Bu sene hangi montlar moda?

Kış ayı yaklaşmaya başlarken hepimizin aklında olan tek şey nedir? Tabi ki acaba kışlık kıyafetim var mı? Sonra kısa bir araştırma ve kış denilince aklımıza ilk gelen montlarımız. Tabi ki kaliteli markalar alınan montlarımızı uzun seneler giyme imkanı bizlere verseler de bir gerçek vardır ki o da moda akımı. Her sene değişen modayı yakalamak zor olsa da şık tasarımlar arasında seçim yapmak bir o kadar modayı yakalamak kadar zor diyebiliriz.

 

moda mont

 Hangi Montları Seçmeliyiz?
 

Moda akımı insanı içine çeken büyük bir deniz desek yalan olmaz. Her sene çıkan yeni kumaşlar, desenler, gösterişli tasarımlar bizleri satın almaya yönlendiriyor. Düz sade montları büyük aksesuarlar ile kullanarak sade şık akımı yakalamak isteyenlerin ilk tercihi oluyor.

 

 2020 modası mont akımı denilince vazgeçilmez kapüşonlu montlar, uzun, kısa, şişme, kadife, düz, parlak, desenli sonu gelmeyen seçenekler arasında en uygun montu seçmek hem görünümümüz hem de kış ayını kaliteli geçirmek adına oldukça önemlidir.

 

hangi montlar moda

 Hangi Montlar Moda?

 

 2020 / 2021 modasının mont kavramları arasında hacimli omuz ceketler gelmekle beraber detaylar saten, kadife ile değişik bir hava katmak çok başarılı görünümler ortaya çıkmasına sebep olmaktadır. Zımba, metal aksesuarlar, belden bağlamalı kadife zarafeti, yumuşak yapısıyla içinde kaybolunan montlar ve dev şapkalı uzun midi boy montlar modası geçmeyenler arasında diyebiliriz.

 

 Uzun montlar daha çok tercih edilenler arasında sayılabilir. Kol detayları, cep detayları ile farklarını ortaya koyarak albeni yaratan moda montlar kış ayının vazgeçilmezi oluyor.

 

 En şık ekose desenler ilk sıralarda devam ediyor. Küçük kareli ekoseler büyük dev ekoseler gerek çizgileri gerek renkleri ile şık montlar arasında ilk sırada gelir desek yalan olmaz. Ekose modası geçmişten günümüze her dönem her sene moda akımı arasında bulunuyor.

 

 Kolsuz ceketler tasarımlarıyla mont moda akımında yerini alıyor. Kolsuz ceketler şık görünümleri ile dikkatleri çekmeye başlıyorlar. Ceket elbiseler ise birçok kişinin tercihi olmaya başladı. Bu senenin modasında yeni değişik tasarımlara öncelik veriliyor.

 

 

Montlar

 Hangi Renk Montlar Moda?
 

 Montları gösterişli yapan tasarımların yanında en önemli özellikleri de renkleridir. Kış ayında içimizi ısıtan açık renk montlar, siyahın asaleti, parlaklıkları ile ışığı yansıtanlar arasında seçim yapmak zor olsa da kendimiz için en uygun montu iyi bir araştırma sonrası elbet seçeriz. Bu sene hangi montlar moda?

 

 Genel olarak modası geçmeyen montlar arasında ilk akla gelen siyah montlar hemen hemen her tasarımda ilk dikkat çeken ve tercih edilen renktir. Her insanın dolabında olması gereken siyah kurtarıcı montlar haricinde zıtlık yaratmak ayrı bir tercihtir. Somon, kahverengi, krem ile sonbahar havasını üzerimizde taşımanın yanı sıra narçiçeği, kırmızı, pembe, mor, mavi, sarı renkleri de tercih edilenler arasında ilk akla gelenler diyebiliriz.

 

 

 

0 Yorumlar