lolita lempicka parfüm

Lolita Lempicka Feminine Parfüm

Lolita Lempicka Feminine parfüm oldukça ünlü bir parfüm mutlaka duymuşsunuzdur.

Nasıl parfümler tercih ediliyor?

Kadınlar ne çok hafif, çiçeksi parfümleri tercih ediyor ben ise genelde ne olduğu tam anlaşılamayan, yürürken insanı bir anlığına durduran, çevresine baktıran kokulardan oluşuyor. Lolita Lempicka feminine parfüm de bu tür kokuların en ünlülerinden biri seveni de var ölesiye nefret edeni de.

Parfümde tasarım önemli mi?

Bir parfüm bir kadını ilk olarak şişesiyle yakalar daha sonra kokusuyla kendine aşık eder. Çoğu zaman kadınlar bu harika parfümü bitirmemek için gıdım gıdım kullanırlar. Lolita Lempicka Feminine parfüm de son derece hoş bir tasarıma sahip elma şeklinde. Sadece ambalajı için bile bitirmek istemiyor insan. Ayrıca bir kapağı yok elma sapına basıp sıkıyorsunuz parfümü gerçekten çok orijinal.

Lolita Lempicka Parfüm nereden alınır?

   Ben Lolita Lempicka parfümü Gratis'ten indirimde son derece uygun bir fiyata satın almıştım. İçinde ayrıca el ve vücut kremi de bulunmakta. Orijinal parfümleri genelde güvenilir yerlerden almayı seviyorum. Çünkü bir kere normal bir kozmetikçi den aldığım parfümün orijinal çıkmamıştı ve gidip değiştirmek istediğimde satıcı ürünün orijinal olduğunu ve değiştirmeyeceklerini söylemişti. O günden beri kesinlikle güvenmediğim yerlerden parfüm almıyorum.

efsane kokular

Lolita Lempicka Parfüm Yorumu

Lolita Lempicka Feminine Parfüm çiçeksi, canlı bir parfüm Amerane kirazı, menekşe, vanilya, süsen, meyan, anason'un harika bir karışımı tutku dolu bir parfüm.

Lolita Lempicka Gizemli bir parfüm

Lolita Lempicka parfüm dediğim gibi son derece sıra dışı; kokuları tanımlamak zordur ama bu parfümü anlatmak daha da zor. Parfümü sıktıktan sonra kokusu değişiyor ve şekilleniyor. İlk olarak ne kokuyor ki bu diyorsunuz sonra yavaş yavaş yasemin, menekşe ve limon kokularının arasından vanilya aromasını hissediyorsunuz. Çiçek kokularının arasından gelen şekerli bir nota işte buna bayılıyorum. İlk anda ağırken yavaş yavaş çiçeksi bir anlama bürünüyor ve hafifliyor.

Kalıcılığı benim için çok yeterli değil bu yüzden arada tazeliyorum. Lolita Lempicka parfüm en çok Angel adlı parfüme benzetiliyor bende yaklaşık 8 yıl sadece Angel kullandığım için sanırım bu kokuyu çok sevdim.

Lolita Lempicka Feminine parfüm hakkında okuduğum yorumlardan anladığım kadarıyla her tende farklı bir notaya dönüştüğü. Bazısı menekşe kokusunu alırken bazısı parfümü rakıya bile benzetmiş. İşte bu yüzden seveni kadar sevmeyeni de bulunmakta. Bu yüzden imkanınız varsa mutlaka almadan önce deneyin bence. Bahar ayları için son derece uygun olan koku yaz ayları için biraz ağır kaçabilir.

Lolita Hakkında Her Şey

Lolita Lempicka Feminine Parfüm, eşsiz koku karışımıyla dünya çapında kadınların kalbini fethetmiş bir koku. Koku, 1997 yılında Fransız tasarımcı Lolita Lempicka tarafından yaratıldı ve o zamandan beri piyasadaki en popüler kokulardan biri haline geldi. Kadınlığın büyülü ve şehvetli dünyasını temsil etmek için tasarlanan koku, bunu başararak birçok kadının kalbini kazandı.

Koku, çiçeksi oryantal koku olarak sınıflandırılır ve farklı kokuların eşsiz bir karışımından oluşur. Üst notalarda sarmaşık yaprakları, yıldız anason ve tatlı bezelyeden oluşur. Orta notalarda menekşe, iris ve nergis zambağı bulunurken, temel notalarda vanilya, misk ve tonka fasulyesi bulunur. Bu kokuların kombinasyonu tatlı, şehvetli ve kadınsı bir koku yaratır.

Koku, kadınlığın büyülü ve şehvetli dünyasını temsil etmek için tasarlandı ve bunu başardı. İster gündelik bir gün, ister resmi bir akşam etkinliği olsun, her durum için mükemmel bir koku. Koku uzun süre kalıcıdır ve cildinizde saatlerce kalarak sizi gün boyunca tatlı ve şehvetli kokmaya bırakır.

Lolita Lempicka Feminine Parfüm'ün bu kadar popüler olmasının sebeplerinden biri de eşsiz şişe tasarımıdır. Şişe, üzerinde bir sap ve bir yaprak bulunan bir elma gibi görünecek şekilde tasarlanmıştır. Şişe camdan yapılmıştır ve elma şekli, kokunun büyülü ve gizemli çekiciliğini artıran koyu mavi bir renge boyanmıştır.

Genel olarak, Lolita Lempicka Feminine Parfüm, dünyanın her yerindeki kadınlar tarafından sevilen bir koku. Eşsiz koku karışımı, uzun süre kalıcı kokusu ve çarpıcı şişe tasarımı, onu büyülü ve şehvetli hissetmek isteyen her kadının sahip olması gereken bir ürün haline getiriyor. İster kendiniz için bir koku, ister özel biri için bir hediye arıyor olun, Lolita Lempicka Feminine Parfüm mükemmel bir seçimdir.


Lolita Lempicka Feminine parfüm çok severek kullandığım bir parfüm oldu, bittiğinde sıkılmamış olursam yenisini alabilirim. Lolita Lempicka parfüm kadar sevdiğimiz Flormar Heart parfüm makalemizi de okumalısınız.



16 Yorumlar

  1. Bu parfümün ambalajına bayılırken kokusunu sevemeyenlerdenim benim tenime uymuyor mağlesef. Güle güle kullan

    YanıtlaSil
  2. Kokuyu tarif ettiklerinden kestiremesem de şişesine bayılıyorum, orası kesin! Güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil
  3. çok uyguna almışsın bunun kokusu da şahanedir güle güle kullan..

    YanıtlaSil
  4. Merhaba,

    ne kadar güzel ve tatlı şişesi varmış bayıldımmmmm.

    İlk fırsatta koklamaya gideceğim bu şirineyi <3

    YanıtlaSil
  5. Bunu ilk kez gördüm.Sanırım Gratis'e gittiğimde daha dikkatlice bakınsam iyi olur reyonlara :)

    YanıtlaSil
  6. ne güzel görünüyor
    kokusunu merak ettim

    YanıtlaSil
  7. Lolita Lempicka parfümün sisesine hayran kaldim. Biblo gibi 😊

    YanıtlaSil
  8. ben çok severek kullanıyorum.

    YanıtlaSil