ev terlik modelleri

 Ev Terlik Modelleri

Evlerde sıklıkla ev terliği kullanırız. Yazın daha açık tarzda ayağın sıcaktan terlemesini sağlayan ev terlikleri tercih edilirken, kışın daha yumuşak, tüylü ayaklarımızı ısıtmak amacıyla kullanılan ev terliklerini tercih ederiz. Ev terliği, her evde bulunmaktadır. Misafirler geldiği zaman hemen ayaklarına ev terliği verilir. Bu aynı zamanda misafirperverliğin de bir göstergesidir.

Ev terliği kışın daha çok giyilmektedir.

Ev terlikleri soğuktan korunmak açsından önemlidir. Hasta olmamamızı da sağlar. Çünkü hastalık genelde ayaklardan alınan soğuk sayesinde olmaktadır. Bu nedenle de ayakların sıcak tutulmasına dikkate etmek gerekir. İçindeki çocuğu yaşatan kişiler için ve çocuklar için pofuduk ev terlikleri kışın vazgeçilmezidir. Bu terlikler hayvan figürleri ile değişik şekillerde tasarlanmıştır. Ev terlik modelleri arasında özellikle yeni evli çiftler için bayanlarda tüylü, hafif topuklu, taşlı tasarımlar kullanılmaktadır. Özellikle düğün alışverişine gidildiğinde bu şık, moda ev terlikleri alınır. Bu terlikler çok farklı şekillerde tasarlanmaktadır.

2020 terlik modelleri


Ev terlik modelleri arasında yumuşak, tüylü şekillerde üretilen modeller her evde yer almaktadır.

Ayakkabı tarzında bütün ayağı saran ev terlikleri de vardır. Ev terlik modellerindeki çeşitlilik bayanların gözlerini ilgisini çekmektedir. Bu tasarımlar göz doldurmaktadır. Her zevke, her kişiye göre ev terlikleri bulmak mümkündür.
çocuk terlikleri


Ev terlikleri çocuklar ve bayanlar için daha çok çeşitlilik arz etmektedir.


Erkeklerde çok fazla bir çeşitlilik söz konusu değildir. Bayanlar daha çok evde bulunduklarından dolayı ve süse, gösterişe önem verdiklerinden dolayı bu çeşitlilik söz konusu olabilir. Çocuklarında zaten ayaklarının sıcak tutulması sağlanmalıdır. Onlar sürekli hareket halinde olduklarından dolayı evin her yerinde dolaşmaktadırlar. Bu nedenle sağlıkları açısından ve hastalığa yakalanmamaları açısından çocuklara ev terliği giydirmek önemlidir. Çocuklar için cıvıl cıvıl çeşitli renklerde terlikler tasarlanmaktadır.

11 Yorumlar

  1. Evde bari rahat olanı tercih edelim kızlar yaaaa😇😇😀

    YanıtlaSil
  2. Kışın vazgeçilmezi terlikler benim için, giymeyince kendimi eksik hissediyorum :)

    YanıtlaSil
  3. hem sıcak renkli hemde kış sıcağından koruyacak
    hepsi güzelmiş

    YanıtlaSil
  4. Bot tipi ev terlikleri çok hoşuma gidiyor benim. :)

    YanıtlaSil
  5. Terlik giyimeyi pek sevmem ama havalar çok soğukken de nerede terliklerim diye ortalığa düşen yine ben
    Ev terliklerinin süslü ve rahat olmasına bende önem veriyorum aslında misafirlerim güzel ve rahat terlik vermek hoşuma gidiyor 😁

    YanıtlaSil
  6. Rahatlık benim için önemli. Terliksiz rahat edemeyenlerdenim.

    YanıtlaSil
  7. ilki marilyn monroe diğerleri kezban ha ha haa :)

    YanıtlaSil
  8. Evde pofuduk ve rahat terlikler çok rahat oluyor, ayağı da sıcak tutuyor 😊

    YanıtlaSil
  9. ben de evde terliksiz gezemem. Bambinin dolgu topuk terlikleri çok rahat oluyor

    YanıtlaSil