limonian

Oseque High End Touch BB Krem

Kore kozmetik ürünleri arasında en merak edilenlerden biri olan Oseque High End BB krem sadece Limonian online satış sitesinde bulunmaktadır.

Koreli Kadınların ciltleri 

Koreli kadınlar ciltlerinin bakımına çok önem veriyor ve hafif bir fondöten ya da BB kremle doğal bir parlaklık yakalıyorlar.

Oseque High End Touch BB Krem yorumu

Oseque High-End BB krem gerçekten ilginç bir ürün. Çünkü son derece farklı bir ambalajı ve sürüş tekniği var. Bende bulunan rengi Light Beige.

Kore kozmetik ürünleri nin kalitesi tüm dünyada biliniyor. Oseque High End Touch BB krem de Korede 5 ayda bir milyon adet satarak rekor kırmış bir ürün.

Oseque High End Touch BB kremin ambalajı son derece kaliteli başlığında bulunan roller sayesinde elinizi sürmeden ürünü dağıtabiliyorsunuz. Ama ben bir fırça sever olarak önce başlıkla yüzüme sürdüğüm ürünü fırçayla dağıtmayı tercih ettim. Ürün kızarıkları, akneleri kapatmayı vaat ediyor.

İçeriğinde bulunan Ronaflair sayesinde kırışıklıkları kapatarak yüze her bakış açısından canlılık kazandıracağı belirtiliyor.


oseque cosmetics



Kore Kozmetik ürünleri

Kore kozmetik ürünleri nin çoğu cildi besliyor ve UV koruma etkisine sahip tıpkı Oseque High End Touch BB krem gibi son derece ince bir şekilde teni sarıyor ve son derece doğal duruyor. Öyle yüzünüzde fondöten varmış gibi değilde sanki kendi cildiniz çok sağlıklıymış gibi bir görünüm elde edebiliyorsunuz.

Oseque High End Touch BB kremin başlığı istenirse çıkıyor ve yıkanabiliyor. Yani bakteri oluşumu gibi bir problem yok. İstenirse hiç bir aparat kullanılmadan sadece başlıkla bile ürün uygulanabiliyor. Ürünün başlığa gelmesi için yan tarafında bulunan butona bir kaç kere basmak yeterli yalnız ilk kullanımda on kere kadar basmak gerekiyor.

Ürünün kapatıcılığı orta derecede benim yüzümde akne veya kızarıklık yok. Bu yüzden kapatıp kapatmadığını bilemeyeceğim ama benim için gayet yeterli bir kapatıcılığı var. Yapısı dediğim gibi yumuşak ve ince dağıtılması son derece rahat ve gayet doğal bir bitişi var.

Bir çok kore kozmetik ürünleri gibi yüzünüzde ağırlık yapmıyor maske gibi bir görünümü yok. Ben günlük kullanım için son derece uygun buldum ve sevdim bu ürünü. İçeriğinde bulunan spf34 koruma faktörü de ayrı bir artısı, cildimle bütünleşmesini çok sevdim ve bazı fondötenlerde olduğu gibi kuru kuru durmadı ayrıca kalıcılığıda gayet yeterli. Gün sonunda hala yüzümdeydi.

İçinde bulunan Ronaflair parlak bir görünüm sağlarken Bifida cilde esneklik ve yumuşaklık sağlıyor. Ayrıca yeşil çay, kaktüs, domates, havuç ve nilüfer ekstraktları mevcut içeriğinde. Yani cildinize bakım yaparken aynı zamanda son derece parlak ve doğal bir görünüm veren bir ürün. Cildim tarafından çok sevildi ve kusma yapmadı.

Oseque High End Touch BB krem kore kozmetik ürünleri arasında kalitesi, roller başlığı, sürümü, dağıtma kolaylığı, uygun fiyatı, cilde kattığı doğal görünümü, yapısı, içeriğinde bulunan bitkisel maddeler ile sevdiğim bir ürün oldu. Oseque ürünlerini seviyorsanız Oseque Showking renk değiştiren ruj makalemize mutlaka göz atmalısınız.

Oseque High End Touch BB krem, limonian, kore kozmetik ürünleri, k-beauty, kore bb krem, kozmetik blogu, makyaj

34 Yorumlar

  1. En çok merak ettigim ten ürünlerinden bir tanesi bu bb fondoten. Kore menşeili ürünler bakım saglaması nedeniyle hep ilk tercihim olmuştur.Çok faydalı bir yazı olmuş teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  2. Bu ürünü merak ediyorum ben de. Elimdeki ürünler bitince almayı düşünüyorum. Bu yazı oldukça fikir verdi bana :))

    YanıtlaSil
  3. Değişik bir ürün. Denenebilir.

    YanıtlaSil
  4. Fiyatı baya uygunmus cok merak ettim :)

    YanıtlaSil
  5. Teşekkürler incelerim hemen.

    YanıtlaSil
  6. Kore ürünleri denilince benim için akan sular durur. Cilt bakımı konusunda Korelilere çok güveniyorum. Bu siteyi ve markayı bilmiyordum. Face Shop'un ülkeden çekilmesine çok üzülmüşken, bu bilgiyi edinmek çok güzel oldu. Ürünleri mutlaka inceleyip deneyeceğim. Çok çok teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen Koreliler bu işi biliyor diyorum her defasında:))

      Sil
  7. bende de var fena değil ama bir türlü tam verim alamıyorum biraz daha deneyeceğim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaa neden acaba fırçayla sürseniz ya da süngerle belki daha çok beğenirsiniz

      Sil
  8. ne kadar detaylı ve güzel anlatmışsın, denemek lazım, merak ettim açıkcası :)❤️

    YanıtlaSil
  9. Kalitesine göre fiyatı çok uygun.
    Denemedim ama mutlaka deneyeceğim.
    Teşekkür ediyorum 🌸

    YanıtlaSil
  10. Oglum Kore ürünleri aliyor netten ama ben almadim hic. Merak ettim bunu ☺️

    YanıtlaSil
  11. Okuyunca sihir gibi bir şey diye düşündüm. Bi deneyelim gali 👍😊🌷🤚

    YanıtlaSil
  12. Oseque High End Touch BB krem tam benlikmiş. Mutlaka deneyeceğim. Teşekkürler önerin için canım 💕

    YanıtlaSil
  13. Başlığı ilgimi çekti. Ben de inceleyeyim bunu ..

    YanıtlaSil
  14. Markayı ilk kez gördüm, detaylı bilgilendirme için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim canım kore kozmetik ürünleri ni seviyorum.

      Sil
  15. Çok cilt ürünü kullanmıyorum ama BB kremleri seviyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Havalar sıcakken özellikle BB krem en güzeli.

      Sil
  16. Markayı ben de ilk kez görüyorum ,inceleyeceğim ✌️

    YanıtlaSil
  17. Nereden buluruz bu urunu cnm? Basligi cok hosuma gitti😁

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Limonian online satış sitesinde Kore ürünleri satılmakta canım.

      Sil