Selamlar bugün sizlere Yves Rocher markasına ait matlaştırıcı dudak kalemi olan YVES ROCHER MATTIFYING AND LONG-LASTING LIP PRIMER  anlatmak istiyorum.Öncelikle ürünümüz 2.65 gramlık şirin,küçük bir kalem.Ucundaki transparan kartuşu sayesinde dudağınıza sürer sürmez bir mat şeffaflık oluşturuyor daha sonra rujunuzu sürüyorsunuz ve rujunuzun rengi değişmeden matlaşıyor,uzun süre kalıcı hale geliyor.

Bu şekilde kullanılması artık moda olmayan parlak rujlarınızı kullanmanız açısından da kolaylık sağlıyor.Ben matlaştırma özelliğini oldukça yeterli buldum doğrusu.Rujun altından dudaklarımızı da nemlendiriyor ürün ama sadece ince bir kat sürmek yeterli çünkü kalın bir tabaka sürersek pul pul duruyor.Bunun haricinde dudaklardaki kusurları kapatıyor,dudak rengini nötrlüyor ve rujun rengi daha bir ortaya çıkıyor.

Ürünü kalemtraşla açmak gerekiyor bunu pek sevmedim ve ürünün kartuşu yumuşak olduğu için çabuk deforme oluyor.Yani her makyajda kullanılırsa çok uzun süre dayanacağını sanmıyorum ürünün.Kullandığımda rujumun çok daha uzun süre dayandığını farkettiğimi söylemem lazım.
Ayrıca paraben içermediğinden dolayı gönül rahatlığıyla kullanacağımı düşünüyorum.Ürün bana firrma gönderisi olduğundan tam fiyatını bilmiyorum fakat online satış sitesinden gördüğüm kadarıyla 32.90 lira ve bence çok pahalı da sayılmaz. YVES ROCHER MATTIFYING AND LONG-LASTING LIP PRIMER 'ı daha yakından incelemek isterseniz YVES ROCHER online sitesine bakabilirsiniz.Sevgiler...

OLUMLU ÖZELLİKLERİ:Dudakları nemlendirmesi,ambalajı,matlaştırması,dudakların rengini nötrlemesi,paraben içermemesi.

OLUMSUZ ÖZELLİKLERİ:Sadece ince bir kat sürmek gerekiyor,kalemtraşla açmak gerekiyor,kartuşu hemen deforme oluyor.

18 Yorumlar

  1. iyi günlerde kullan canım

    YanıtlaSil
  2. ilk defa böyle bir ürün tanıdım sayende,
    teşekkürler...

    http://blogdakicin.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  3. güzel bir ürün bilgi için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  4. Mən dodaq üçün matlaşdırıcı qələmlərin olduğunu ilk dəfədir burdan öyrənirəm :) Deyəsən makyaj dünyasına aid şaşıracağım, bilmədiyim hələ çoox şeylər var :)

    YanıtlaSil
  5. güle güle kullanınn :))

    YanıtlaSil
  6. Merak ediyordum baska bir blogta daha olumlu okudum, kesinlikle sans veririm, ellerine saglik :)

    YanıtlaSil
  7. Olumlu yönleri çok güzel ama kalemtraş olayı baya sıkıntı :/

    YanıtlaSil
  8. ne kadar çok çeşit ürünler var, hiç bilmiyordum, teşekkürler tanıtımın için :)

    YanıtlaSil