. 49 kilo zayıf değil mi ya..Eskiden 45 kilonun altında kadını erkekler boşayabiliyordu.Fazla zayıflık iyi değil yaaa :)
    Ben de misafirlik işlerini pek sevmem ya.Evim bana kalsın istiyorum :)
    Çay eşliğinde okudum yazını.Samimi ve keyifli bir mimdi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Boyum kısa o kilo iyi oluyordu misafir sevmeyen ne çok insan varmış:))

      Sil
  8. misafir fobisi bende de var, Başak burcu olduğumdan çok detaylı bir hazırlık yapmak istiyorum bu da beni strese sokuyor, yalnızlığı çok severim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benimde yükselenim başak tam bir karışımım:))

      Sil
  9. heeey hadi yaza az kaldıııııı güneşe denize kızçenleee :)

    YanıtlaSil
  10. Mimler sayesinde blog yazarlarını daha iyi tanıyoruz. Tanıştığımıza memnun olduk...

    YanıtlaSil
  11. Bu mimin cevabını birde senin kaleminden okumak çok zevkliydi. Bu arada bende fenerliyim. Aynı takımı tutuyoruz.
    Bu şekilde hazırladığım mime cevaplar geldikçe 'iyi ki bu mimi hazırlamışım' diye çok seviniyorum. :) Cevap verdiğin için teşekkürler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaa sen mi başlattın mimi çok güzel olmuş canım

      Sil
  12. Geçen sene Kars'taydım. Toplam 3 sene orada kaldı. Nevruzda yumurta boyayan Azerilere şahit oluyordum ::)

    YanıtlaSil
  13. Hahahahaaa aciksozlulugune bayildim. :))
    Keyifsiz oldugumda bende sevmiyorum misafiri:) Ama yay burcuyum cok nadirdir keyifsiz oldugum anlar. Sen kalk bana gel o zaman. Ben severim misafiri, hicte stres yapmam, bana temizligim icin geliyorsa gelmesin, hizmet ettirmeye geliyorsa yine gelmesin. Amaaaaa derseki hepsi bahane sohbetine geliyorum, basim ustune:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya samimi arkadaşlarımı bende seviyorum ama hazırlık bekleyen tiplere sinir oluyorum:))

      Sil
  14. Ay şekerim sana bayıldım :) Birçok ortak özelliğimiz var. Bende en kısa zamanda katılmak isterim. Mucx

    YanıtlaSil
  15. Yaşasın Yay burçları balam :) ... Çok içten ve samimi olmuş. Çok beğendim zaten seviyorum seni daha da sevdim...

    YanıtlaSil
  16. Açık sözlü insanları çok severim :) Bir yay burcu değilim ama bende içimdekini söylemeden edemiyorum :D Bazen beni patavatsız felan diye yargılıyorlar ama umrumda da değil pek :)

    YanıtlaSil
  17. Daha daha daha cok evdim simdi sizi azeri kizi oldugunuzu ogrenmem birde evet ya birileri eve gelince acayip panik halimdeyim bende hislerime tercumanlik etmissiniz sogan kabugu saman kirmizi gibi renk verirmis yumurtaya cerez seker ki sekere nogul derler hazirlanir birde kapi dinlenir bi dilek tutarsn mesela o an sohbet edenlerin ilk cumlelerine gore yorum yaparsn 😗😁elinize emeginize saglik cok guzel yazmissiniz severek okudum
    sizide sevdimmmm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaa sağolun bende sizi çok seviyorum sohbetiniz harika:))

      Sil
  18. Keyifle okudum kesinlikle.Kozmetik blogu okumak eskiden daha keyifliydi.Şimdi gezi bloglarını okumak daha çok çekiyor beni de...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gezi blogları ayrı bir alem artık makyaja doyduk sanırım

      Sil
  19. Misafir fobiniz olduğunu okuyunca ister istemez mutlu oldum :D Çok bencilce belki ama yalnız olmadığımı bilmek güzel hissettirdi :) Ayrıca bende Fenerbahçeliyim ^^ Çok samimi ve keyifli bir yazıydı elinize sağlık (:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenmenize ve ortak noktalar bulmanıza sevindim

      Sil
  20. Iyi ki yapmissin bak ortak noktalarimizi kesfettim. Misafir fobisi bende de var 😂😂😂. Senin farkli konularda da yazmani isterim ben seviyorum farkli yazilarini. Bir ara hangi bloga yoruma gidecegimi sasirdigimdan seninihmal ettigimi farketmistim artik feedly app yükledim daha rahat takip ediyorum sevdigim bloglari . Ben de yaptim bu mimi okumak istersen.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geliyorum canım her zaman birbirimize gidemiyoruz ama yazılarına bayılıyorum

      Sil
  21. Maalesef bende spor yapma özürlüyüm. Yürüyüş dışında sabit hareketler beni de sıkıyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında güzel bir şeyde insan tembel olunca yapmıyor

      Sil
  22. Canım Yay <3 Yay burcu insanlarını her zaman çok sevmişimdir :D
    Yazınıza sağlık :D

    YanıtlaSil
  23. Google da aratırken blog yazarları tanıma mimini sizinde yapmış olduğunuzu gördüm ve keyifle okudum. Bugün bende bu mim hakkında paylaşım yaptım uğramak isterseniz beklerim. :) ...Selam ve Dua ile...

    YanıtlaSil
  24. Furkan link verince minik kelebeği yakından tanıyayım dedim. Çok dürüst cevaplar, çok beğendim. Kaçamak yok, mükemmeli oynamak yok. Neysen osun ve o olduğun için de özelsin :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım çok sağol okuduğun için sende bir tanesin

      Sil