Selamlar bakalım Instagram hesabımda neler oluyormuş.Hep beraber inceleyelim.



Twitter anket uygulamasını çok sevdim ve eksik kalmayayım dedim.Bir anket düzenledim.Ah erkek takipçilerim sonuç olarak bize bir ruju çok gördüler.


Şimdi de tepeden moda diye bir şeyler çıkarmışlar.Hiç ben yapsam olur muydu.Mecbur hemen bir resim çekip attım.Daha çıkartmayın bir şey bu yaşta yetişmek zor oluyor.



Burda da bir yaşında falanım güzeller güzeli annem ve yakışıklı babamla bir anım olsun blogumda.Annemin üzerindeki bluzu ve başka bir sürü bluzunu,gömleğini üniversite yıllarımda giydim ben.Kadın saklamış ama herkes merak ederdi nereden buluyorsun bu güzel kazakları diye.Ne güzel günlerdi.Eskiye ait her şey değerli benim için annemin,halamın,vefat eden kuzenimin,rahmetli görümcemin eşyaları var ve giydikçe onları hatırlarım.Kim bilir ne anıları var o kıyafetlerinin içinde.



Burda da ben bir günlüğüm uzun saçlı bey son derece aydın bir insan olan çok sevgili babam.Dünyalar güzeli kadın da annem.Tamam o benden daha güzelmiş.Hala da güzel 60 yaşında ama son derece bakımlı.Bir gün bir akrabamda eski bir resim gördüm manken gibi bir kadın vardı resimde kim bu dedim annen yanıtını aldığımdan beri annemle ben güzelim sen güzelsin inatlaşmasını kestim.



Bunu daha evvel yayınlamışmıydım bilmiyorum ama şimdiye kadar aldığım en değerli hediye üzerine instagram hesabımın ve blogumun adını yazmış Vitringez.Beni nasıl sevindirdiler anlatamam.Hep bu fincandan içiyorum kahvemi.Beni onore ettiler.Çok teşekkür ediyorum.Sevgiler...

6 Yorumlar

  1. anket süpermiş ama :-))

    YanıtlaSil
  2. Tepeden moda yeni değil aslında =) Sürekli yeni bir şey çıkıyor insan hangisine yetişeceğini bilemiyor ki.

    YanıtlaSil
  3. vayy bardak iyiymiş ya bende mi yaptırtsam havan topu falan yazan bişey :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olabilir ben bu bardağa baktıkça çok mutlu oluyorum:))

      Sil