tayt modelleri

Nida's Store Tayt Modelleri

Nida's Store tayt modelleri özgün desenleri, kalitesiyle ilk bakışta dikkatimi çekti. Kızım için ufak bir alışveriş yaparak ilk gözlemlerimi yapmak istedim. Kamuflaj model taytlar çok hoşuma gittiği için biraz da farklılık katarak buz mavisi kamuflaj tayt modeli beğendim. 

buz mavisi kamuflaj tayttayt çeşitleri

Kısa sürede elime geçen online alışveriş ürünüm hasarsız ve iyi paketlemesiyle oldukça hoşuma gitti. Kargo paketimi açtığımda ürünün kalitesi ve desenlerinin canlılığı yanlış bir alışveriş yapmadığımın bir kanıtıydı.

tayt

Pilates hocalarının enfes vücutlarına giydikleri kaliteli, rahat ve gösterişli tayt modellerini nereden aldıklarını sonunda anladım. Piyasada satılan ucuz tayt modelleriyle asla karıştırılmaması gereken kaliteli ürünleri Nida's Store'da bulabilirsiniz. Dijital tayt dünyasında yüksel bel taytlar, tulum taytlar, tüllü taytlar, bralar, bikiniler, mayolar, biker taytlar başta olmak üzere yüzlerce enfes tayt çeşidi mevcut.

tayt satın al

Nida's Store kamuflaj tayt toparlayıcı likralı bir kumaşa sahip, incecik bir kumaş değil kışında giyinebileceğiniz kaliteli ve orta kalınlıkta bir kumaşı var. İç göstermeyen, potluk yapmayan, parlak olmayan özel kumaştan üretilmiş. Taytlar small bedenden xxl bedene kadar satın alınabilir. İsterseniz kapıda nakit ödeme yaparak ürününüzü gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz. Şimdi kaliteli tayt arayanlar için Nida's Store dijital tayt dünyasından en beğendiğim tayt modellerinden örnekler göstereceğim.

tulum tayt

Tayt alırken, kullanırken püf noktalar


Spor yapmak içinde olsa gündelik hayatta kullanmak içinde olsa taytınız hareket kabiliyetinizi kısıtlamamalı.

Spor yaparken giydiğiniz taytlarda fermuar gibi metal aksesuarlar olmamalı.


desenli tayt

Vücudunuzun nefes alabilmesine imkan tanıyan kaliteli tayt seçilmeli.

Terden dolayı sizi rahatsız etmeyecek, kolay kuruyan ürünler seçilmeli.

Taytın üzerine giyeceğiniz uzun kazaklar fazlalıklarınızı örtmek için çok güzel bir seçim olacaktır.

tayt modelleri

Kısa elbiselerle birlikte çorap gibi kullanarak hoş bir tarz yakalayabilirsiniz.

Tayt kadınları daha ince ve uzun gösterir.

Nida's store leopar tayt

Nida's Store tayt modelleri toparlayıcı özelliklerinden dolayı daha sonraları oluşabilecek sarkmaları önlemek için mükemmel seçim.

Her mevsim giyinebileceğimiz taytları farklı gömlek, elbise, kazaklar ile kombin ederek her gün farklı bir kıyafet giyiyormuş havası verebiliriz.

Gençler renkli, cıvıl cıvıl modelleri seçerek daha neşeli bir tarz oluştururken olgun bayanlar leopar taytlar ile seksi bir görünüme kavuşabilir. Bu alışveriş yazımızı da okumalısınız: Nefise.com alışverişim

5 Yorumlar

  1. taytlar çok güzelmiş bende kızım için bir inceleyeyim,
    teşekkürler...

    YanıtlaSil
  2. Bu modeller çok harika canım, ayrıca tercihinide çok beğendim :)

    YanıtlaSil
  3. Birbirinden güzel taytlar. Kızına da çok yakışmış ☺️

    YanıtlaSil
  4. Nida’s Store tayttan sanırım bende sipariş vericem . Modelleri çok beğendim .

    YanıtlaSil
  5. Çok güzellermiş modeller çok güzel

    YanıtlaSil