Mini eteğin altına ne giyilir?


Mini etek bir kadın için en seksi kıyafettir. Gün içinde ve geceleri tercih edilir. Çok spor bir görüntü de verebilir, iş kadını gibi de veya çok seksi de gösterebilir. Bolu, darı, pilelisi, kumaşı, incesi, kalını, desenlisi, lise eteği olanı gibi birçok çeşidi vardır. Şuan ki seneler de çok moda olan bir parça. Genellikle genç kızların spor bir şekilde giyinmeleri dikkat çekiyor. Peki, mini eteğin altına ne giyilir? Spor görüntü nasıl verebilir? Nasıl seksi olunur? Mini etek hangi ayakkabıyla uyumludur?

 

 Mini Etek İle Nasıl Spor Görüntü Elde Edilir?

 

 Genç kızların genellikle tercih ettikleri mini etek modeli, pileli olandan. Dar mini eteklere göre daha şık ve spor duruyor. Yurt dışında en çok giyilen giyim tarzı, bu mini etekli olanlardan ve bu senelerde ülkenin genç kızları da giyiyor ve çok yakışıyor. Peki, spor görünmek için etekle neler kombin olur?

 

l Pileli etek altına ince çorap

l Etek üstüne şapkalı tişört

l Beyaz spor ayakkabılar

l Kısa postallar

l Spor takılar

l Küçük takılar

l Etek üzerine dar kazak

l Baget çantalar

l Şapkalar

l Örülmüş saçlar

l Parlatıcılar

l Kısa hırkalar

l Renkli ceketler

l Renkli bileklikler

l Ojeler

l Hafif makyaj

l Uzun çizmeler

l Renkli pileli etekler

Gibi birçok kıyafet ile birçok kombin yapmanız mümkün. Kendi tarzınıza göre istediklerinizi seçip, bunları birleştirmeniz yeterli olacaktır. Çok havalı ve zamana uygun giyinebilirsiniz. İster sevgilinizle, ister doğum gününüz de tercih edebilirsiniz. Emin olun çok güzel olacaksınız.

Mini etek nasıl giyilir?


 

 Mini Etek İle Nasıl Seksi Görüntü Elde Edilir?

 

 Özellikle özel günler de, iş yemeklerin de, ciddi ortamlar da, iş ortamların da bu giyinme tarzı tercih edilir ya da tamamen kişinin o gün öyle giyinmek istemesi olabilir. Güzel kadınları daha da güzel ve havalı gösterebilir. Peki, bu giyinme tarzını yaratmak için neler kullanabiliriz?

 

l Dar bir mini etek

l Havalı gömlekler

l Topuklu ayakkabılar

l İnce siyah çoraplar

l Toplu veya dalgalı saçlar

l Uzun çizmeler

l Dar kazaklar

l Kırmızı ruj

l Takılar

l Saatler

l Büyük çantalar

l Güzel ve havalı kokan parfümler

l Deri ceketler

l Kumaş ceketler

l Mini etek ve ceket takımları

Bu tarz giyinip güzelliğinize güzellik katabilirsiniz. İstediğiniz erkeğin dikkatini hemen çekebilirsiniz. Ortamın en havalısı da olabilirsiniz.

Süveter modelleri makalemizi de okumayı unutmayınız.

Mini etek hangi ayakkabıyla uyumludur?


 

 Mini Eteğin Altına Ne Giyilir? Hangi Ayakkabı Uyar?

 Mini etekler, duruma göre giyilip çıkarılabilen zamansız bir moda parçasıdır. Mini etekle giyilecek doğru üst ve ayakkabı seçimi söz konusu olduğunda, dikkate alınması gereken birkaç seçenek vardır. Mini eteğin altına ne giyilir? Mini etek hangi ayakkabıyla uyumludur?

Üstler:

  • Büzgülü bluzlar: Büzgülü bluzlar, mini etekle kombinlendiğinde şık ve sofistike bir görünüm yaratabilir. Eteğin ifade parçası olmasına izin vermek için beyaz, siyah veya krem ​​gibi nötr renkte bir bluz seçin.
  • Kısa üstler: Kısa üstler, daha rahat bir görünüm için harika bir seçenektir. Mini etekle kontrast oluşturacak koyu renkli bir crop top seçin ve eğlenceli ve eğlenceli bir kıyafet yaratın.
  • Düğmeli gömlekler: Düğmeli gömlek, yukarı veya aşağı giyilebilen çok yönlü bir seçenektir. Parlak bir görünüm için gömleği eteğin içine sokun veya daha rahat bir hava için gömleği açık bırakın.

Ayakkabı:

  • Topuklu Ayakkabılar: Topuklu ayakkabılar, mini etek giymek için klasik bir seçimdir. Kadınsı bir dokunuş için bir çift ince topuklu ayakkabı seçin veya bir çift bilekte bot ile daha keskin bir görünüm elde edin.
  • Babet: Babet ayakkabılar günlük kullanım için rahat ve pratik bir seçenektir. Görünümü zahmetsiz ve rahat tutmak için bir çift bale ayakkabısı veya makosen ayakkabı seçin.
  • Spor Ayakkabı: Spor ayakkabılar daha rahat ve sportif bir görünüm için harika bir seçenek. Mini etekle kontrast oluşturmak için bir çift beyaz spor ayakkabı seçin ve modaya uygun bir kıyafet yaratın.

Sonuç olarak, bir mini etek, çeşitli görünümler oluşturmak için çeşitli üstler ve ayakkabılarla eşleştirilebilir. Kendinizi güvende ve rahat hissetmenizi sağlayacak parçaları seçmeyi unutmayın ve kesinlikle harika görüneceksiniz.

Mini etek kısa olduğu için açılma durumların da görünmesini istemediğiniz yerler görülebilir. İçine şort iç çamaşırları tercih edebilirsiniz. Mini etek ayakkabı uyumu önemlidir. Mini eteklerinizi parmak arası terliklerinizle ve sandaletlerle giyerek gündelik bir görünüm yakalayabilirsiniz. Babetlerle mini etekler son derece uyumludur. Uzun çizmeler ve dolgu topuklu ayakkabılarla giyerseniz bacak boyunuz son derece uzun görünecektir. Etekleriniz spor ayakkabılarla ya da kısa sivri topuklu ayakkabılarla da uyum sağlar. Yalnız oxford ayakkabılar ve hantal ayakkabılarla mini etekler uyum sağlamaz. Bu kurallara dikkat ederek şık bir görünüm yakalayabilirsiniz. Mini eteğin altına ne giyilir? Mini etek hangi ayakkabıyla uyumludur sorularına sizin cevaplarınız nelerdir?

 

 

 


0 Yorumlar