Rahat mutfaklar

Evlerin her alanında kullanılan duvar kâğıtları mekânlarda canlılık etkisi yaratır. Mutfağınıza kimlik kazandırmak sizin elinizde… Rahat mutfaklar için neler yapılmalı?

Küçük mutfaklarda süsü hak eder. İlle de beyaz olsun diyorsanız, çizilmeye ve sararmaya karşı yüksek direnç gösteren malzeme seçiminde bulunabilirsiniz. Çini karolar ve etnik desenler farklı bir mutfak hazırlamanıza yardımcı olur.

Rahat mutfak tasarımları


          Çok Yönlü Kullanım Alanı Sunan Rahat Mutfaklar

Pek çok fonksiyonu bir arada tutan dolaplar rahat mutfaklar için gündelik hayatta yardımınıza koşar. Altı çekmece, üstü fırın alanı ve kenarları da kutu kutu raflardan oluşan pratik bir dolap derli toplu mutfaklar için ideal olacaktır. Bu dolabın en üst rafını da daha az kullanılan ürünlerin korunması için kullanabilirsiniz.

Katlanır raflı masalar küçük alanlar için ideal çözümler sunar. Mutfakta boydan boya askı sistemi kullanarak her şeyi asmayı deneyebilirsiniz. Tezgâhların ya da dolapların yeterli olmadığı mutfaklarda servis arabalarında yararlanabilirsiniz.  Yan yana dizilmiş arabalar açık raf ihtiyacınız için modern ve şık bir alan yaratabilir.

Katlanır ürünler her zaman pratik bir kurtarıcıdır. Mutfak veya banyo gibi dar mekânlarda katlanır ahşap raflardan yararlanılabilir. Özellikle bardak dolabı veya küçük tabakların olduğu bölmelerde katlı raflardan ekstra depolama alanı yaratabilirsiniz.

En iyi düğün şarkıları makalemizi de okuyunuz.

rahat mutfaklar


          Kiler İhtiyacınız Var mı?

Mutfakların en büyük sıkıntısı depolama alanlarının darlığı ve hiçbir zaman yetmeyişidir. Açık mutfak modellerinin kiler sistemleri bu eksikliği kapatabilir. Şişe bölümleri veya kavanoz çekmeceleri kiler olarak kullanılacak dolapların rahat mutfaklar içinde düzenli muhafaza edilmesini sağlar.

Eviniz eskiyse daha şık ve teknolojik görünmesini sağlayabilirsiniz. Eski günlerden günümüze gelen terekler, günlük tabak ve bardakların yerleştirilmesi için son derece idealdir. Çarpıcı renklere ve desenlere sahip olan ürünler, geleneksel ürünlerin modernize edilmesine katkı sağlar. Askılı terekler fincanlar için alan yaratır.

Beyaz eşyalar artık eskisi gibi tek düze değil. Paslanmaz çeliklerle başlayan renkli moda, tekstil ve mobilyalarla uyum sağlayacak renk seçeneklerine sahip. Odun fırınlarından ilham alınarak hazırlanan renkli modeller modern mutfakların tercihleri arasında yer alır. Ev hayatınızı daha çok mutfakta geçiriyorsanız rahat mutfaklar elde etmek için buraya el atmanın zamanı gelmiş demektir.

0 Yorumlar