Selamlar oldukça geç kalmış bir yazıyla sizlerleyim.Bu yazıyı yazmak bir türlü içimden gelmedi.Ama artık yazabilirim.Efendim iki aydır Vanilya kutu satın almaktayım.Her ay kutu gönderimi yapılması dikkatimi çekti.Seviyorum kozmetik kutularını.Hakkında okuduğum bütün olumsuz yorumlara rağmen alıp Vanilya Kutuyu da bir denemek istedim.Fiyatının 55 lira olması bana daha hoş ürünler gönderecekleri konusunda bir umut vermişti.Üstelik tam boy ürünlerde koyacaklarını belirtmişlerdi sitelerinde yani ne kadar kötü olabilirdi ki.Geçen ay aldığım kutuya bayıldım 11 ürünün 7 si tam boydu.Deneme boyları da oldukça büyüktü sevmiştim.Uzatmayayım o yazımı okumak isterseniz sizi ŞURADAN alayım.Gelelim bu ayın kutusuna hadi beraber bakalım sevecekmisiniz?
Öncelikle kutu oldukça güzel mıknatıslı bir Loreal kutusuydu bu ay.Vanilya Kutu'nun o kötü kutusu gelmemişti.İlk olarak içinden ürünleri tanıtan bir broşür çıktı.
İkinci olarak bir oda kokusu bunu hiç sevmedim.Kozmetik kutusunda oda kokusu son derece gereksiz olmuş bence.Bu ürün kutunun tek tam boy ürünüydü.

Kutudan Poshe adlı hiç duymadığım bir markanın deneme boy 3.6 ml.lik bir oje kurutucusu çıktı.Oldukça küçük herhalde 5-6 kullanımda biter.
Solingen bir cımbız çıktı bu da tam boy sayılır galiba.Evde dört tane vardı hiç gerek yoktu bence.
Schwarzkopf Bonacure Isıyla şekillendirmeye karşı saç koruyucu bir krem çıktı bu da deneme boyu.
Loreal den deneme boyu bir şampuan çıktı.
Aynı şampuanın deneme boyu bir saç bakım kremi çıktı.
Ve bitti hepsi bu kadardı.Toplu olarak göstermek gerekirse toplam 6 adet ürün vardı ve bunlardan ikisi tam boy(cımbız ve oda kokusu)diğerleri deneme boy ürünler.Benim yorumlarıma gelirsek 55 lira olan ücreti kesinlikle karşılamayan bir kutu olmuş.3 yıldır keşif kutusu satın alırım ben hiç bu kadar zayıf bir kutu görmedim.İçindeki ürünleri toplasanız 20 lira falan eder yani.Loreal köşedeki markette de bulunan bir marka.Cımbızı mı keşfedeceğim.Oda kokusu zaten haz etmediğim bir şey.Ben bu kutuda keşfedilecek bir şey bulamadım.Şaşırdım ve oldukça da üzüldüm.Bu üzüntümü firmayla da paylaştım.Bana attıkları mailde kutuyu geri yollamamı istemişler.Doğrusu bu bomboş kutuyu ne yapacaklarını çok merak ettim.Üstelik burdan kalkıp kargoya kadar gidipte kutuyu teslim edemem vaktim oldukça değerli.Yani müşteri memnuniyeti adına paramı geri iade edebilirlerdi beni uğraştırmadan ama yapmadılar.Bende kargoyla falan uğraşamadım 55 lirayı geri almak için.Kutuyu attım bir kenara hala öyle duruyor.Hemen üyeliğimi iptal ettirdim.Mail üyeliklerimi falan da ettirdim üzüldüm,kırıldım sanırım bir daha görmek istemiyorum.Sevgiler...

28 Yorumlar

  1. Ben de üç aylık kutu üyeliğimde benzer şeyler yaşadım. Üstelik her ay yanı ürünleri gönderdiler. Hiç memnun kalmamıştım. :-/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet o şikayetleri de okudum neyse ki denedim bitti daha da istemem:))

      Sil
  2. Gerçekten saçma olmuş... hayır boş kutuyu kanıt olarak mı istemişler, nedir anlayamadım... Poshe iyi bir marka, kurutucusunu herkes çok seviyor ama bari onu tam boy koysalarmış.

    Ben uzun süredir bu kutulardan almıyorum çünkü asla beklentimi karşılamıyor. Her ay 55 TL taksit yapsam merak ettiğim her tür kozmetiği alırım zaten :)

    Geçmiş olsun, ne diyelim... sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Boş kutuyu değil içinde yolladıklarıyla yollayın diyorlar sanki ne var kutuda ben ona kızdım zaten son derece zayıf bir kutu

      Sil
  3. haklısın testerlara 55 lira pes

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 55 liralık tester olsaydı iyiydi gene ama çok az ürün var

      Sil
  4. Kutu yıkılıyor gerçekten hocam :D neyse iptal iyi olmuş gibi şimdilik :)

    YanıtlaSil
  5. artık bu tarz kutu içerikleri çok kötü gelmeye başladı bana hiç almıyorum bu da 55 tl lik bir kutu değilmiş kesinlikle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yani içine 55 liralık tester doldursalar gene bile memnun kalırdım ama çok zayıf ne yazık ki

      Sil
  6. Ben de çok olumsuz yorumlar okuduğum için üye olmamıştım. Sanırım bu günden sonra da yanaşmam.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende bir deneyeyim dedim işte denemeseydim içimde kalırdı keşke lila kutu daha sık keşif kutusu çıkarsa aramazdım yeni kutular o zaman

      Sil
  7. Çok önceden aynı sorunu bende yaşadım ve tovbe ettim bu kutulardan almamaya:)))

    YanıtlaSil
  8. 55 liraya kendimiz bir şeyler alsak daha tatmin edici bir alışveriş yapmıış olurduk..

    YanıtlaSil
  9. Gerçekten çok zayıf bir kutu. Üstelik koskoca firmanın, ürünü kargoyla gei gönder yaklaşımı da çok itici olmuş. Çok uzun zamandır bu tarz kutuları almıyorum. Yurtdışındaki keşif kutuları çok çok daha başarılı ama ne yazık ki buraya gönderilmiyor.
    Kendimiz alalım, istediğimizi alalım di mi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet en azından kutuyu geri istemeden parayı iade edebilirlerdi bu daha profesyonelce olurdu

      Sil
  10. Hakikaten çok az olmuş..Yurtdışındaki gibi bu işi layığı ile istikrarlı şekilde yapanı bi çıkmadı.

    YanıtlaSil
  11. Lila kutu dışında vanilya kutuyu ilk kez duydum. Cımbız çok saçma olmuş gerçi neredeyse kutuya bir şey koymamışlar bile kötü olmuş :((

    YanıtlaSil
  12. Tam bir fiyasko kutusu olmuş bu ay. Hangi kutuya iyi desek o bozuluyor ve ben buna sinir oluyorum ...

    YanıtlaSil
  13. Çok kötü olmuş gerçekten.. Keşke üzüntülerini dile getirselerdi onun yerine..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok hiç de üzülmediler geri yollayın dediler

      Sil