Selamlar yaş ilerledikçe vücutta meydana gelen deformasyonlar kişinin kendine olan güvenini azaltıyor ve insan bir çare arayışına düşüyor.Tam da yaz gelmek üzere bir şeyler yapmalıyım diye düşünürken LİLA KUTU denemem için St Herb markasına ait ekstra yoğun gögüs serumunu gönderdi.
St Herb Tayland'da yüzyıllardır kullanılan Pueraria Mirifica bitki özünü gelişmiş teknolojiyle birleştirerek göğüs güzelliğinde  ameliyatsız,acısız yöntemleri ile dünya üzerindeki milyonlarca kadının dikkatini çeken bir marka olmak yolunda ilerliyor.


Ürünümüz oldukça büyük 100 ml.lik son derece şık,kaliteli bir ambalaja sahip.Neredeyse bir aydır kullanmama rağmen yarısına ancak gelebildim.Ürünün vaatleri gerçekten kulağa çok güzel geliyor.Gevşek,sarkan göğüsler için geliştirilmiş,doğal bir ürün.Göğsü güçlendirme,sıkılaştırma,kaldırma ve hatlarını belirginleştirme gibi vaatleri bulunmakta.İçeriğinde bulunan Pueraria Mirifica kadın hormonları üzerinde etki ederek göğüsleri büyütüyor,sıkılaştırıyor,güçlendiriyor ve dikleştiriyor.Vitamin C Glycosphene vücuttaki kolajen artışı,dokuların ve hücrelerin birbirleriyle olan bağlarını kuvvetlendiriyor.


Tropical doğal ürünler sertifikasına sahip olan ürünümüzü sabah ve akşam olmak üzere 2 kere kullanmak yeterli.Ben avucuma 5 damla olarak aldığım ürünü aşağıdan yukarıya doğru masaj yaparak yedirdim.Kıvamı çok akışkan değil bildiğimiz yüz serumları gibi ve emilimi oldukça kolay.
 Benim yorumlarıma gelecek olursak serumu neredeyse bir aydır gayet düzenli bir şekilde kullandım.Daha ilk günlerde göğsümde bir sertlik hissetmeye başladım.Ürünün yarısına kadar bitirdim ve göğüslerimde hakikaten bir toparlanma,sıkılaşma hissediyorum.Ama tabii ki genç kızlık zamanındaki göğüsler gibi değil eski günler sanırım asla gelmeyecek.Fakat şunu söylemek istiyorum ki ürün gerçekten etkili ve sporla da desteklenirse oldukça başarılı bir sonuç alınabilir.Kalan ürünümü spor hareketlerim eşliğinde kullanmayı düşünüyorum.Aslında bir kaç göğüs hareketini hayatımıza katmalıyız hem zor değil hem de yormuyor da insanı.
 Ürünü incelemek için Lila Kutu nun ilgili sayfasına bakmak isterseniz sizi ŞURADAN alayım.Ben ürünün fiyatını görünce şok oldum.529 lira bence oldukça pahalı ama demek ki kullanılan ürünler,teknoloji vs. ürünün fiyatını etkilemiş.Üzüldüm çünkü daha uygun fiyatlı olsaydı gene alabilirdim.Ama gene de bu kadar özel bir ürünü deneme şansı bulduğum için çok memnun oldum teşekkürler LİLA KUTU.


20 Yorumlar

  1. Keşke fiyat biraz daha uygun olsaymış sonuçta düzenli kullanım gerektiren bir ürün,etkilerin devamlılığı için bittikçe almak gerekir.Ben Debaroh ın göğüs şekillendirici kremini kullanmıştım gayet de memnun kaldım sanırım tekrar onu alacağım.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bence de bu tür ürünler bir kaç kutu kullanmak gerektiriyor

      Sil
  2. off çok da pahalıymış...

    YanıtlaSil
  3. bir dönem bu tarz ürünleri çok araştırıyordum yakın bir arkadaşım için. fazla yorum bulamamıştım dürüst olan. şimdi okuduğuma çok sevindim, arkadaşım arayışını bıraktı ama yine de fikir olsun bize. büyütme konusunda bir etkisini gördünüz mü peki yani sıkılaşma dışında?
    sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Bu fiyatla bir spor salonun da sıkı bir çalışma da çıkarılır diye düşündüm:))
    dış kaybaklı ürünlerin gümrük katkıları da gerçek fiyatlarını katlıyordur maalesef.

    YanıtlaSil
  5. Güzel bir ürünmüş aklımızda bulunsun:)

    YanıtlaSil
  6. Çok güzelmiş, harikaymış derken fiyatını görmez olaydım :)
    Genelde etki olan ürünler böyle dudak uçuklatan fiyatlarda oluyor zaten.
    Lila kutu bu kadar pahalı ürünü göndermiş ya helal olsun vallahi.
    Güzel günlerde kullanın.Umarım daha güzel etkileri olsun zamanla:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence yaşımdan dolayı bu ürün için beni seçtiler sağolsunlar:))tam ihtiyacım olan bir şeydi

      Sil
  7. Fiyat yüksek gerçekten indirime falan girmiyor mu acaba ? :)

    YanıtlaSil
  8. Fiyatı şok etkisi yaratsa da, estetiksiz sıkılaştırıyorsa aklımızda olsun :) Sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet insan soğuk suya düşmüş gibi oluyor aniden görünce:))

      Sil
  9. Üste biraz daha para koyup, şöyle 10 bin tl falan, estetik mi olsak ki :))))

    YanıtlaSil