ek kazanç sağlamak

Ek Kazanç Sağlamanın Yolları

Ek kazanç sağlamak isteyenler için birkaç yol çizebiliriz. Bu yollar sayesinde kolayca para kazanabilir ve kendilerini ek kazanç sağlayabilirler. Geçim sıkıntısının fazla olduğu tüm dünyada artık birçok ülkenin vatandaşları ikinci bir işte çalışmaktadır. Bu sebepten dolayı da maalesef ek kazançlar için işler ortaya çıkmaktadır. Eğer sizlerde ek kazanç sağlamak için bakınıyor sanız öncelikli olarak sizlere vereceğimiz işleri bir tartabilirsiniz. Eğer sizlere de uygun gelirse daha sonrasında bu işler için başvuruda bulunabilirsiniz.

Bu basit işler sayesinde aylık olarak ortalama 500 – 750 TL arasında para kazanabilirsiniz.

DİKİŞ NAKIŞ ÖRGÜ İŞİ

Bayanların evlerinde boş zamanlarda uğraştıkları dikiş nakışişleri, dışarıda satarak paraya çevrilebilir. İhtiyaç sahibi birçok insan zaten evlerinde yaptığı işlerle para kazanıyor. Bu dikiş nakış işlerini gerek pazarlarda, gerek dükkanlarda gerekse de kendi arkadaş çevresinde evlerde satabiliyor. Bu sayede hem yaptığı işlerin parasını çıkartırken hem de aynı zamanda çok ciddi paralar kazanabiliyorlar. Eğer sizde evinizde dikiş nakış işleri ile uğraşıyorsanız bu işlerinizi paraya çevirebilirsiniz. Çünkü dikiş nakış işleri ile yapılan birçok ürün tabiri caizse peynir ekmek gibi gidiyor. Sadece hazırladığınız hazır ürünler değil aynı zamanda kesme dikme işlerinden de para kazanabilirsiniz. Örneğin terzilik beceriniz var ise, ilk başta yakın çevreniz olmak üzere daha sonrasında dışarıdan bile iş alabilirsiniz. Böylece evinizde oturduğunuz yerden sanki dükkandaymış gibi para kazanabilirsiniz.

Tek yapmanız gereken ilk etapta çevrenizdeki insanlara kendinizi göstermek ve bu işi yapabileceğinizi kanıtlamaktır. Daha sonrasında zaten size de iş gelecektir. Dikiş, nakış, örgü işi nasıl yapılır sorusuna cevap olarak ise şunları söyleyebiliriz. Özellikle okul ve düğün zamanlarında elbise ve kıyafet dikimleri/onarımları yaparak para kazanabilirsiniz. Bugün terzilerin dükkanlarında yaptıklarını sizler kendi evinizden yapacaksınız. Böylece ne vergi verecek, ne işçi çalıştıracak ne de evinizden dışarıya çıkacaksınız. Sizlere de mantıklı ve kolay geliyor ise ve de bayansanız dikiş nakış örgü işleri ile ilgilenebilirsiniz. Üstelik zamanınızın büyük bir bölümünü evde geçiyorsanız ek kazanç sağlamak için tam sizlik bir iş olabilir.

5 Yorumlar

  1. galibağa çok kişi ek kazanç için bişlier yapmak istiyoooo :)

    YanıtlaSil
  2. Güzel fikir. Faydalı bir içerik. 👍👏😊🌷🤚

    YanıtlaSil
  3. Evde olan kadınlar için ek kazanç imkanları çoğalmalı bence. Hem ekonomiye faydası olur hem de işsizliğe 🤗

    YanıtlaSil