Selamlar bugün uzun süredir kullanmama rağmen yazmamış olduğum bir paleti anlatmak istiyorum.Bilmeyeniniz yoktur muhtemelen çünkü Wet'n Wild markasına ait en ünlü ürün bu Comfort Zone far paleti.Her zaman ki gibi kötü bir ambalaja sahip ama son derece uygun fiyatlı bir far paleti.O koca kapağa  bir ayna ekleseydiler bence büyük eksiklik.Keşke sesimizi duyarak ambalajlarına çeki düzen verseler.
Paletimizde 8 renk bulunmakta ve her biri birbirinden güzel.En iyi muadilleri Wet'n Wild markası çıkarmakta böylece bizde tonla para verip pahalı markaları almak zorunda kalmıyoruz; bu gerçekten çok iyi bir seçenek bizim için.Fiyatı sanırım 20 lira civarında ama indirimlerde çok daha uygun bir paraya satın alabilirsiniz.Herkesin makyaj dolabında olması gereken bir palet bence.
Renkler son derece güzel ve doğal gündüz makyajında da gece makyajında da rahatlıkla kullanabilirsiniz.Yani sadece bir paletim olsun her makyajda kullanayım diyorsanız mutlaka almalısınız.En popüler rengi sağ en  alttaki renk  bu ünlü Mac Club'a muadil gösteriliyor.Ben sadece bu yanar dönerli renkle bile makyaj yapıyorum.
Renklerin pigmentasyonu,kalıcılığı gayet başarılı.Baz kullanılmasa bile gayet başarılı sonuçlar alınabiliyor.Yapısı gayet yumuşak ve renkleri karıştırması gayet kolay.Zaten üzerinde renklerin gözün hangi bölgelerinde kullanılması gerektiği yazılı bu da kullanım kolaylığı sağlıyor.İçinden çıkan fırçası kötü ama zaten hiç birimiz bu fırçaları kullanmıyoruz.Biraz tozutma problemi de var ama benim için sorun değil.İçeriğine aşağıdaki resimden bakabilirsiniz.
İçindeki bir çok renk Mac ve Urban Decay farlara muadil gösteriliyor.Gerçekten her renk birbirinden güzel benim favorim olan renkler sağ en alttaki yanar döner yeşil kızıl kahve  renk ve sol ikinci sıradaki pembe gülkurusu arası renk.Renkler sedefli,yumuşacık,çizgilere dolmuyor.Ben özellikle kış ve sonbahara yakıştırıyorum bu paleti.Renkler daha koyu daha ağır geliyor bana.Göz altlarına bu kadar dökülmeseydi çok daha güzel olurdu.Ama fiyatını düşünecek olursak olacak o kadar.Sevgiler...

OLUMLU ÖZELLİKLERİ:Bir çok rengi High End markalara dupe,Sağ en alttaki renk için bile alınabilir,fiyatı uygun,gece gündüz kullanılabilir,yapısı kremsi,yumuşak,dağıtılması kolay.

OLUMSUZ ÖZELLLİKLERİ:Tozutuyor,göz altlarına dökülüyor,ambalajı kötü.

16 Yorumlar

  1. Gözüm var bu palette ama önce elimdekilerden bitireyim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen çok güzel ürün bitiriyorsun hayranım valla:))

      Sil
  2. Bu palet gerçekten gelmiş geçmiş en iyilerden biri. Hem doğal tonlarda, hem de farklı makyajlar yapmak isteyenler için, uygun fiyatıyla da harika bir alternatif. Güle güle kullan sen de, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım bu arada blog adresin ne bir türlü giremedim bloguna???

      Sil
  3. Wet'n Wild ambalajlarında değişiklik yapsa kesinlikle mükemmel olacak :) Bu palet ise herkese lazım bir palet ♥ Teşekkürler paylaşımın için canım ♥

    YanıtlaSil
  4. Bu paleti sadece bir kez gördüm, bir daha da göremedim. Hep tükenmiş oluyor. :)

    YanıtlaSil
  5. markanın ilk aldığım ve en sevdiğim paleti :-))

    YanıtlaSil
  6. Sağ alttaki renk favorim♥ herkesin favorisi o sanırım:)
    Herkeste bulunması gereken uygun fiyatlı bir far paleti:)

    YanıtlaSil
  7. tozutuyor olması alerjik olması anlamına geliyor benim için pof:(

    YanıtlaSil