Selamlar Oriflame katalogunda bu allığı son derece uygun bir fiyata görünce hemen ısmarlamıştım.Yanılmıyorsan indirimde altı liraydı.Katalogda gayet gösterişli duruyordu.
Ben Pretty Pink rengini ısmarlamıştım.Ürün geldiğinde şok oldum minicik bir şeydi.Bir tekli far büyüklüğünde.Oriflame ürünleri genelde oldukça minik oluyor insanın gözünü doyurmuyor.Ama katalogda oldukça büyük görünüyorlar bence böyle yapmamalılar insan hayal kırıklığına uğruyor.
Renk hoş bir şeker pembesi özellikle genç kızlara uygun bence.Arada kullanıyorum tabii ki.Özellikle yaz aylarında hafif bir pembelik hoş oluyor.Esmer bayanlara çok yakışacağını düşünüyorum.Mat bir allık ve fiyatına göre performansı gayet iyi.Küçük olması çantada taşımak için kolaylık sağlıyor.Yüze doğal bir canlılık katmasını sevdim.Pigmetasyonu başarılı.Dediğim gibi makyaja yeni başlayan genç kızlara uygun,pahalı olmayan küçük bir ürün.Sevgiler.

OLUMLU ÖZELLİKLERİ:Fiyatı uygun,Pigmentasyonu iyi,Performansı iyi.

OLUMSUZ ÖZELLLİKLERİ:Çok küçük bir ürün.

13 Yorumlar

  1. Yeni allık almasaydım kesin bakardım ama yaz icin cok uygun teşekkürler yazı için :)

    YanıtlaSil
  2. Ya sorma bende sipariş verdim bundan bir geldi ki ben şok :D

    YanıtlaSil
  3. İyi günlerde kullanın rengi çok tatlıymış:)

    YanıtlaSil
  4. Çok şirin minik olması iyi sanki bitebilir bir ihtimal :)

    YanıtlaSil
  5. ben gramajına bakıyorum genellikkle. hiç bir katalog ürünü alırken resme bakmamak lazım büyüklük için. Yakın çekimle rengi yansıtmaya çalışırken ürününü çok büyükmüş gibi gösterebiliyorlar =))

    YanıtlaSil
  6. Aslında minik olması daha iyi değil mi, çabuk biter biz de başka şeyler de deneyebiliriz. Hem niye aldım pişmanlığı da yaşamayız ;)

    YanıtlaSil