Evde İş Fırsatları, Evde Nikah Şekeri İşi

evde nikah şekeri yapımı

Evde İş Fırsatları, Evde Nikah Şekeri İşi

Evde çalışmak istiyorum diyen kadınlar için evde iş fırsatları önerilerimiz devam ediyor. Bugün evde nikah şekeri işi hakkında bilgileri paylaşacağız. Yeni önerilerimizi okumak için diğer yazılarımıza göz atmayı unutmayın.


Baharın gelmesiyle beraber düğün sezonu da yavaş yavaş yaklaşıyor. Düğün hazırlıkları içinde en zevkli, en heyecanlı olaylardır; tatlı telaşla devam eden düğün hazırlıkları… Nikah şekeri bir nikahın olmazsa olmazlarındandır. Nikah şekeri işi evde yapılabilecek oldukça zevkli ve bir o kadar da pratik bir çalışma şekli imkanı sunar.

Evde iş fırsatları önerimiz evde nikah şekeri işi

Düğün sezonu yaklaşırken, elbette ki düğünleri de bir kâr ürünü hale getirmek isteyen bay ve bayanlar, vakitlerini nakite çevirebilmek üzere, bazı işlere atılmaktadır. Elbette ki bu işlerin en başında, en güzel tasarımlara sahip olan nikah şekerleri yer alıyor. Sizlerde, evde nikah şekeri işi nasıl yapılır gibi sorular üzerinde duruyorsanız, bazı konularda sizlere yardımcı olalım.

Firmalardan nikah şekeri işi alabilirsiniz

Elbette ki nikah şekeri hizmeti veren bazı firmalar, nikah şekerlerinin tasarımı ya da üretimi konusunda evlere iş verebilmektedir. Bazı firmalar, direkt olarak tüm malzemelerin sizin temin etmenizi isterken, bazı firmalar ise direkt olarak malzemeleri sizlere ulaştırarak, sadece nikah şekerinin montajının yapılmasını istemektedir. Genel olarak, evde nikah şekeri veren firmalar, tül, kurdele, boncuk ve şekerlemeleri temin ederek, bunların oluşturulmasını istemektedir.

Evde nikah şekeri işi veren firmaların başında organizasyon şirketleri gelir. Evde nikah şekeri yapımı oldukça zevkli, hobi olarak yapılabilecek kadar keyifli bir iştir. Rengarenk çiçekler, tüller, kurdelalar ile biraz sizin yaratıcı gücünüz, birazda el beceriniz ile bütünleştirebileceğiniz zevkli bir iştir. Evde nikah şekeri işi için organizasyon şirketleri ile irtibata geçebileceğiniz gibi, internet ortamından da sipariş alabilirsiniz.

Nikah şekeri yapımı nasıldır?

Genel anlamda nikah şekeri yapılışı oldukça kolay olurken, verilen tül içerisine belirtilen miktar kadar nikah şekeri koyularak, kurdele ile bir bağ atılmasını istemektedirler. Bunun yanı sıra dış yüzeyine, tasarıma göre değişiklik gösterirken, boncuklar, taşlar ve inci süsler yapıştırılması istenebilmektedir. Elbette ki tutkal ve diğer malzemeler de firma dahilinde sizlere verilmesi gerekmektedir.

Bu evde iş imkanı yazımızı da okumak isteyebilirsiniz: Evde anket doldurma işi

Ne kadar kazanırım?

Aklınızda olan, evde nikah şekeri işi nasıl alabilirim sorusuna, firmaların ilanları dahilinde ulaşarak, tane başına belirtilen fiyatı ile yaptığınız iş kadar kazanç elde edebilirsiniz. Eğer ki, nikah şekeri tasarımı ve malzemesi de size ait olacaksa, ekonomik fakat oldukça hoş görünüm sunan modeller ortaya koyarak, daha iyi kazanma imkânlarınızı artırabilirsiniz.

Bu işte parça başı gelir elde edersiniz. Ailenizle ya da komşunuzla arkadaşınızla birlikte ekip halinde çalışarak, daha fazla gelir elde edebilirsiniz. Tane adedi ortalama iki lira ila modelin zorluğuna göre on  lira arasında değişmektedir. Bir günde ortalama 50 adet nikah şekerini tek başınıza kolaylıkla üretebilirsiniz. Sipariş yoğunluğuna ve modele bağlı olarak yüksek gelirli bir iş olmakla beraber, evimizin ortamında esnek çalışma saatleriyle stressiz, hobi olarak yapılabilecek bir iş.  Nikah şekerleri genellikle badem şekeriyle yapılsa da son yıllarda tatlı bir koku esintisi bırakması ve çok daha uzun ömürlü olması sebebi ile kese içine lavanta eklenerek de yapılabilmektedir.  Evde nikah şekeri işini yapabilmek için ihtiyacımız olan en önemli şeyler, biraz el becerisi, biraz yaratıcı fikir, gerisi çok kolay.

Yorumlar

  1. Güzel bir öneri, evden para kazanmak isteyenler için güzel bir alternatif......

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar