Doğal Plaj Makyajı İle Doğal Güzelliğinizi Yansıtın

 

Doğal plaj makyajı

Doğal bir güzellikten daha önemlisi yoktur. Doğal güzelliği makyajla ortaya çıkarmak da insana ayrı bir keyif verir. Konu en trend plaj makyajı ise ilk hedef doğal görünen bir makyaj olmalıdır. Doğal plaj makyajı nasıl yapılır?

Plajlarda Doğal Güzellik, Doğal Plaj Makyajı ile Olur

Doğal plaj makyajı için en çok ihtiyaç duyulan malzemeler arasında maskara, bronzlaştırıcı pudra, dudak parlatıcısı, krem kapatıcı, büyük pudra fırçası, küçük kapatıcı fırçası ve kirpik kıvırma aleti yer alır.

·         En trend plaj makyajı için ilk olarak cilt temizliği yapılmalı ve cilde uygun nemlendirici kullanılmalıdır.

Tüm yüz ve boyun bölgesine astar fondöten uygulanır ve kuruması için beklenir. Göz altları küçük kapatıcı fırçası ile belirginleştirilir. Kirpik kıvırma aleti ile kirpikler kıvrılır ve rimelle belirginleştirilir. Plaj makyajı için tercih edilen ürünlerin suya dayanıklı olmasına özen gösterilmesi gereklidir.


En trend plaj makyajı


Güneş Işınlarıyla Parlayan Sağlıklı Bir Cilt

En trend plaj makyajı için beyaz ışıltı veren bir göz farı göz kenarında içten dışa doğru uygulanır. Son olarak şeffaf bir dudak parlatıcısı ile dudakları belirginleştirmek gerekir.

·         Güneş ışınları ile yıpranan dudakların lip balmlar ile sürekli nemlendirilmesi gereklidir.

Fondöten hakkında bilinmeyenler makalemizi de okuyunuz.

Plaj güzelliğiniz için sadece 10 dakikanızı ayırmanız yeterli olacaktır. Unutmamak gerekir ki çirkin kadın yoktur ama bakımsız kadın vardır. Plaj modasına uymak ve tüm gözleri üzerinizde toplamak için doğal bir makyaj ve stilinize uygun saçlar ile birlikte pareonuz, mayonuz, plaj çantanız ve terlikleriniz de uyum içinde olmalıdır.  

Plaj Makyajı Nasıl Olmalı?

Plaj makyajı, cildinizi güneşten korurken doğal güzelliğinizi arttırmanın harika bir yoludur. İster plajda bir gün, ister tropik bir tatil planlıyor olun, basit ve etkili bir makyaj rutini, cildinizde kendinize güvenmenize ve güzel hissetmenize yardımcı olabilir. İşte gün boyu kalıcı plaj makyajı yapmak için bazı ipuçları.

  1. İyi Bir Bazla Başlayın Herhangi bir makyaj yapmadan önce iyi bir bazla başlamak önemlidir. Bu, cildinizi nemlendirmek için hafif, yağsız bir nemlendirici ve cildinizi güneşten korumak için suya dayanıklı bir güneş koruyucu uygulamak anlamına gelir. En az SPF 30 olan bir güneş koruyucu arayın ve özellikle suda olacaksanız, her iki saatte bir yeniden uygulayın.

  2. Uzun Süre Kalıcı Bir Fondöten Kullanın Uzun süre kalıcı bir fondöten, plaj makyajının olmazsa olmazıdır. Bu, makyajınızın gün boyu kalıcı olmasına yardımcı olacak ve güneşte ve sıcakta erimesini önleyecektir. Uygulaması kolay ve doğal görünümlü kaplama sağlayan hafif, yağsız bir formül seçin.

  3. Suya Dayanıklı Maskara Kullanın Suya dayanıklı maskara, plaj makyajının olmazsa olmazlarından biridir. Bu, su ve ısıda lekelenmeyi ve akmayı önlemeye yardımcı olacaktır. Tüm gün sabit kalacak ve kirpiklerinizi güçlendirecek su geçirmez bir formül seçin.

  4. Bronzlaştırıcı Kullanın Bronzlaştırıcı, kendinizi zararlı UV ışınlarına maruz bırakmadan cildinize doğal görünümlü bir bronzluk katmanın harika bir yoludur. Doğal görünümlü bir ışıltı yaratmak için elmacık kemiklerinize, alnınıza ve burnunuza kabarık bir fırça kullanarak hafifçe uygulayın.

  5. Blush ile Renk Ekleyin Allık, plaj makyajınıza bir renk patlaması ekleyebilir ve sizi tazelenmiş ve canlanmış görünmenizi sağlayabilir. Cilt tonunuzu tamamlayan bir gölge seçin ve doğal görünümlü bir kızarma için elmacık kemiklerinize uygulayın.

  6. Suya Dayanıklı Dudak Boyası Kullanın Suya dayanıklı dudak boyası, suda bile kalıcı olduğu için plaj makyajının olmazsa olmazıdır. Dudaklarınızı nemlendirecek ve güneşten koruyacak uzun süre kalıcı, nemlendirici bir formül seçin.

  7. Sabitleyici Sprey ile Makyajınızı Sabitleyin Son olarak, gün boyu taze ve parlak görünmesini sağlamak için plaj makyajınızı sabitleyici bir spreyle sabitleyin. Makyajınızın daha da uzun süre dayanmasına yardımcı olacağından, özellikle sıcak ve nemli koşullarda kullanılmak üzere tasarlanmış bir formül arayın.

Sonuç olarak, plaj makyajı doğal güzelliğinizi arttırmanın ve cildinizi güneşten korumanın harika bir yoludur. Uzun süre kalıcı ve suya dayanıklı ürünler kullanarak, makyajınızın gün boyu sabit kalacağından ve güneşte ve sıcakta bile harika görüneceğinden emin olabilirsiniz.

 

 

Yorumlar

Popüler Yayınlar