güneş kremi

Hamilton Güneş ürünleri Portakalrengi.com'da

  Hamilton güneş ürünleri ni nerelerden alabiliriz?

Bütün yıl iki haftalık tatil umuduyla çalışıp duruyoruz. Güneşin altında uzanarak; denizin dalga seslerini dinleyerek bütün yılın yorgunluğunu atıyoruz. Hayat duruyor o an. Sonra daha dinç, daha mutlu ve huzurlu bir biçimde normal yaşamımıza dönüyor ve çalışmaya başlıyoruz. Bronz tenimizle bir süre daha mutluluğumuz sürüyor.

Güneş kremi tarihi

    Güneş kremi hayatımıza girmeden önce bronz ten geçen yüzyılın başlarında sadece açık havada çalışan tarım ve inşaat işçilerine özgü bir durumdu. Aristokrat kesim beyaz tenlerine çok önem verirdi. Şapkalarıyla tenlerini güneşten korurlar; yüzlerine pudra sürerek ten renklerini iyice açmaya çalışırlardı. Çünkü ten renginden insanların hangi tabakadan olduğu anlaşılırdı.

Coco Chanel ilk bronzlaşan ünlü

   1920 yılında Coco CHANEL gitmiş olduğu bir tatilden bronzlaşmış teniyle döndüğünde ”estetik  bronzlaşma”  kavramı ortaya atıldı. Bronzluk modası ortaya çıkınca insanlar bronzluğa daha bir sıcak bakmaya başladı.1936 yılında da batıda yıllık izinlerin düzenlenmesi yasasıyla birlikte tatil,güneşlenmek, bronzluk iyice yaygınlaşmaya başladı. İlk zamanlar sadece cildin kurumasını önleyen fakat güneşin zararlı etkilerinden çok fazla korumayan güneş yağları kullandı insanlar. Daha sonra güneş ürünleri yelpazesi genişledi.

Güneş ürünleri hayatımıza girdi

   Güneş yaşamımızın içinde var ve  zararlarının yanında bir çok faydası da bulunmakta; özellikle çocuklarımız kemik gelişimi için güneş ışınlarından faydalanmalı.Vazgeçemediğimiz, dört gözle beklediğimiz tatillerde güneş ışınlarına karşı bizde önlemlerimizi almalıyız. Mesela SPF (Sun Protection Factor) yani Güneş Koruma Faktörü barındıran güneş koruyucular, güneş kremi kullanmalıyız. Güneş koruyucularını güneşe çıkmadan on beş dakika önce kullanmalıyız. Ayrıca dört saatte bir yenilemeliyiz.

Hamilton ürünlerini nerelerden alabiliriz?

   İşte bu noktada size Hamilton güneş ürünlerinin başarısı ve kalitesinin tartışılmaz olduğunu hatırlatmak istiyorum. Her cilt tipine uygun ürünleriyle cildi güneşe karşı tamamen koruyan Hamilton güneş kremi ve diğer tüm güneş ürünleri lekelenme, kırışma, kuruluk gibi sorunların olmasına da engel olmakta. Benim de  severek ve kızımda dahi güvenle kullandığım ürünlere güneş kremi ne sahip olan Hamilton güneş ürünleri portakalrengi.com'da en uygun fiyatlarla satılmakta.

Hamilton güneş ürünlerini merak ediyorsanız Hamilton everyday face güneş kremi makalemizi mutlaka okumalısınız.
   
Hamilton güneş ürünleri, güneş kremi, güneş kreminin tarihçesi, Hamilton güneş kremi, portakalrengi.com, coco chanel ve bronzluk, hamilton ürünlerini nerelerden alabiliriz, kozmetik blogu, cilt bakımı, hamilton güneş ürünleri portakalrengi.com'da

16 Yorumlar

  1. Hamilton güneş ürünlerinden bir tane deneyip hiç memnun kalmamıştım. Hatta iki-üç fıs kullandım ve çöpe gitti ne yazık ki.

    YanıtlaSil
  2. Güneş ürünlerini bende şimdiden almaya başladım :)) yaza stoklamak lazım ben su gibi tüketiyorum :)

    YanıtlaSil
  3. Ben kendimde şuna dikkat ettim güneş kremi yarıya bile inmiyor :))) üşeniyorum sürmeye hahaha

    YanıtlaSil
  4. Eskiden makbul değilmiş demek ki bronz olmak.İlgimi çekti işin o tarafı.

    YanıtlaSil
  5. Güneş ürünlerini kışın kullanmayı ihmal ediyorum ama yazın kullanmadan olmuyor, Hamilton markasını da bir kez kullanıp beğenmiştim :)

    YanıtlaSil
  6. arley hamilton portakal pikuuu. oleeey yaz geliyooooo :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaz geliyorrrr güneş kremleri yazıları başladı:))

      Sil
  7. 1920 yılındaki Coco CHANEL gitmiş olduğu bir tatilden bronzlaşmış teniyle dönmesiyle ”estetik bronzlaşma” kavramının ortaya atıması çok ilginçmiş geçekten,demek ki bronzlaşma merakı 1920'lerden beri varmış..✔😊

    YanıtlaSil
  8. Ne güzel bilgiler vermissin canim, günes korumasi önemli bir konu 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güneş koryucu ürünler hayatımızda önemli bir yere sahip.

      Sil