pileli etek

Kombin yaparken en çok ikilemde kaldığımız, boyu konusunda karar vermekte zorlandığımız parçalar eteklerdir. Mini etekler hareket alanını zaman zaman kısıtlayabilmekte, uzun etekler ise her ortam için uygun olmayabilmektedir. İşte son dönemlerde çok moda olan midi boy etekler, sizi tüm bunları düşünme yükünden kurtaracak, çok güzel kombinler yapmanızı sağlayacaktır. Özellikle pileli midi etek ile şık bir görünüm elde etmeniz mümkündür. Pileli eteklerin boyu uzun, beli ince göstermesi, basenleri gizlemesi gibi birçok olumlu özelliği, midi boy ile birleşince ortaya hem rahat hem de çok şık sonuçlar çıkaracaktır.

 

 Midi Etek Nedir?

 

 Midi etekler diz altında biten, uzun boy ile mini boy arasında kalan, orta boy eteklerdir. Sürekli hareket halindeyseniz, çalışıyorsanız, bir davete giderken çok abartılı görünmek istemiyorsanız rahatlıkla midi boy etekleri tercih edebilirsiniz. Peki midi boy pileli etekleri nasıl kombinleyebiliriz?

Pileli midi etek kombini


 

 Crop Büstiyer ve Pileli Midi Etek Kombini

 

 Büstiyerler özellikle son zamanlarda günlük hayatın kurtarıcı parçaları olarak karşımıza çıkmaktadır. Düz renk crop büsiyerler ile hafif kabarık, şifon pileli midi etekler hem spor ayakkabılar hem de hafif topuklu ayakkabılar ile çok güzel bir görünüm elde etmenizi sağlayacaktır.

pileli midi etek


 

 Kazak ve Pileli Midi Etek Kombinleri

 

 Midi boy pileli eteklerle vücuda oturan dar balıkçı yaka kazakları hiç denediniz mi? Balıkçı yaka kazaklar kışın en çok tercih edilen modellerden biridir. Bu kazakları midi boy pileli etekler ve şık bir çizme ile tamamlayarak harika bir kombin elde edebilirsiniz.

 

 Basic T-shirt ve Pileli Midi Etek Kombini

 

 Basic t-shirtler her ortam için tercih edilebilir modeller olmasından dolayı her gardropta renk seçenekleriyle bulunması gereken parçalardır. Sıcak yaz aylarında, birbirinden renkli basic t-shirtleri pileli midi eteklerinizle kombinleyebilir, tatlı bir sandaletle sade ve şık bir görünüm elde edebilirsiniz.

Pileli etekler


 

 Gömlek ve Pileli Midi Etek Kombini

 

 Toplantıda, işte, sade görünmek istediğiniz bir davette pileli midi eteklere en uygun parça gömleklerdir. Düz bir pileli midi etekleri desenli bir gömlek tercih edeceğiniz gibi desenli bir pileli midi etekle düz bir gömlek de tercih edebilirsiniz. Böylece hem abartıya kaçmamış hem de içinde rahatça hareket edebileceğiniz bir kombin yapmış olursunuz.


 

 Deri Ceket ve Pileli Midi Etek Kombini

 

 Özellikle yaz bitiminde havaların soğumasıyla ya da kış bitiminde havaların yumuşamasıyla gözdemiz haline gelen deri ceketler sokak modasının en şık, en göz alıcı parçalarıdır. Deri ceketimizin içine giyeceğimiz basic ya da baskılı bir t-shirt ile pileli midi eteğimizi kombinleyebilir, kısa bir deri çizmeyle de kombinimizi tamamlayabiliriz.

Kahverengi kıyafetler hangi renklerle kombinlenir makalemizi de okuyunuz. 

midi etek kombini

 Şık Bluzlar ve Pileli Midi Etek Kombini

 

 Şık görünmeniz gereken bir ortamda bulunacaksanız dar bir bluzla pileli eteklerinizi kombinleyebilir altına da şık bir stiletto tercih edebilirsiniz. Özellikle omuz detaylı, uzun kollu şık bluzlarınızla tamamlayacağınız pileli midi etekleriniz zarif bir görünüm elde etmenizi sağlayacaktır.

Pileli Midi Etekler Hakkında

Pileli midi etek, birçok kadının gardırobunun temel öğesi olan şık ve çok yönlü bir giysidir. Midi etekler, dizin hemen altına kadar inen uzunlukları ile tanımlanır ve hem gündelik hem de resmi davetlerde popüler bir seçimdir. Pileler, eteğe doku, hacim ve hareket katan kumaş kıvrım çizgileridir ve bu da onları midi etekler için popüler bir seçim haline getirir.

Pileli midi eteğin güzelliği, duruma göre giyilip giyilebilmesidir. Gündelik bir gündüz görünümü için pilili bir midi etek tişört, kazak veya kot ceket ile eşleştirilebilir. Daha resmi bir etkinlik için pileli bir midi etek, bir bluz veya üst, topuklu ayakkabılar ve gösterişli takılarla eşleştirilebilir. Eteğin uzunluğu ve kullanılan pili türü de şıklığını etkileyebilir. A-kesim pileli midi etekler, sofistike, zamansız bir görünüm için klasik bir seçim olurken, bıçak pililer veya akordeon pililer daha eğlenceli ve çağdaş bir his katabilir.

Pileli midi eteğin bir başka avantajı da çeşitli vücut tiplerini düzleştirmesidir. Pileler etekte hacim ve hareket oluşturarak vücudun oranlarını dengelemeye yardımcı olabilir. A-line pileler, kalça ve baldırları saran daha yapılandırılmış ve belirgin bir şekil sağladıkları için özellikle gurur vericidir. Midi boy, bacaklarını fazla kısaltmadan göstermek isteyen kadınlar için de harika bir seçimdir ve hem gündelik hem de resmi etkinlikler için harika bir seçenektir.

Doğru pileli midi eteği seçmek söz konusu olduğunda, aralarından seçim yapabileceğiniz çeşitli renkler, desenler ve malzemeler vardır. Düz renkler zamansız ve çok yönlü bir seçimdir, baskılar ve desenler ise eteğe eğlenceli ve benzersiz bir dokunuş katabilir. Pamuk, keten ve şifon gibi malzemeler, hafif, nefes alabilen ve rahat giyilebildikleri için pileli midi etekler için popüler seçeneklerdir.

Sonuç olarak, pileli midi etek her gardıropta olmazsa olmaz bir parçadır. Yukarı veya aşağı giyilebilen çok yönlü ve şık bir giysidir ve çeşitli vücut tiplerini gururlandırır. İster zamansız bir klasik, ister eğlenceli ve eğlenceli bir ifade parçası arıyor olun, her tarza ve duruma uygun pileli bir midi etek vardır.

 

0 Yorumlar