Burnu şekilli göstermek


Burnunuzdan rahatsız iseniz ve estetik ameliyatlardan çekiniyorsanız size vereceğimiz tavsiyeler oldukça işe yarayacaktır. Burnu şekilli ve küçük göstermek makyaj hileleri kullanarak oldukça kolaydır. Gölgeleme adı verilen makyaj hilesini kullanarak olduğunuzdan çok daha farklı bir burun algısı yaratabilirsiniz.

Burnu küçük göstermek


Burnu Şekilli Göstermek Gölgeleme İle Mümkün

Kızıllık içermeyen boz bir kahve renkli göz farı, bronzlaştırıcı ya da kontür işlemi için üretilmiş bir makyaj ürünü işinizi görecektir. Kremsi stick ürünlerde piyasada satılmaktadır fakat her zaman toz ürünlerle daha kolay uygulamayı yapabilirsiniz. Eğer hiç bir ürününüz yoksa ten renginizden daha koyu olan bir pudrayı ya da fondöteni bile kullanabilirsiniz. Yapacağınız tek şey ayarladığınız ürününüz ile burnunuzun her iki yanından uzunlamasına düz çizgi çekmeniz olacaktır. İki taraftan çekilen bu çizgi burnunuzun yayvanlığını yok ederek daha düzgün ve uzun görünmesini sağlayacaktır. Şimdi ortada kalan boşluğa beyaz parlak bir far sürerseniz görüntü daha hoş bir hal alacaktır. Daha ince ve kısa görünmesini istiyorsanız burnunuzun alt ucuna ve dudağınızın üzerine de boz kahve rengini biraz sürün.
Bu uygulamaya ek olarak makyajda odak noktası olarak farklı bölgeler belirleyin. Dudaklarınız dolgunsa koyu renk rujlarla dikkatleri çekebilirsiniz ya da gözleriniz güzelse eyeliner çekerek bakışların burnunuzdan uzaklaşmasını sağlayabilirsiniz.

Kırmızı ruj sürmenin püf noktaları makalemizi de okumayı unutmayın.

Burnuzundan Utanmayın


İri burunların eski zamanlardan beri asalet göstergesi olduğunu unutmayın. Herkesin birbirine benzer minik burunları olsaydı kadınlar arasında ayırt edici hiç bir özellik kalmazdı. En güzeli burnunuzun karakteristik özelliklerini iyi kullanmak olacaktır. Burnu şekilli göstermek için kolay makyaj hilelerine başvurmaktan çekinmeyin. Burnunuz sizi güzel kılan sadece size özel nadide bir parçadır.





1 Yorumlar

  1. Benim gibi ameliyatları sevmeyenler için makyaj hilesi ile kamuflaj harika bir fikir:)

    YanıtlaSil