Zayıflama Ayakkabısı Nedir?

 

Zayıflama ayakkabısı nedir?

Evde geçirdiğimiz, spor salonlarına gidemediğimiz şu dönemlerde fazla kilolar herkesin ortak sorunu haline geldi. Bu sorunu sadece günde belirli sayıda saat yürüyerek çözmek rüya gibi. Ama zayıflama ayakkabıları sayesinde bu artık hayal değil gerçek. Ters taban mekanizması ile üretilen bu zayıflama ayakkabısı vücudunuzu ve omurganızı otomatik bir şekilde düz hale getirir. Kamburluk sorununa da çözüm bulan bu ayakkabılar doktorlar tarafından da tavsiye edilir. Bu ayakkabıların özelliği sürekli yokuş çıkıyormuş hissi vererek düz bir yolda hatta evde yürürken bile fazladan kalori yakmanızı sağlar. İlaç almadan, yemenizden kısmadan ya da ağır sporlar yaparak bedeninizi yormadan kilo vermeyi sağlayan bu ayakkabıların işe yaradığı vücut problemleri üç maddede incelenebilir.


zayıflama ayakkabısı


 

 Selülit ve Zayıflama Ayakkabısı

 

 Selülit en çok kalça ve basen bölgelerinde kilo sorunu yaşayan insanların en büyük problemidir. Özellikle yaz aylarında şort, elbise ve bikini giymek selülitler yüzünden kabus gibidir. Selülit sorununa çözüm bulmak için işe yaramayan, şişirme kremlere yüzlerce lira harcamak yerine zayıflama ayakkabısını bir seçenek olarak düşünebilirsiniz. Zayıflama ayakkabısı ters mekanizma tabanı sayesinde vücudunuzda kan dolaşımını arttırarak sık hatta hiç çalıştırmadığınız kaslarınızı çalıştırır. Bu da selülit sorununun önüne geçilmesini ve zamanla portakal kabuğu görüntüsünden kurtulmanızı sağlar.

 

 Zayıflama

 

 Günde sadece 1-3 saat giydiğiniz bir ayakkabıyla zayıflamak artık mümkün. Özel tabanlı bu ayakkabı tempolu yürüyüşle yakılan kalorinin ortalama 3-5 katı kadar fazla kalori yakmanızı sağlıyor. Bunu kaslarınızı ağrıtmadan, aksine sağlığınıza iyi gelecek şekilde doğal bir şekilde sağlayacaksınız.


Ayakkabı ile zayıflama


 

 Kambur

 

 Bilgisayar, tablet, telefon gibi aletlerin başında pandemi ve teknoloji çağında olunması sebebiyle çok daha fazla zaman geçiriliyor. Ne yazık ki birçoğu insan özellikle masa başında nasıl oturması gerektiğini bilmiyor. Bilse de yeteri kadar uygulayamıyor. Bu göz, boyun problemlerinin yanında kalıcı kamburluğa sebep olabiliyor. Kamburluk ise ilerledikçe skolyoz gibi çok daha ciddi sıkıntılara sebebiyet verebiliyor. Bu nedenle en başından bu sorunu çözmek, duruşunuzu düzeltmek için yardımınıza yine zayıflama ayakkabıları koşuyor. Dokuz dereceli tabanı sayesinde yokuş çıkıyormuş hissi veren bu ayakkabılar, siz farkında olmadan dik durmanızı sağlıyor.

 

 Bir ayakkabıdan beklenenden çok daha fazlasını sağlayan zayıflama ayakkabısı herkes tarafından alınmalı gibi görünüyor.

 

 

 

Yorumlar

Popüler Yayınlar