Destek Tesbih Ağacı Yağı

Destek Tesbih Ağacı Yağı diğer adıyla Neem Tohumu Yağı olarak da bilinir. Neem ağacından elde edilen doğal bir uçucu yağdır. Yararlarını öğrendikten sonra sizinle de paylaşmak istedim.

Neem tohumu yağı, Destek Tesbih Ağacı Yağı ne için kullanılır?

Destek Tesbih Ağacı Yağı, yağ asitleri, antioksidanlar ve antimikrobiyal bileşikler içerir ve bunlar cilde çeşitli şekillerde fayda sağlayabilir. Araştırmalar, bu bileşiklerin cilt enfeksiyonlarıyla savaşmaya, yara iyileşmesini desteklemeye ve cilt yaşlanmasının belirtileriyle mücadele etmeye yardımcı olabileceğini gösteriyor.

Destek Tesbih Ağacı Yağı


Tespih Ağacı Yağının Faydaları Nelerdir?

Neem yağı ya da Destek Tesbih Ağacı Yağı faydaları saymakla bitmiyor; 
Kepeği yok eder, saç sağlığını destekler ve uzamasını sağlar, kuru cildi nemlendirir, kırışıklıkları giderir, akneyi tedavi eder, yara izlerini yok eder, ayak mantarıyla savaşır. İçilmesi tavsiye edilmez daha çok topikal kullanımı önerilmektedir.

Ben daha çok saçlarım için Destek Tesbih Ağacı Yağı kullanmayı istedim. Kısa sürede saç diplerimdeki sivilceler geçti. 

Estomin Arnica Jel makalemizi de okuyunuz.

Destek Tesbih Ağacı Yağı



Neem  yağını bitkilerde kullanabilir miyim?


Birçok kişi bitkilerinde kullanmak için neem yağı kullanmaktadır.
 Ev bitkilerinizde düzenli olarak Neem Yağı kullanıyorsanız, çoğu türde haşere ile çok az sorun yaşarsınız. Bununla bitkilerinizi temizleyebilir ve hatta sineklerle uğraşırken toprağa püskürtebilirsiniz.

Tesbih Ağacı Yağı nasıl kokar?
 Sarıdan kahverengiye, acı bir tada ve sarımsak/kükürt kokusuna sahiptir. Kokusu kötü evet fakat yararlarını düşününce ben pek önemsemedim.

Destek Tesbih Ağacı yağı yararları ile son günlerde en çok kullandığım ürünler arasında bulunmakta. Destekten sitesinden ürünü inceleyebilir ve Trendyol Destek Tesbih Ağacı Yağı mağazasından satın alabilir, yorumları okuyabilirsiniz.

0 Yorumlar