Selamlar Flormar geçtiğimiz ay çıkardığı Comfort Zone adlı koleksiyonuyla oldukça dikkat çekti.Koleksiyonun jean temalı kutuları ve Sonbaharı çağrıştıran renkleri gerçekten ilgi çekici.Koleksiyonu hep beraber incelemeye ne dersiniz?


Şehir yaşamındaki genç rahatına düşkün bayanları düşünerek hazırlanan koleksiyonu incelediğimde fiyatlarının da oldukça uygun olduğu dikkatimi çekti.

İlk olarak Cozy Quartet Eyeshadow,Nude Plums adlı bu güzel far paletini incelemek gerekir kanımca.Sonbahara son derece yakışan renklerden oluşan paletin yapısı yumuşacık,sürümü ve dağıtması çok kolay.Pigmentasyonu oldukça başarılı olan ürünün renkleride birbiriyle çok uyumlu.
24.90 lira olan fiyatıyla herkesin bütçesine uygun kaliteli bir ürün.

İkinci olarak Smooth Touch Powder Blush,Coral Peach rengi allık sever biri olarak en sevdiğim ürün oldu.
Rengi gerçekten son derece hoş bir mercan,yumuşacık ve pigmentasyonu oldukça güçlü.Son derece hafif uygulamak yeterli geliyor.Çok severek kullanıyorum doğruyu söylemek gerekirse.

Fiyatı da gene oldukça uygun 24.90.
Ve koleksiyonun ojelerine sıra geldi.Dördü bir arada vitaminli tırnak bakım ürünü ve gene jeanlerle son derece uyumlu bir mavi renkli oje set halinde oldukça cezbedici.Sadece bir kere denedim ama sürümü oldukça kolay ve canlı bir renk.

Tırnakları renklendirip ayrıca bakım yapmak için uygun olan set 7.95 liralık fiyatıyla gene dikkat çeken bir ürün.

Sürdüğümde uzun süre tırnaklarımdan çıkmaması dikkatimi çekti.İki kat uygulayınca rengini çok daha iyi veren bu ojeyi oldukça sevdim.

Ve sırada Over Size Pencil Lipstick,No:02 Silent Pink rengi elimde mevcut.Gerçekten devasa boyutta olan kalem rujun ayrıca bir kalemtraşıda mevcut.


İçeriğinde bulunan E vitaminiyle zenginleştirilmiş formüllü ürün tam çantaya atmalık.Kalem rujları oldukça sevmekteyim çünkü çantada taşıması kolay dökülme,bulaşma gibi bir riski yok.
Yumuşacık,sürümü kolay ve renk vermesi çok başarılı olan ürünün rengi gene Sonbahara tam uygun.24.90 liraya satılan ürün rahatlığı ön planda tutan genç bayanlar için harika bir seçenek.

Farklı renklerini de almayı istiyorum özellikle 006 Quite Bordeaux rengi çok dikkatimi çekmekte.

Ve son olarak far karıştırma fırçası bulunmakta.Defalarca denediğim ürünü farlarımı karıştırma da çok başarılı buldum.
Yumuşacık kıllarıyla işini oldukça güzel yapan fırçaya mutlaka bir göz atmanızı tavsiye ederim.Son olarak aşağıya ürün içeriklerini ekledim.İçerikleri merak eden arkadaşlar bakmak isteyecektir.Sonuç olarak Flormar'ın Comfort Zone koleksiyonunu özellikle rahatlığı ön planda olan genç bayanlar için son derece uygun bulduğumu söylemeliyim.Fiyat performans açısından başarılı ve cezbedici bir koleksiyon olmuş.Sevgiler...










17 Yorumlar

  1. Far paletindeki renkler gerçekten güzel deneyimlerini paylaştığın için teşekkürler :

    YanıtlaSil
  2. Benim de en sevdiğim Flormar koleksiyonlarından biri oldu bu :) Güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil
  3. koleksiyona bayıldım ben özellikle Oversize kalem rujlarına :)

    YanıtlaSil
  4. çok güzel bir koleksiyon olmuş bu çok sevdim güle güle kullan :-))

    YanıtlaSil
  5. Flormar yeni çıkardığı koleksiyonlarıyla kozmetik piyasasında fark yaratmaya devam ediyor.Bu koleksiyondan kalem ruju bende kullanıyorum.Hem yapısı hem sürmü çok güzel.Sevgiler

    YanıtlaSil
  6. çok güzel bir koleksiyon bu özellikle rujun rengine bayıldım :)

    YanıtlaSil
  7. Bu koleksiyon gerçekten çok iyi güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  8. Bu koleksiyonun ben de far paletlerinden birini ve fırçasını edindim :) Çok da beğendim. Güle güle kullanın, sevgiler...

    YanıtlaSil
  9. güle güle kullanın elimde hiçbiri yok :))

    YanıtlaSil