hamilton everyday face spf 50 güneş kremi

Hamilton Everyday Face Spf 50 Güneş kremi

Güneş yüzünü göstermeye başlıyor özellikle çocuklarımız için yüksek faktörlü güneş kremi arayışlarımız başladı. Hamilton Everyday Face güneş kremi en çok tercih edilen kaliteli güneş kremi markası.


hamilton everyday face güneş kremi

Geçen yaz Hamilton roll-on güneş kremini kullanmış ve oldukça memnun kalmıştım. Bu yüzden Hamilton Everyday Face güneş kremi nede bir şans vermek istedim.

Hamilton Everyday Face Güneş Kremi Yorumu

Güneş kremi olarak Hamilton Everyday Face güneş kremini 50 koruma faktöre sahip olmasından dolayı tercih ettim. Güneş kremi 75 gramlık tüp ambalajda ve kullanımı oldukça pratik hemen her gün yüzüme sürmeden güneşe çıkmıyorum.


Hamilton Everyday Face Güneş kremini sevdim mi?


Ürün parfümsüz fakat ben ne yazık ki kokusunu sevmedim nasıl söyleyeyim bir plastik kokusu var sanki hafif ama hoş değil.


hamilton güneş kremi

İçeriğindeki  Aloe Vera ve E vitamini ile cilde nem sağlarken PABA ve lanolin içermiyor. Güneş kremi cildi güneşin zarar verici UVA -UVB ışınlarına karşı etkin bir şekilde korumayı vaat ediyor.

Mat bir yapıya sahip uygulamadan sonra herhangi bir parlama meydana gelmedi. Ayrıca yapış yapışlık hissi yok yüzde bir ağırlık yapmıyor. Sürümü gayet kolay,incecik bir yapıya sahip bir güneş kremi.

Hamilton Everyday Face güneş kremi makyaj bazı olarak nasıl?

Hamilton Everyday Face güneş kremini makyaj bazı olarak da kullandım. Nemlendirmesini yeterli buldum. Bildiğiniz üzere güneş koruyucu ürünler güneşe çıkmadan 20 dakika önce uygulanmalı ve 4 saatte bir tekrar sürülmeli.

Güneş kremi ilk elime geçtiğinde renkli bir ürün olduğunu gördüm ve açıklamasında hafif renkli bir kapatıcı olarak açıklamaları okuyunca çok üzülmüştüm. Çünkü bana renkli bir ürünü sürmek ters geliyor belki o gün hiç makyaj yapmayacağım, bazen yüzümde tek boya olsun istemem üstelik terleyip de yüzümü sildiğim de mendile ten rengi boyalar mı çıkacak aklımda hep bu sorular vardı.

Ama hiç düşündüğüm gibi olmadı renkli bir ürün gibi görülebilir fakat sürünce hiç bir renk değişimi olmuyor sanki normal bir kremi sürmüşsünüz gibi bu durumda beni oldukça rahatlattı.

Hamilton Everyday Face güneş kremi mat bitişiyle, nemlendirmesiyle, yüksek koruma faktörüyle, makyaj altında başarılı olmasıyla, ince yapısıyla, temiz içeriğiyle sevdiğim bir güneş kremi oldu. Hamilton Everyday Face güneş kremi kötü kokusu ve çok pahalı olmasının dışında güzel bir güneş kremi.
Güneş kremi arayışınızda Kore ürünü olan Zsole güneş kremi makalemizi mutlaka okumalısınız.





24 Yorumlar

  1. Ben de bu yaz bu ürünün deneme boyunu kullanıp bitirdim ve inanılmaz sevdim! Seyahat boyu olduğu için içeriğini bilmiyordum, şimdi sende okuyunca fena olmadığını gördüm. Gelecek yaz için tercihim bu krem olacak, şehirde kullanmak için bir harika! Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  2. Yaz kış güneş kremi kullanan biri için çok iyi bir tavsiye oldu teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  3. bu hafif renkli galiba değil mi bendeki beyaz biraz parlak duruyor başta ama sonra geçiyor ve kokusu da güzel..

    YanıtlaSil
  4. Benim de çok merak ettiğim bir güneş kremiydi. Elinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  5. bb krem gibi renk bırakmaması ya da mat olması ve parlamaması.. bunlar bşr güneş kreminde aradığım özellikler. hiç kullanmadım bu markayı, elimdekiler bitince mutlaka bakacağım, çok çok teşekkürler <3

    YanıtlaSil
  6. Olumlu özellikleri o kadar fazla ki alınabilir :)

    YanıtlaSil
  7. Gerçekten güneş kremsiz nefes almadım resmen bu yaz.. Eline sağlık canım :*

    YanıtlaSil
  8. Bunu ben de severek kullanıyorum. Kokusu bana o kadar kötü gelmedi tabi ama koku göreceli bir kavram :) Güle güle kullan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beni aslında kokular pek rahatsız etmezdi de bu etti nedense

      Sil
  9. Ürün her cilt tipine uygun mu acaba sizin cilt tipniz nedir?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim cildim zaman zaman kuru zaman zaman normal oluyor mevsime göre

      Sil
  10. Ben solente pigmente kullanıyorum. sivilcelere de iyi geliyor. hem Nehir hem ben birlikte kullanıyoruz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Seveni çok ama kokusu biraz rahatsız edici diye duymuştum

      Sil
  11. hamilton güneş kremleri evde,balkonda felan güneşlenirken de sürülebilir herhalde..illa da denizde sürülmesi gerekmiyo..🙂

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her yerde sürelebilir tabi güneş her yerde yakalar bizi:))

      Sil
  12. Hamilton markasini hic duymamistim. Bakayim buna, tesekkürler canim 😍

    YanıtlaSil
  13. Günes kremi alacakken hamilton markasini duymam iyi oldu 😊

    YanıtlaSil