Etek modelleri

Giyiminde etek tercihinde bulunan kadınların sayısı her geçen gün artış göstermektedir. Yaz ve kış sezonlarında etek modelleri farklı kesim ve kumaşlarla özgür ruhlu kadınların giyim tarzını en iyi şekilde yansıtır. Balon, kalem, büzgülü, bağlamalı, evaze ve mini etek çeşitleri farklı vücut tarzlarına göre seçenekler oluşturur.

moda etek modelleri


Etek Modelleri Kadınların Vücut Tiplerine Uygun Olmalıdır

Kadınlar bir yandan kumaş, renk, desen ve kesim seçenekleri ile sezon modasını takip ederken bir yandan da kendi vücut tiplerine uygun olan tekstil ürünlerini seçerler. Kimi bayanlarda basen kimilerinde ise kalça problemi olabilir. Buradaki en kritik karar kişinin kendini tanıyarak seçeceği ürünü doğru belirleyebilmesidir. 

Pandemi döneminde alışveriş merkezlerine giderek etek modelleri seçmek istemiyorsanız internette pandemi sonrası alışveriş çılgınlığına katılabilirsiniz. Online alışveriş sitelerini inceleyerek kendinize en uygun etekleri bulabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken nokta vücudunuzu iyi tanımanız ve uygun modelleri belirlemeniz olmalıdır. Modellerini çok beğendiğiniz, uygun fiyatlı ürünlere sahip bir site bulmuş olabilirsiniz mesela www.kiyafetsepeti.com.tr hangi etek modellerini seçmeniz gerekiyor? Gözünüze mankenin üzerinde hoş görünen bir etek size hiç yakışmayabilir. Bazı noktalara dikkat ederek seçimlerinizi yapmalısınız. 

şort etek


Vücut Tipine Göre Etek Nasıl Seçilir?

Sportmen bir kişiliğe sahipseniz, bacaklarınızın düzgün ve uzun olduğunu düşünüyor aynı zamanda da rahatlığa önem veriyorsanız şort etekler tam size göre olacaktır. 

kalem etek modelleri


 Kalem etek modelleri kadınsı görüntüyü en ön planda sergilemenize yardımcı olur. Kalem etekleri çok klasik buluyor iseniz jean kalem etek modelleri ile moda ve enerjiyi yakalayabilirsiniz.

piliseli etek


 Bacaklarının inceliğinden şikâyetçi ve rahatsız olanlar maksi ya da midi boy eteklere yönlenebilirler. Maksi ve midi etekler sadece yazın değiş kış sezonunda da deri kısa bir ceket ve kalın botlarla çok şık bir görüntüye bürünmenize yardımcı olur. Son yıllarda kadın giyim modası içerisinde oldukça yer alan piliseli midi etekler ile daha genç görünebilirsiniz.

pareo etek modelleri


Üst bedeniniz daha geniş ve alt bedeniniz daha darsa vücudunuzu dengelemek için gene son sezonda oldukça moda olan pareo etek modelleri tam size göre olacaktır. Dar bir üst ve geniş bir alt bedene sahip olan kadınlar aşağıya doğru genişleyen çan etek modelleri ile kendilerini bulurlar.

Beyaz elbise asaleti makalemizi de okuyunuz.

kloş etek modelleri


Şallar, çantalar ve ayakkabı ile modern görünüm sağlanacak her türde etek kişinin tarzının bir aynasıdır. Kloş tipi etekler her vücut tipine uygun olma özelliği taşırlar. Bir eteği farklılaştıracak ve giyim tarzını değiştirecek olan seçimler etek üzerine kullanılacak kemer ve ayakkabı seçimi olacaktır. Kloş bir etek babet ayakkabı ile spor bir hava verirken, topuklu ve parlak bir ayakkabı ile şık bir kıyafete dönüşecektir. Kadınlar her zaman olduğu gibi bu yılda etek modelleri ile şıklığı yakalayacaklar.

0 Yorumlar