ilgi çekici erkek

Erkekler genelde kendilerini çok yakışıklı bulmamalarına rağmen içgüdüsel olarak bir şekilde kızları etkilemeyi istiyorlar. Doğanın kanunu gereği genç kızlar ve erkekler tanışmalı ve arkadaş olmalı fakat güzel bir kızı etkilemek o kadarda kolay değil bu yüzden karizmatik erkek olmanın yollarıilgi çekici erkek olmanın yollarıcool erkek olmanın yollarıkarizmatik erkek hareketleri  Google da en çok araştırılan konulardan.

Karizmatik erkek ne demek?

Karizmatik erkek  hareketleri, kişiliği, konuşmasını dış görünüşüyle birleştirerek bir büyü oluşturan, sentez yaratan ve çevresindekilerin ilgi çekici erkek olarak adlandırdıkları kişiler için kullanılan bir ifadedir.

Karizmatik erkek olmanın yolları


Kızlar yakışıklı erkekleri daha mı çok beğenir?

Kızlar yakışıklı erkekleri beğenir fakat evlenirken daha çok ilgi çekici erkekleri, karizmatik erkekleri tercih eder. Yakışıklı erkekler genelde çok kız tarafından beğenildiği için çabuk sıkılırlar ve daldan dala konarlar bu durum hiç bir kız tarafından hoş karşılanmaz ve hayatı boyunca çekilecek bir durum değildir. Üstelik ister yakışıklı bir erkek olsun ister güzel bir kız olsun bir süre sonra yaşlılık bütün büyüyü alıp götürecektir ama karizmatik bir erkek her yaşta son derece çekici görünebilir.

Türkiyenin en karizmatik erkekleri kimler?

Kesinlikle ilk sırada Tarkan gelmekte kısa boylu olmasına rağmen  rahatlığı, hayata bakış açısı, güzel gözleri, kalitesi ve kendinden emin sıcak gülümsemesi ile ilerlemiş yaşına rağmen hala en beğenilen erkekler arasında. Diğer karizmatik bulunan erkekler arasında ise

Kenan İmirzalioğlu 
Kıvanç Tatlıtuğ
Burak Özçivit
Mehmet Aslantuğ
Ali Koç
Berk Oktay
Cansel Elçin
Haluk Bilginer
Mehmet Ali Alabora
Ralf Tezman'ı sayabiliriz. Hepsinin ortak özellikleri başarılı, zengin, özgüven sahibi olmaları.


Karizmatik erkek olmanın yolları nelerdir?

Karizmatik erkek olmanın yolları aslında çok zor değil 

1-Kendiniz olun bir başkası değil: Karizmatik bir erkek olmanın ilk şartı kendiniz gibi davranmanızdır. Başka özelliklere sahip bir insanmış gibi davranmak bir süre sonra mutlaka anlaşılır mesela gitar çalmayı çok severim dersiniz ama öyle bir an gelir ki çalmanız beklenir ve rezil olursunuz. Sizi sevecek insan siz olduğunuz için sizi sevsin.

2-Gülümsemeyi ihmal etmeyin: Karizmatik erkek olmanın yollarından en önemlisidir. Kızlar güzel gülen erkeklere bayılır. Bir gülümseme ortamı yumuşatır, kötü enerjiyi dağıtır ve sizi gerçekten çekici gösterir.



havalı erkekler



Karizmatik erkek hareketleri

3-Rahat olun: Karşınızdaki kıza huzurlu bir ortam sağlayın,onu eleştirmeyin, hatasını aramayın, giyimi kuşamı hakkında yorum yapmayın. Zaten size uygun biri değilse bir süre sonra bunu her iki tarafta anlar. Rahat bir şekilde sohbet edin karşınızdaki kişiyi tanımaya çalışın ve eleştirerek korkutmayın.

4-Eski kız arkadaşlarınız hakkında çok konuşmayın: Bir erkeği en itici yapan eski kız arkadaşları hakkında atıp tutmasıdır. Unutmayın siz özel bir insansınız, ilgi çekici erkeksiniz ve hayatınıza giren herkes de çok özel eski eskide kaldı ve konuşulmasına gerek yok geriye sadece güzel anlar kalsın.

5-Modayı takip edip sadece size yakışan kısmını uygulayın: Moda diye komik kıyafetler giymeyin içinde rahat ettiğiniz ve size en çok yakışan kıyafetleri tercih edin. Alışverişe çıkarken samimi bir kız arkadaşınızdan yardım alabilirsiniz.

6-Renklerden korkmayın: Günümüzde erkekler her rengi kıyafetlerinde kullanıyor mesela mor bir gömlek ve siyah pantolon uyumunu mutlaka deneyin.

7-Aksesuarlar kullanın: Karizmatik erkek olmanın yolları arasında kesinlikle aksesuar kullanımı gelir. Bere, atkı, isteğe göre küpe, deri bileklikler, saat doğru kullanıldığında sizi bambaşka bir havaya büründürür.

Cool erkek olmanın yolları

8-Her gün banyo yapın: Kişisel temizliğinize mutlaka dikkat etmeli, deodorant sıkmalısınız. Erkek parfümleri son derece güzel oluyor, çok pahalı olmasa da güzel bir parfüm arkanızda güzel bir iz bırakır, ilgi çekici erkek iyi bir parfüme sahip olmalıdır. Hangi parfümü seçeceğinizi bilemiyorsanız size enfes bir parfüm tavsiyesi verebiliriz. Q life 235 parfüm yazısının üstüne tıklayarak makalemizi okuyunuz.

9-Sakal bırakmayı düşünün:  Sakal çirkin bir erkeği bile bir anda değiştiren en güzel kamuflajdır. Berberinizden modaya uygun size en yakışan sakal modelleri hakkında bilgi alabilirsiniz.

