Süper dantel örnekleri 2023

Örgü örmek gerçekten büyük bir zevktir. Süper dantel örnekleri 2023 yılında da seveceğiniz motifleri sizlere tanıtacak. Onlarca motiften dilediğinizi seçerek örmeye başlayın.


dantel motifleri


Süper Dantel Örnekleri 2023 

Örgü örme hobisinin bir çok avantajı bulunmaktadır. 

Örgü örebilmenin başlı başına mükemmel bir kabiliyet olduğunu hepimiz biliyoruz, aslında bu zevkli uğraş sırasında geliştirdiğimiz pek çok  kabiliyet var! Bunlar nedir?


dantel motifleri

Sabır 


Güzel şeyler sabredene gelir. Tüm projeler bir haftada bitmez. Bazı dantel örnekleri aylar alır, emek veririz fakat sonunda sabrederek güzel bir sonuca ulaşırız. 


Tasarruf


İyi bir ev kadını olmak gerçekten zordur.  Ailemize kış aylarında tonlarca para verip alacağımız sıcacık yün kazakları örmek tasarruf için harika ve zevkli bir yöntemdir.

süper dantel motifleri


El becerisi


Örgü örerken hele dantel örnekleri yaparken, çoğu insana zor gelen bir durum içinde kendimizi bulabiliriz. Zaman içinde ilmek ilmek ilerlerken el becerinizin en üst noktalara çıktığını fark edeceksiniz. Herkes tarafından takdir edilmek harika bir duygudur.

en güzel dantel örnekleri


Matematik


İnsanlar her zaman matematiği okuldan beri kullanmadıklarını söylerler fakat bu ne olursa olsun örgü örenler için doğru değil. Her sırada iki ilmeği artırdığınızda bazı temel eklemeler olsa bile, tekrar tekrar sayılır. Matematik dantel severler tarafından sıkça kullanılır.

En güzel dantel örnekleri 2023



Sorumluluk Duygusu ya da Takıntı


Şu sözler size tanıdık geliyor mu? 

"Bu sırayı bitirmeliyim!"

“Bu hatayı düzeltmeden yatamam”

“Bu karmaşık dantel örnekleri beni yıldıramaz, beni yenmesine izin vermeyeceğim!”

süper dantel örnekleri 2023



Evet, oldukça tanıdık biz buna bazen inatçılık bazen sorumluluk duygusu ya da takıntı diyebiliriz. Sizce hangisi?

danteller



Uyarlama Yeteneği



Bir hırka tasarımını kısa kolludan uzun kolluya değiştirmek kolay bir şey olsa bile ne kadar yetenekli olduğumuzu gösterir. Bir model bizim için harika değilse, onu nasıl harika hale getirebileceğimizi düşünürüz. Birkaç ince ayar ve ayarlama yapmak sanıldığı kadar kolay değildir.

dantel aşkı



Stres Artık Sorun Değil


Stres, örgü ören kadınlar için önemsiz bir problem. Dantel motifleri sizi dünyadan koparır, bir süre için kendi kendinize kalırsınız ve rahatlamış bir halde gerçek dünyaya dönersiniz. Odaklanma probleminiz kalmaz, zihniniz yenilenir. 

Örgü bayan yelek modelleri 2023 makalemizi de okuyunuz.

çeyizlik dantel


Süper dantel örnekleri 2023 yılında da denemeniz ve asla ihmal etmemeniz gereken güzel bir alışkanlıktır.

0 Yorumlar