Eeose

Eeose Kaş Kirpik Serumu

Kaş gürleştirme,kirpik uzatma kadınlar tarafından en çok araştırılan konulardan olunca bir süredir kullanmakta olduğum Eeose kaş,kirpik serumunu anlatmak istedim.

Kaş çıkarmak için ne yapmalı?

Kaş gürleştirmek için çeşitli yöntemler mevcut ama en önemlisi kıl köklerini güçlendirmek için beslenmemize dikkat etmeliyiz.Biotin,B vitamini içeren yiyecekler kaş,kirpik uzatmakta oldukça etkili olacaktır.Badem,ceviz,karpuz,çilek,salatalık,soğan,havuç kaş gürleştirmek için en ideal yiyeceklerdir.

Bir takım doğal yağlar kullanarak küsen kaşları gürleştirebiliriz.Kaş gürleştirmede doğal yöntemler oldukça sık kullanılmaktadır.Hint yağı,zeytinyağı,soğan suyu sürerek kaş ve kirpiklerimizi uzatabiliriz.Kaşlarımızda dökülen alanlara sarımsak sürerek etkili bir kaş bakımı yapabiliriz.

Kaş gürleştirmede serum kullanma

Eğer bütün bu bakımları yapmaya vaktimiz yoksa piyasada satılan kaş,kirpik serumlarını kullanabiliriz.Eeose Kaş kirpik serumu kadınlar tarafından oldukça tercih edilen bir ürün.

Eeose kaş kirpik serumu

Mükemmellik ödülleri mevcut olan Eeose markası Eeose kaş kirpik serumunu iki kat daha güçlendirerek Eeose Forte ile 14 günde sonuç alınabilecek bir formül üretmiş. Ürün paketinden bir adet serum ve uygulama yapmak için aplikatörler çıktı.

Eeose kaş kirpik serumunu kızımın hiç kaşı olmadığı için ondada kullanmak istedim fakat firma yetkilileri18 yaşından küçükler de kullanımı ile ilgili bir klinik çalışmaları olmadığını belirtti bu yüzden vazgeçtim ve kendimde kullanmaya karar verdim.

kirpik uzatma

Eeose kaş kirpik serumu yorumu

Kirpiklerim ile ilgili bir sorunum yok ama kirpik uzatma etkisini de merak ettim,kaşlarımda yer yer boşluklar oluşmaya başlamıştı bu yüzden kaş gürleştirme için en çok kullandım.İnce bir eyeliner biçiminde Eeose kaş kirpik serumunu gece yatmadan üst ve alt kirpik diplerime kullandım ve uygulama çubuğunda kalan ürünü kaşlarımdaki boşluklara sürüp hepsini kullanmaya çalıştım.Çünkü ürün 10 ml.lik küçük bir şişede bulunmakta ve oldukça değerli.

Kaş gürleştirmek,kirpik uzatmak için satılan Eeose kaş kirpik serumu oldukça pahalı ve küçük miktarda satılıyor bu yüzden her damlası oldukça önemli hale gelen ürünü hiç ziyan etmemeye çalıştım.

Ben kirpiklerimde henüz çok büyük bir fark hissedemedim ama kaşlarımdaki boşlukların hepsi doldu.İşte buna gerçekten çok sevindim.Eeose kaş kirpik serumu tamamen bitince kirpiklerimde biraz uzama fark edebilmeyi çok istiyorum.Ürünü yaklaşık yirmi beş gündür kullanıyorum ve hala biraz var.
kaş gürleştirme

Ama sadece kaşlarımdaki boşlukları doldurması bile beni gerçekten memnun etti.Merak ettiğim nokta kullanmayı bırakınca tekrar dökülmeler yaşayacak mıyım?Hayır bu yazıyı uzun süre sonra tekrar güncelledim ve çıkan kaşlarda herhangi bir dökülme olmadı.Kirpiklerimde belirgin bir uzama hissetmedim.