10-Bol bol gezin görün:  Karizmatik olmanın yolları gezip görmekten geçer. Mümkün olduğunca farklı yerleri görerek hem eğlenir, yeni insanlarla tanışır hem de kültür birikimine sahip olabilirsiniz.

11-Güncel konularda hakkında mutlaka bilgi sahibi olun:  Kitap okumasanız bile her gün bir gazete okuyarak dünyadaki ve ülkemizde her olay hakkında söyleyecek bir kaç söze sahip olun.

12-Dinlemeyi öğrenin:  Çok konuşan hiç bir erkek karizmatik olamaz, ilgi çekici erkek olmak için karşınızdakini dinleyip iyice anlayın öyle sözünüze başlayıp kısaca düşüncelerinizi belirtin.

13-Saldırgan tavırlarda bulunmayın:  Sakin olun hiç bir ortamda bir anda alevlenmeyin elinizden geldiğince sakinlikle problemleri çözümleyin.

14-Göz teması önemli:  Karşınızdaki insanların gözlerine bakarak konuşmak hemen herkesi etkileyecektir fakat rahatsız edici bir şekilde olmasın bakışlarınız.

15-Devamlı telefonunuzla ilgilenmeyin:  Karşınızdaki insanlara karşı gerçekten saygısızlık olur ve sohbetten sıkıldığınızı düşünebilirler.

16-Temiz ve ütülü kıyafetler giyin:  Temizlik kızlar için ilk şarttır. Ayakkabılarınız temiz olsun ve çoraplarınız ayakkabılarınıza uyumlu olmalı.

17-Kendinizden emin olun:  Verdiğiniz sözü tutun,dediğiniz lafın arkasında olun, çok fazla özür dilemeyin, acaba yanlış bir şey yaptım mı gibi korku duygularına kapılmayın. Sağlam adımlar atın düşünerek davranın ve komik olmadığınızı bilin.

18-Spor yapmayı ihmal etmeyin:  Yürüyüş, koşu ya da fitness size uygun bir sporu mutlaka yaparak vücudunuzu formada tutun. Spor salonlarında tanışıp evlenen bir çok kişi var.

Kısaca ilgi çekici erkekkarizmatik erkek olmanın yolları  kendine tam güvenen, özü sözü bir, kendine yakışan sade kıyafetleri aksesuarlarla zenginleştiren, dedikodu yapmayan, çok konuşmayan, ayrıntılara takılmayan, temiz, bakımlı erkekler olmaktan geçer.

Havalı erkek olmanın diğer yolları nasıldır?

Havalı olmak öznel bir kavramdır ve "havalı" olarak kabul edilen şey kişiden kişiye ve kültürden kültüre büyük ölçüde değişebilir. Bununla birlikte, kendi teninizde daha güvenli ve rahat hissetmenize yardımcı olabilecek birkaç genel ipucu:

  1. Kendiniz olun: En önemli şeylerden biri, kim olduğunuza sadık kalmaktır. Olmadığınız biri olmaya çalışmak yorucu ve gerçek dışı olabilir.

  2. Kendinize güvenin: Kendinize ve yeteneklerinize inanın. Güven çekicidir ve sosyal durumlarda daha rahat hissetmenize yardımcı olabilir.

  3. Nazik ve saygılı olun: Başkalarına kibar ve saygılı davranmak her zaman iyi bir şeydir. İyi bir insan olmak, kendiniz hakkında iyi hissetmenize yardımcı olabilir ve ayrıca sizi başkaları tarafından daha sevilebilir hale getirebilir.

  4. Değerlerinize sadık kalın: İnandığınız şeyleri savunmak ve havalı olmak adına değerlerinizden ödün vermemek önemlidir.

  5. Kendinize iyi bakın: Kişisel hijyeninize dikkat edin, fiziksel ve ruhsal sağlığınıza özen gösterin.

Unutmayın, havalı, karizmatik erkek olmanın yolları başkalarını etkilemeye veya toplumsal beklentilere uymaya çalışmakla ilgili değildir. Bu, kendi cildinizde rahat olmak ve kendinize karşı dürüst olmakla ilgilidir.



14 Yorumlar

  1. Burak öZÇİVİT bence de karizmatik...
    Evet olması gerekenleri editörümüz tam yazmış...
    Temizlik çok önemli kriterim.

    YanıtlaSil
  2. kızların,keçi sakalına benzeyen osmanlı top sakalı bırakanlardan pek hoşlanmadığını duymuştuk,demek böle de karizmatik tiplede vamış..😁

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok aslında oldukça beğeniliyor sakallı erkekler.

      Sil
  3. ay ne güzel bir yazı olmuş ya ha liste de yaşım sebebiye karizmatik bulduğum erkek sayısı az tabi ama :) yine de çok hoşuma gitti yazı

    YanıtlaSil
  4. Maddeler güzel uygulamak isteyenler için faydası muhakkak olacaktır. Şu önemli kriteri de unutmayalım, en iyi erkek kadının kendini yanında mutlu hissettiği erkektir. Tabi hiçbir mutlulukta olduğu gibi hiçbir ilgi de sonsuza kadar sürmüyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir süre sonra alıştıktan sonra herkes birbirine tahammül etmeye çalışıyor olayın aslı budur:))

      Sil
  5. Artık çok zor ne yapsalar olmazlar :)

    YanıtlaSil
  6. Ilginç ve faydali bilgiler. Karizmatik olmayi isteyen erkeklerin faydalanacağı çok şey var 😊

    YanıtlaSil
  7. Karizmatik erkek olmanın en önemli yolu aslında ilk maddede olduğu gibi kendin olmak. Çok güzel tavsiyeler vermişsiniz. Teşekkürler.

    YanıtlaSil