Jennifer Lopez Makyajı Nasıl Yapılır?

 

Jennifer Lopez makyajı

Makyaj günümüz kadınlarının gündelik hayatlarının temel bir parçası haline gelmiş ve en sıradan rutinlerinden biridir adeta, peki ama makyajın önemi ya da yeri nedir bir kadının hayatında? Güzel olmak mı ya da kusurlarımızı kapatmak mıdır amaç? Aslında amaç ya da sebep aramak gereksizdir, önemli olan kendimizi nasıl hissettiğimiz ve kendimizi aynada nasıl gördüğümüzde. Jennifer Lopez makyajı bütün sırlarıyla yazımızın devamında olacak. Jennifer Lopez makyajı nasıl yapılır?

jennifer lopez makyajı


 

 Jennifer Lopez Makyajı Sırları
 

 Latin asıllı Amerikalı pop şarkıcısı Jennifer Lopez’in ilk olarak kariyerine 1986 da oyunculuk ile başlayıp 90’lı yılların sonunda müzikle devam eden ve ilk singelından bugüne yaptığı her işle adından ve güzelliğinden söz ettiren sanatçı hem giydiği cüretkar elbiseler hem de ışıldayan makyajı muhtemelen en sık konuşulan sanatçı, sosyal medyada en çok aranan isimlerin başında geliyor. Peki, yıllara meydan okuyan güzelliğinin sırrı nedir ve nasıl oluyor da bu güzelliğini korumayı başarıyor?

jennifer makyajı


 

 Jennifer Lopez Kimdir?

 

 Latin asıllı Amerikalı Jennifer Lopez başarılı kariyer hayatına birçok unvan ve ödül sığdırmayı başarmış, prestijli ve global bir marka haline gelmiş isimlerin başında yer alan kadın sanatçı, dansçı olarak başladığı kariyer serüvenine modacı, oyuncu, şarkıcı, yapımcı ve iş kadını ünvanlarını da başarılı şekilde eklemiş, ismini verdiği kozmetik ve moda tasarımı ürünleriyle de muazzam bir servete ulaşmıştır. Geçtiğimiz hafta JLO BEAUTY adını verdiği ve tanıtımını yaptığı yeni kozmetik ürünleri serisi ile tekrardan gündeme gelen güzel Sanatçının paylaştığı makyajsız hali haftanın en çok konuşulan haberi oldu.

jennifer lopez makyaj sırları


 

 Makyaj Sırları Ve Jennifer Işıltısı

 

 Kariyerine başladığı ilk yıllardan beri güzelliği kadar ışıl ışıl ışıldayan ve abartısız doğal görünümüyle makyajı ve teknikleri en çok aranan isimlerden birisi o. Röportajlarında ve kendi paylaştığı videolardan edindiğimiz bilgilere göre Jennifer Lopez yaptığı ve ürettiği her içerikte her zaman kendi alında en iyilerle çalıştığını söyledi. 2000’li yılların başında tanıştığı duayen makyör Scott Barnes da bu isimlerden biri, yaklaşık 20 yıllık bir geçmişleri bulunan ve her daim sadece onun ellerine güvenen Jennifer’ın imzası olan makyajının yaratıcısı da Scott, peki Jennifer Lopez Makyajı Nasıl Yapılır?

Kırışıklıklara iyi gelen maske önerileri makalemizi de okumalısınız.

 

 Öncelikli temiz ve ışıltılı bir cilt bu da tabii ki yeteri kadar su içmekten geliyor diyor Jennifer, Scott Branes’ın tekniğine göre önce cildimizi ışıltılı bir bazla makyaj için hazırlıyoruz, bu bize içten gelen o ışıltı etkisini veriyor. Daha sonra herkesin yaptığının aksine önce yüz hatlarını bronzer ve aydınlatıcı ile belirginleştiriyor, sonra üzerine fondöten ile birlikte doğal ve hafif bir makyaj yapıp, son olarak ışıltılı highlighter ile tamamlayıp bitiriyor. İşte Jennifer makyajının uygulamalı adımları böyle tamamlanıyor.

