Jale Elhadef

Hayatım Roman(ya) -Jale Trana Elhadef

Hayatım Roman(ya),Jale Trana Elhadef tarafından yazılmış bir kitap. Hayatım Romanya Epsilon yayın evi tarafından 2003 yılında basılmış ve 159 sayfadan oluşuyor.

Jale Elhadef kimdir?

Jale Elhadef İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu, keçe ürünleri Kechie by Jale Elhadef adlı kendi markasıyla üretip satan bir yazarımız.

Hayatım Romanya yorumu

Hayatım Roman(ya) adlı kitapta , Jale Trana Elhadef bir nevi günlük tutmuş edebi bir değeri olduğunu düşünmüyorum ama eğlenceli bir kitap.

Jale Elhadef eşinin işi nedeniyle üç yıllığına Romanya ya gitmek zorunda kalınca oraları bize anlatmak için Hayatım Romanya adlı kitabı yazmaya karar vermiş.

Hayatım Romanya

Hayatım Roman(ya) adlı kitapta Jale Trana Elhadef yer yer çocukluğundan hafızasına kazınmış anılarına da yer vermiş. Sanki yeni bir arkadaş edinmişseniz de onun kendini anlatışını dinliyormuş gibi...

Hatta kitabın bir yerinde çok sevdiği bir tatlı tarifi bile vermiş ve ben bu tatlıyı yaptım nasıl olduğunu merak ederseniz Bezeli Tatlı

Eğer yeni bir insan tanımak istiyorsanız, Romanya hakkında bir şeyler öğrenmek istiyorsanız, küçük bir bebeğiniz var ve onunla yaşadığınız sorunları yaşayan başkaları var mı merak ediyorsanız, işinize bir süreliğine ara vermiş ve ne yapacağınızı şaşırmışsanız Hayatım Roman(ya), Jale Trana Elhadef  zevkle okuyabilirsiniz.

11 Yorumlar

  1. Kitabın adı çok uyumlu olmuş konusuyla :)

    YanıtlaSil
  2. Duymamıştım hiç bunu. Teşekkürler tanıtım için.:)

    YanıtlaSil
  3. Jale Trana Elhadef'i ilk kez duyuyorum. Kitabın ismi ise, içeriği ile ilgili güzel bir kelime oyunu olmuş.

    YanıtlaSil
  4. Hayatım Romanya kitabını hiç duymamıştım sayende haberim oldu. Not alayım bunu da :)

    YanıtlaSil
  5. arada kafa dağıtmak için ideal o zaman....

    YanıtlaSil
  6. Tavsiye uyup alacagım bu kitabı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoş bir kitap Jale Elhadef iyi bir arkadaş gibi yazmış kitabı ayrica Romanya kültürünü kavramak içinde oldukça iyi bir seçim.

      Sil