real film izle

En İyi Korku Filmleri

Film izle sitelerinde en iyi korku filmleri kategorisi, sinema tarihinde geçmişten günümüze en dikkat çeken yapımlardan biri olarak her yılın listelerinde yerini almıştır. Kimilerinin tutkunu olduğu kimilerininse adını bile duymak istemediği en korkunç filmleri yazımızda sizler için derledik. Öncelikle film izlemek için site arıyorsanız Real Film İzle sitesinin korku filmleri kategorisine bakabilirsiniz. Keyifli okumalar, keyifli seyirler dileriz. 

 

DontBreathe

Şehrin kıyısında kalmış mahallelerinde yaşayan ve çok da umut vaat etmeyen gençlerin ana karakter olarak karşımıza çıktığı DontBreathe filmi, aldığımız kararları bütünüyle sorgulamaya iten bir yapım.Kahramanlarımızdan Rocky yaşadığı hayatı kendisi ve kız kardeşi için değiştirmeye kararlıdır ve bunun için çok paraya ihtiyacı olduğunu düşünmektedir. Filmin ana karakterleri Alex,Money ve Rocky, kolay yoldan para kazanmak için hırsızlık yapmaya karar verirler. Bunun için en gözlerine görme engelli savunmasız bir adamı kestirirler. Amaçları kimsenin canını yakmadan parayı almak ve sessizce evden çıkmaktır. Ancak planı uygulamaya başladıklarında işler hiç de umdukları gibi gitmeyecek, hafife aldıkları avları onlara korku ve şiddet dolu bir gece yaşatacaktır. En iyi korku filmleri listesinde yer alan bu yapım film sitelerinde film izle seçeneği ile sunulmaktadır.

The Ring

 Japon sinemasının ilginç ve iz bırakan filmlerinden biri olan Halka filmi gişede beklenilenin çok daha üzerinde bir başarı göstermiş ve seri olarak çekimi tamamlanmış bir korku filmi örneğidir. Halka filminin konusu ise şu şekildedir. Şehirde izleyeni öldürdüğüne inanılan bir videokasetin dedikodusu yapılmaktadır. Bu esnada 4 genç esrarengiz bir biçimde hayatını kaybeder ve bu toplu ölüm olayından söz konusu kaset sorumlu tutulur. Filmimizin ana karakteri Rachel, olaydan fazlasıyla etkilenir ve videokasetle ilgili detaylara ulaşarak olayı aydınlatmaya çalışır. Videokaseti bulur ve bir şekilde kaset üzerinde araştırmalar yapmaya karar verir. Ancak bir sabah oğlu ve kendisi yanlışlıkla kaseti izler ve lanet başlar. Aldığı esrarengiz telefon sadece 7 gününün kaldığını söyler. Rachel’ın kasetin sırrını çözmek ve laneti bozmak için sadece 7 günü vardır. The ring film izle sitelerinde farklı izleme seçenekleriyle izlenebilmektedir.

Scream


90’lı yılların ciddi bir kitleye ulaşan nadir korku yapımlarından biri olan ‘Çığlık’ filmi ciddi bir başarı yakalamasının ardından bir film serisi olarak kurgulanmıştır. Şehirde özellikle gençleri hedef alan sapık bir katil dolanmaktadır. Katil hedeflerini öldürmeden önce onlara telefon ederek haber vermektedir. Filmin ana karakteri Casey de bir telefon alır ve telefondaki kişi öldürüleceğini söyler ancak Casey onu ciddiye almaz ve konuyu kapatır. Ancak bir süre sonra şehirde ölümler artmaya başlar. Casey ve arkadaşları bu olaylar içerisinde bir araya geldikleri bir gece tam anlamıyla bir dehşet gecesi yaşayacaklarından habersizlerdir. Katilde aralarındadır ve hayatta kalma savaşı başlar. Scream film izle kategorileri içerisinde izlenme oranı oldukça yüksek olan filmlerden biridir.


real film izle

The Conjuring
 

Türkçeye Korku seansı adıyla çevrilen film, geçmişte gerçekten var olan hayalet bilimci bir çift olan Warren çiftinin yaşadıkları olayları konu ediniyor. Ed ve LorrenWarren çifti, doğaüstü olaylara karşı yaptıkları müdahalelerle tanınmaktadırlar. Her türlü korkunç varlıkla karşı karşıya kalan çift bir şekilde, sorunu çözebilmeyi başarmışlardır. Ancak bir gün alacakları davet sonucu gittikleri evde çok güçlü kötücül bir varlıkla karşı karşıya kalacaklardır. Bu varlık sadece ev sahibinin değil ;Ed ve Lorren çiftinin de sonunu getirmek istemektedir. Film izle sitelerinin korku kategorisinde farklı görüntü kalitelerinde izlenebilmektedir.

A Nightmare On Elm Street


Elm Sokağı isimli bir sokakta yaşayan bir grup genç, gizemli bir biçimde hayatını kaybeder. Tüm gençler ölmeden önce çok korkunç kabuslar gördüklerinden, tüm kabuslarında, ellerinde keskin bıçaklar olan bir yaratığın kendilerine saldırdığından bahsetmektedir. Bu olay sokağın eski sakinlerine, geçmişte yaşanan korkunç bir olayı getirir. Geçmişte sokakta yaşayan FredKrueger isimli bir sapık mahalleli tarafından linç edilmiş ve öldürülmüştür. Gençleri öldüren kişinin Fredkrueger’in hayaleti olduğu düşünülmeye başlanınca, gençler uykuya direnmeyi ölüme için çare olarak görmeye başlar. Ancak bu bir çözüm değildir ve beklenen son çok yakındadır. Elm sokağı kâbusu filminin özellikle son sürümü film izle sitelerinde büyük bir beğeniyle karşılanmıştır.

Bu yazımızı da okumalısınız: Vampir nasıl olunur?

2 Yorumlar

  1. Korku filmi beklerken harbiden hard korku filmi çıktı.

    YanıtlaSil
  2. Listedeki korku filmlerinden birkaç tanesini izledim. Çok tercih ettiğim bir tarz değil ama bu korku filmleri listesi seçme filmlerden oluşturulmuş ☺️

    YanıtlaSil