Cilt bakımı hem pürüzsüz ve sağlıklı görünen bir cilde sahip olmak hem de yaşlanma belirtilerini geciktirmek için çok önemli. Cilt bakımı denildiğinde ilk akla gelen ise yüz bakımı oluyor. Gün boyu güneş, rüzgar, sıcak, soğuk gibi sayısız dış etkene maruz kalan yüzünüze ihtiyacı olan bakımı yaparak, ışıl ışıl bir görünüme kavuşabilirsiniz. Doğru ve iyi bir yüz bakımı, bir taraftan siyah nokta, sivilce gibi cilt endişelerinin oluşmasını engelliyor bir taraftan da mimik izlerini ve kırışıklıkları azaltmanıza olanak tanıyor.

New Essentials serum

Güneş ya da yaşlanma ile beliren renk dengesizlikleri de iyi bir yüz bakımı ile ortadan kalkıyor. Ancak yüz bakımı için seçtiğiniz ürünlerin cildiniz için uygun olmasına ve cildinizin gereksinimlerini karşılamasına dikkat etmeniz gerekiyor. New Essentials ürünleri, güçlü içeriği sayesinde daha genç ve aydınlık bir görünüm vadediyor. C vitamini serisi kategorisinde yer alan New Essentials c vitamini serum 30 ml, doku düzensizlikleri ve ton farklılıklarının giderilmesine de destek oluyor.

C vitamini serum

Yüz Bakım Yöntemleri

 

Günlük olarak uygulanması gereken yüz bakımı için cilt tipinize uygun yüz temizleyici, cilt toniği, nemlendirici, serum gibi farklı ürünler kullanmanız gerekiyor. Bu ürünleri düzenli ve doğru bir şekilde yüzünüze uygulayarak cilt yaşlanması ile etkili bir şekilde mücadele edebilirsiniz. Yüz temizleyiciler, gün boyunca yüzünüzde biriken kalıntılardan kurtulmanıza olanak tanıyor ve gözeneklerin açılmasını sağlayarak siyah nokta ya da sivilce oluşumunu engelliyor. Cilt tonikleri genişlemiş gözeneklerin sıkılaşmasına yardımcı oluyor ve daha pürüzsüz bir görünüm oluşturuyor. Nemlendiriciler, cildinizin beslenmesini sağlıyor. Yüz bakımı için özel tasarlanan C vitamini serumları ise cildinizi derinlemesine nemlendiriyor, canlandırıyor ve onarıyor. Düzenli olarak peeling yapmak da cilt bakımının önemli bir adımı olarak kabul ediliyor. Bunun yanında cilt sağlığınız için sağlıklı beslenmeye özen göstermeli, vitamin almayı ve bol su içmeyi de ihmal etmemelisiniz.

New Essentials

C Vitamini Serum Fiyatları

Yaşlanmanın önüne geçilemese de etkilerini azaltmak mümkün. Daha genç ve daha sağlıklı bir cilt için bakım yapmayı ihmal etmemelisiniz. Farklı C vitamini serum markaları tarafından üretilen serum çeşitleri arasından cilt tipinize en uygun olanı seçebilirsiniz. C vitamini serum fiyat seçenekleri markaya, içeriğe ve boyuta göre farklılık gösteriyor. C vitamini serum eczane fiyatı alternatiflerinden daha uygun tutarlarla New Essentials ürünlerine sahip olabilirsiniz.

 

1 Yorumlar