Ben uygulama kabını kullanmadan doğrudan şişeye daldırıp pamuklu çubuğu öyle kullandım.Sanki uygulama kabına döktüğümde ürün ziyan olacakmış gibi geldi.Bu arada ürün dermatolojik ve oftalmolojik olarak test edilmiş ama göze gelmemesine çok dikkat etmek gerekiyor.

Sonuç olarak Eeose kaş kirpik serumu güzel bir ürün  kirpik uzatmada çok belirgin bir fark görememekle birlikte kaş gürleştirmede boşlukların dolmasına şahit olduğum bu ürünü bir şişe daha alıp kullanabilirim.Eeose kaş kirpik serumu yazımızı sevdiyseniz daha uygun fiyatlı Latude kaş kirpik bakım yağı makalemizi okumalısınız.


24 Yorumlar

  1. Ben de içinden çıkan kapağı kullanmadım hijyenik gelmedi açıkcası. direk damlayı pamuk çubuğuna damlattım. Sabahları gözümde hassaslık hissettim sizde de oldu mu? Bir de öyle pek uzatma yaptığına kanaat getirmedim. Sonuçta kirpiklerde saçlar gibi 3-4 ayda bir yenileniyormuş uzasa bile yine dökülecek ve yeni çıkan asıl kirpikler kısa olacak. Keşke şu derde kökünden bir çözüm bulabilsek :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım bende yatmadan hemen evvel kullanıyorum gözlerimde bir problem yapmadı ama geçenlerde yatmadan bir saat önce sürdüğümde dediğin gibi yaşarma falan oldu istersen yatmadan sür

      Sil
  2. Ben de henüz kaşlarımda bir etkisini göremedim inatla kullanıyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende kirpiklerimde göremedim ama kaşlarımda sonuca ulaştım

      Sil
  3. Benim de kaşlarımda boşluklar var ama dediğiniz gibi bıraktıktan sonra nasıl olur acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hala içinde çok az var bir kaç gün daha yeter sanırım ve kirpiklerimde bir fark oluşmadı bırakınca bakalım kaşlarım dökülecekmi gene çok merak ediyorum

      Sil
  4. kaşları doldurması çok iyiymiş,kaş konturune gerek kalmıyor o zaman:)

    YanıtlaSil
  5. çok güzel bir ürün ben de kullanmaya başladım sol kaşımdaki boşluklar ve alt kirpik diplerimde umarım etkisi olacaktır. Sizin kaşlarınızı doldurmuş olmasına çok sevindim :)

    YanıtlaSil
  6. ben bunu kullandım kullandığım sürece hem uzattı hem de sıklaştırdı bir süre sonra eski haline döndü kirpiklerim maalesef yeniden kullanmam lazım ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. OOO durmadan o kadar para verilip alınırmı ki bilemedim şimdi:((

      Sil
  7. bende Kirpiklerim için denemek istiyordum...

    YanıtlaSil
  8. Çok merak ettiğim bir üründü memnun kalmana sevindim canım.Kaşlardaki boşlukları kadar kısa sürede doldurduysa denemeye değer diye düşünüyorum çünkü bir yıldır onca ürün kullandım hiçbiri işe yaramadı.Keşke ml olarak daha fazla olsaymış uzun süre kullanımda belki daha da ekili olabilir.

    YanıtlaSil
  9. bende çok merak ediyodum bu ürünü canım, fayda etmesi güzel ama kaşlar kendini devamlı yeniler ve dökülmeler olur, bu ürünleri belli aralıklarla devamlı kullanmak gerekir diye düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  10. yorumlara baktım, yaa üç yıl öncesi. yorum yapanlar genelde hala burada. iyimiş :)

    YanıtlaSil
  11. Eeoese kaş ve kirpik serumunu daha önce duymamıştım. Benim de kaşlarımda boşluklar var. Aslında bu ürünleri düzenli kullanmak faydalı oluyor. Deneyeceğim bu ürünü ilerleyen zamanlarda teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım etkili sonuçlar alırsınız Eeose kaş kirpik serumundan sevgiler.

      Sil
  12. kaş ve kirpikleri uzatıyo ozman bu ürün..🙂

    YanıtlaSil