Selamlar bugün uzun süredir kullandığım güzel bir ürünü anlatacağım size Raen Besleyici Maske.
310 ml.lik dev bir ambalaja sahip olan ürün gayet şık bir tasarıma sahip ve oldukça uzun süre kullanılabiliyor.
İçeriğinde bulunan yulaf,mısır unu,pirinç unu,çavdar unu,badem ezmesi,hinditan cevizi yağı,vanilya yağı,kanola çekirdeği yağı ve mis gibi kokusuyla tamamen doğal el yapımı bir ürün.Her sürüşümde yememek için kendimi zor tutuyorum.Avrupanın Chelab labaratuvarlarında test edilmiş ürünü iyice karıştırarak temiz cilde sürüp 15 dakika sonra temizlemek yeterli.Karıştırın diyorum çünkü ürün bekleyince üstüne içeriğindeki yağlar çıkıyor bu gayet doğal bir durum iyice karıştırınca sorun kalmıyor.

Maske cildi nemlendirmeyi,yumuşatmayı,yaşlanma etkilerini azaltmayı,sakinleştirmeyi,rahatlamayı vaat ediyor ve vaatlerinide yerine getirdiğini söylemeliyim.İçeriğinde bulunan granüller peeling etkisi yapıyor ve cildinizi temizlediğinizde yumuşacık,pırıl pırıl bir cilt ortaya çıkıyor.

Serin yerde saklanması önerilen ürün oldukça sevdiğim bir markaya ait ve gayet kaliteli.Üstelik çok az bir miktarı yettiği için uzun süre kullanabiliyorsunuz.Sürerken biraz zorlanıyorsunuz çünkü dökülebiliyor sanki irmik helvası sürüyor gibi oluyorsunuz fakat sonuç gayet başarılı oluyor.
Ürün koruma kapaklı olarak geliyor.
Karıştırarak kullanmak lazım.Cildi yağlandırmıyor aksine neme doyuruyor ve nefis kokuyor.Cildim kuru ve bu ürünü kullandıktan sonra ki hissi çok seviyorum.

Ürün biraz pahalı gelebilir 49.00 lira fakat oldukça uzun süre kullanabiliyorsunuz buda bir artı benim için.Bütün cilt tiplerinde de rahatça uygulayabilirsiniz.Herhangi bir alerjik reaksiyona neden olmadı benim cildimde.
Sonuç olarak Raen Besleyici Maske cildim için son zamanlardaki en favori ürünüm oldu.Sevgiler...

15 Yorumlar

  1. aslında gramajına göre oldukça uygunmuş fiyatı kış aylarında bakabilirim yazın muhtemelen ağır gelir bana.. güle güle kullan..

    YanıtlaSil
  2. İnsanda yemem arzusu uyandıran ürünler çok cezbedici hele bir de kokuları inanılmaz etkiler değil mi:)

    YanıtlaSil
  3. Fiyatı biraz pahalıymış fakat hemen bitmeyen ve iyi bir şeyse ürünse değer. Bayağı doğal duruyor. Tek sıkıntı sanırım benim yağlı cildim de sivilcelenme yapabilir. Fakat annemin çok kuru olan cildi için düşünebilirim. Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  4. Güzel bir ürünmuş aslında bende duydum bu markayı fakat almamıştım şimdi birdaha düşüncem ☺

    YanıtlaSil
  5. Süpermiş ya :) Şans verilmeli ;)

    YanıtlaSil
  6. Benim de cildim kuru kelebeğim bazı dönemlerde nemlnedirici yetmiyor :( Mutlaka bakacağım, emeğine sağlık <3 :)

    YanıtlaSil
  7. güzel bir ürün,güle güle kullanın..🙂

    YanıtlaSil