Sevgili CEYDA CENGİZ 'in blogunda çok güzel bir mim gördüm ve izin isteyerek bende yapmaya karar verdim.Onun cevaplarına bayıldım bakalım bende güzel cevaplar verebilecek miyim.Onun cevaplarını okumak isterseniz sizi ŞURAYA alayım.Bu arada yapmak isteyen herkes davetlimdir.Haydi başlayalım.

1.En sevmediğin özelliğin / özelliklerin?

Sanırım çok maymun iştahlı olmam sevmediğim özelliklerimden her şeyi abartır sonuna kadar tüketirim sonra da sıkılırım.Yay burcu olmamdan dolayı normal insanlardan farklı tepkiler veririm olaylara kızdım mı karşımdaki kaçacak delik arar sevindim mi havalara uçarım.Her şeyi uç noktalarda yaşamak zaman zaman beni yoruyor dediğim gibi olaylara verdiğim tepkiler o kadar değişik ki bazen kendim bile şaşırıyorum.Çok sinirlendiğimde ağzımdan çıkanı kulağım duymuyor sonradan böyle dedin dediklerinde hayret ediyor gerçekten mi diyorum.Biraz daha sakin,heyecansız,düşünerek hareket eden bir insan olsaydım keşke ama nerede:((

2.Takıntıların var mı ?Varsa neler?


Ben panik atak hastasıyım bir çok takıntım var.Mesela bir kere işe gitmiştim yemeğin altınımı açık bıraktım diye kendi kendimi yedim en sonunda bir arkadaş beni eve getirdi ocağın altına bakıp tekrar işe döndüm.Defalarca anahtarlarımı,cüzdanımı kontrol ederim.Sosyal medya hesaplarıma günde yirmi kere bakarım.Maillerimi iki defa yollarım ya gitmezse diye.Geldi mi mailim diye mutlaka cevap isterim.Bir arkadaşıma whatsapp'tan mesaj atmışsam dönmemişse acaba kızdı mı bana diye saatlerce kendimi yerim.Bir işim varsa o bitene kadar yerimde duramam.Çok kalabalıklarda ölecek gibi olurum.Sakin yerlere kaçarım.Daha yazmayım bari korkmayın benden:))




3.Yaptığın en çılgınca şey?


Sanırım yeni doğum yaptığımda her gün çocuğumu tarttırmak ve kontrol ettirmek için çocuk doktoruna götürmem.Doktor en sonunda" Bu çocuk bugün tartılmayacak yeter" demişti.Ayağımı yere vurup "Bu çocuk şu an tartılacak" demiştim.Doktor hemen yumuşayarak "Tamam ama bak sana hamilelik sonrası depresyonuna girmiştir diye rapor vermek zorunda kalacağım her gün getirme çocuğu" demişti.Sonra bende gidip hassas bir baskül alıp çocuğu evde tartmaya başlamıştım doktorda kurtulmuştu.


4.Sürekli anlatamadığın ama hep anlatmak istediğin bir başarın var mı ?



Çok fazla başarım var iş hayatımda ama  herkes bilir ballandıra ballandıra anlatırım.



5.Moralin bozukken kendini şenlendirmek için yaptığın bir şey  var mı ?



Alışveriş yapmak geçicide olsa bir rahatlama duygusu veriyor.Birde bloga yazı yazınca rahatlıyorum.



6.''Bugün gelse dünyayı  yakar ,onunla kaçar  giderim .''dediğin bir ünlü  var mı ?
(Türk-yabancı  farketmez)




Biriyle kaçmayı düşünecek yaşı çoktan geçtim.Kaçsam kaçsam kızımla kaçardım oda tatile.



7.Sana şans getirdiğini  düşündüğün bir şeyin var mı?(obje,hareket ,kişi vs.her şey  olabilir.)



Melek figürlü her şeyi çok severim.Birde çok zor bir gün olacaksa on yıl evvel vefat etmiş bir kuzenim vardı onun şalını takarım hep kendimi güvende hissederim o zaman.



8.Hayalindeki meslek ve nedeni?



Hayalimdeki meslek çok gezmeyi gerektiren bir iş olurdu hosteslik ya da gezi programı sunuculuğu  gibi çünkü yay burcuyum ve seyahate bayılıyorum.



9.Evde tek başına kaldığında yaptığın ama kimseye söylemediğin şey  ne ?



Blogumla ilgilenmek evde yalnız kaldığımda en çok yaptığım şey kimseye de söylememe gerek yok.



10.En sevdiğin film/ler?



Dalgaları Aşmak adlı Oscar ödüllü filmi tek geçerim.
Birde kendi çektiğim kısa film var kimse beğenmiyor ama biz o filmi ne zorluklarla çektik 80 film arasından ilk 10 a kalıp Osman Sınavın karşısına çıkmıştık.İlk üçe giremedik ama olsun çok eğlenceli olmuştu çekim aşaması birde  belgesel çekmiştik ama muhteşem olmuş ve bölge birincisi olmuştuk.Ne günlerdi ya.(Kendi reklamımı yapmadan olurmu:))




11.Kendine hangi sorunun sorulmasını isterdin ve cevabın  ne olurdu?



Sanırım şunun sorulmasını isterdim ve cevabım şu olurdu ama kimse sormuyor ne yazık ki
Nasıl bu kadar genç ve güzel kalabildin?
Özel bir şey yapmadım sanırım genetik bir şey olsa gerek:))

20 Yorumlar

  1. Ben de koç burcu olduğumdan seni çok iyi anlıyorum :))

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel cevaplar çok renkli bir insansın.

    YanıtlaSil
  3. haha çok eğlendim okurken hele son soru-cevap muhteşem...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah keşke sorulsa:))bende içimde kalan cevabı versem

      Sil
  4. Çok eğlenceliydi okumak:)
    İkinci sorunun cevabı tam beni anlatıyor.Bir iş yapacaksam o beynimi yer bitirir yapamadığım her saniye.Bir arkadaşım bana çok iyi davranmadıysa onunla konuşana kadar içim içimi yer acaba bir şey mi yaptım diye:(
    Bu konuda aynıyız:)

    YanıtlaSil
  5. O takıntıların çoğundan bende de var :)Çok güldüm okurken

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sende yap canım bu mimi merak ettim cevaplarını:))

      Sil
  6. Takıntılar konusunda sizinle aynıymışız bu durumdan bıksamda yapacak birşey yok :(

    YanıtlaSil
  7. Çok güzel bir mimmiş bu ya. Sonuncu cevap çook güldürdü beni:))) Her halde bütün kadınların istediği bir soru-cevaptır bu.

    YanıtlaSil
  8. Çocuğunu her gün götürüp tarttırman çok komikmiş .:))

    YanıtlaSil
  9. 😊çok güzel bir mim olmus çevreden de gözlemlediğim kadarıyla yay burcu insanlar gezmeyi çok seviyorlar ve çok enerjikler imreniyorum bu enerjiye

    YanıtlaSil