Yves Rocher kadife dokunuşlu tekli farlar


Yves Rocher Kadife Dokunuşlu Tekli Farlar

Yves Rocher Kadife Dokunuşlu Tekli Far serisini gördünüz mü?

Yves Rocher ürünleri


Yves Rocher Fransa'nın insana ve doğaya saygılı bir kozmetik markası olarak en sevdiğim markalar arasında yer alıyor.Dünyada 6000 satış noktası bulunan marka ambalajdan ürünlerinin içeriğine kadar doğallığı ön planda tutarak gönül rahatlığıyla kullanabileceğimiz Yves Rocher ürünleri üretiyor.Rehberi doğa olan markanın cilt bakımı ürünlerini de denemeyi çok sevdiğimi söylemek istiyorum.

Yves Rocher makyaj ürünleri


Yves Rocher ürünleri bitkilerin renklerinden esinlenilerek hazırlanmış olan koleksiyon gözlerinize doğanın en saf renklerini yansıtmayı vaat ediyor.

Yves Rocher kadife dokunuşlu tekli farlar yorumu

Yves Rocher ürünleri cilt bakımında harika olduğu kadar Yves Rocher kadife dokunuşlu tekli farların ve allıkların renkleri gerçekten çok hoşuma gitti.Yapıları pudramsı ve kadife gibi yumuşacık,pigmentasyonları oldukça başarılı.Son bahar yapraklarıyla donattıkları pakette bu renkleri görünce ilk aklıma gelen tam sonbahar renkleri oldu.
yves rocher allık

Yves Rocher ürünleri

İçlerini rahatça görebileceğimiz şeffaf kapaklı ambalajlarda tasarlanan ürünler tam çantaya atıp çıkmalık.Yalnız içinde herhangi bir aplikatör bulunmuyor.Bu benim için sorun değil ama yeterli fırça stoguna sahip olmayan genç arkadaşlarımız için sorun olabilir.

Sedefli,ışıltılı ve mat renklerden oluşan seri cilt bakımımıza uygun şekilde Paraben içermiyor.İçeriğinde bulunan Pirinç Özü sayesinde makyaj malzemelerinde çok daha canlı renkler elde edilmiş.Bende bulunan  4.5 Orange Cosmos Mat ve 14.Rose Boise Mat mat yapıda renkler.
Oldukça kalıcı ve yumuşacık yapılarıyla renkleri uygulamak çok kolay.Farklı teknikleri uygulamak için kullanılabilecek farların pigmentasyonlarınıda çok beğendim.

Elimdeki diğer ürünler 37.Brun Cafe Mat far tam buğulu makyaj yapmak için uygun son derece hoş koyu kahve bir renk ve 10.Rose Acajou Allık saten dokunuşlu allık serisinden yumuşacık yapılı çok güzel bir bakır rengi.

Yves Rocher allık

Allık fırça ile son derece kolay uygulanıyor ve dağıtılabiliyor.Oldukça kalıcı olduğunu söylemeliyim.İçeriğinde Muskat Gülü Yağı mevcut olan allığın rengini de dokusunuda çok sevdim.Tasarım olarak farlardan farklı olmayan allığı ben bazen far olarak bile kullandım.

Yves Rocher ürünleri ucuz değil fakat indirimler sırasında çok daha uygun fiyatlara sahip olabilirsiniz.Yves Rocher Kadife Dokunuşlu Tekli Far ve allıklarını çok sevdiğimi söylemeliyim.
Yves Rocher makyaj ürünleri yapısı,dokusu,temiz içeriğiyle harika.Cilt bakımı sizin için önemliyse Sudocremin cilde faydaları? makalemizi mutlaka okumalısınız.

Yves Rocher,Yves Rocher kadife dokunuşlu tekli farlar,Yves Rocher allık,Yves Rocher makyaj ürünleri,cilt bakımı,Yves Rocher cilt bakım ürünleri,temiz içerikli ürünler,kozmetik blogu,makyaj,Yves Rocher ürünleri

32 Yorumlar

  1. Çok cici ki bunlarrr 😃 tam benlik

    YanıtlaSil
  2. yves rocher çalışanlarına çok sinir oldum :(

    YanıtlaSil
  3. Renklerine bayıldığım bir seri bu. Benim gibi bir far manyağına gösterilmemeli aslında bunlar :)
    Güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  4. Bu kadar olumlu özelliğe sahip olması beni şaşırtmadı :)

    YanıtlaSil
  5. Hihihihi dün gidip Rose Boise'ı, yanında Granit rengiyle birlikte alıvermiş olabilirim :) Çok güzel farlar cidden! Allıkları ise beni o kadar çekmedi açıkçası... Güle güle kullan canım, sevgiler!

    YanıtlaSil
  6. Ben de haki yeşilini aldım çok memnunum :)) Güle güle kullan

    YanıtlaSil
  7. 37. brun cafe mat a bayıldım :) bir bakacağım

    YanıtlaSil
  8. Ben de bir zamanlar allığını kullanmıştım, nasıl güzel kokuyordu ^.^

    YanıtlaSil
  9. çok tatlı renkler, tekli far alma alışkanlığım yok ama bu güzel ürünleri görünce denemek istedim :)

    YanıtlaSil
  10. Yves Rocher a gidince bir bakayım ben bunlara :) Bir renk var gözüme kestirdim allık niyetine :)

    YanıtlaSil
  11. Bende de var ve çok memnunum

    YanıtlaSil
  12. Yves Rocher beni hic yaniltmayan bir marka cok seviyorum 😊

    YanıtlaSil
  13. İçim açıldı Yves Rocher farlarını görünce :)

    YanıtlaSil