Selamlar son dönemlerde makyaj sabitlemek için üretilen ürünler oldukça gözde olunca bende Avon markasına ait bu spreyi satın aldım.Ürün 125 ml.ve oldukça bereketli uzun süre kullanmama rağmen hala bitmedi.Zaten bir kaç fıs yeterli olduğu için kolay kolay bitmeyecek gibi görünüyor.
Bazen makyajdan evvel kullandım ama daha çok makyajdan sonra sabitlemek amacıyla kullandım.Ürün kokusuz ve sıktıktan bir dakika kadar sonra kuruyor çok hafif bir yapış yapış his oluyor ama rahatsız etmiyor.
Akşam eve dönünceye kadar makyajımda herhangi bir bozulma olmuyor yani ürün vaadini yerine getiriyor.Ürün cildimde herhangi bir reaksiyona neden olmadı.Cildim normal ve herhangi bir gerginlik hissetmedim kullandıktan sonra.Alkol içermesinden dolayı hassas ciltliler rahatsız olabilir benim cildimde bir rahatsızlık olmadı.Islak far kullanmak istediğimde de ürünü fırçaya sıkarak kullandım.Hatta bu ürünü kullandıktan sonra fondötenimin çok daha güzel durduğunu fark ettim.Ürünün fiyatı 27 lira ama indirim dönemlerinde çok daha uygun fiyata alabilirsiniz.Benim oldukça sevdiğim bir ürün oldu.Sevgiler...

OLUMLU ÖZELLİKLERİ:Makyajı güzelce sabitliyor,fiyatı uygun,bereketli bir ürün.

OLUMSUZ ÖZELLİKLERİ:İçeriğinde Alkol var.

17 Yorumlar

  1. fiyatı fena değilmiş alabilirim bunu elimdekiler biraz azalınca :-))

    YanıtlaSil
  2. Sabitleme spreylerini ben de seviyorum, özellikle sıcak havalarda çok işe yarıyorlar :) Mutlulukla kullanın :)

    YanıtlaSil
  3. Ben sprey bazları pudra ürünlerin sabitlenmesinde kullanıyorum en azından yüzümde toz toz durmuyor. Uygun fiyatlı alınabilir paylaşım için teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  4. teşekkürler paylaşım için :)

    YanıtlaSil
  5. Almak isteyip vazgectiğim bir üründü. Sanırım almıcam :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında denenebilir ama tabii başka markalarada bakmak lazım

      Sil
  6. hiç makyaj sabitleyici kullanmadım, ama bu ürün ilgimi çekti, özellikleri çok güzel, teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  7. Fiyat olarak piyasadaki diğer sabitleyicilerden daha uygun işe de yarıyormuş denenebilir.:)

    YanıtlaSil
  8. bende seviyorum bu ürünü sanırım indirimdeyken 9 tl gibi bir fiyata aldım. Şimdi yenilendi bu ürün, yeni formu da aynen güzel =)

    YanıtlaSil
  9. Pahalı olmadığı için denenebilir

    YanıtlaSil