Jennifer Lopez Makyajı Nasıl Yapılır?

JLo olarak da bilinen Jennifer Lopez, kusursuz makyaj görünümüyle tanınan ünlü bir şarkıcı, oyuncu ve moda ikonu. Jennifer Lopez'in makyajını nasıl yapacağınızı öğrenmek istiyorsanız, bu basit adımları izleyin. Jennifer Lopez makyajı nasıl yapılır?

1. Adım: Cildinizi hazırlayın

Makyaj yapmadan önce cildinizi hazırlamak önemlidir. Yüzünüzü nazik bir temizleyici ile yıkayarak başlayın ve nemlendirici bir nemlendirici ile nemlendirin. Makyajınız için pürüzsüz bir temel oluşturmak için bir astar da kullanabilirsiniz.

2. Adım: Fondöten uygulayın

Jennifer Lopez kusursuz cildiyle tanınır, bu yüzden cilt tonunuza uygun orta kapatıcı bir fondöten uygulayarak başlayın. Fondöteni uygulamak için bir beauty blender veya fırça kullanın ve yüzünüze ve boynunuza eşit şekilde dağıtın.

3. Adım: Koyu halkaları ve kusurları gizleyin

Koyu halkaları, lekeleri ve diğer kusurları gizlemek için ten renginize uygun bir kapatıcı kullanın. Kapatıcıyı gözlerinizin altına, burnunuzun kenarlarına ve tüm kusurlarınıza uygulayın ve bir fırça veya güzellik blenderi ile iyice karıştırın.

4. Adım: Kontür ve vurgulama

Jennifer Lopez, yontulmuş elmacık kemikleriyle tanınır, bu nedenle elmacık kemiklerinizde, alnınızda ve çene hattınızda belirginlik oluşturmak için şekillendirici bir pudra veya krem ​​​​kullanın. Şekillendirme ürününü bir fırça ile uygulayın, ardından bir güzellik karıştırıcısı ile iyice karıştırın.

Vurgulamak için, elmacık kemikleriniz, burnunuz ve aşk tanrısının yayı gibi yüzünüzün yüksek noktalarında aydınlatıcı bir pudra veya krem ​​kullanın. Bir fırça veya güzellik karıştırıcı ile iyice karıştırın.

Adım 5: Göz makyajı uygulayın

Jennifer Lopez, cesur, dumanlı göz makyajıyla tanınır. Nötr bir göz farı tabanı uygulayarak başlayın, ardından derinlik oluşturmak için kırışıkta daha koyu bir gölge kullanın. Gözlerinizin dış köşesine daha koyu bir gölge uygulayın ve iyice karıştırın. Jennifer Lopez makyajı nasıl yapılır?

Ardından, üst ve alt kirpik çizgilerinizi hizalamak için siyah bir göz kalemi kullanın ve dumanlı bir etki için hafifçe lekeleyin. Kirpiklerinize rimel sürün veya daha fazla drama için takma kirpikler kullanın.

Adım 6: Ruj sürün

Jennifer Lopez imzası olan nude dudağıyla tanınır. Ten renginize uygun nude bir ruj veya dudak parlatıcısı sürün, ardından dudaklarınızı belirginleştirmek ve rujun akmasını önlemek için bir dudak kalemi kullanın.

Adım 7: Makyajınızı Yapın

Makyajınızın gün boyu kalıcı olması için, makyajınızı sabitlemek için bir sabitleyici sprey veya pudra kullanın.

Sonuç olarak, Jennifer Lopez'in makyaj görünümü tamamen kusursuz bir taban, yontulmuş elmacık kemikleri ve cesur, dumanlı gözlerle ilgilidir. Bu basit adımları izleyerek, onun imza makyaj görünümünü yeniden yaratabilir ve bir süperstar gibi hissedebilirsiniz. Jennifer Lopez makyajı nasıl yapılır makalemizde anlattık.

 

Yorumlar

Popüler Yayınlar