Selamlar genellikle Maybelline markasına ait rimeller hoşuma gider.Bu rimelinde yeni çıktığını duyunca hemen denemek için almıştım.Görüldüğü üzere son derece cici kırmızı bir ambalaja sahip ürünümüz.
Slikon bir fırçaya sahip olmasıda benim için ayrıca güzel çünkü kıl fırçalarda istediğim sonucu alamıyorum.Ürün kirpikleri kıvırıp hacim kazandırmayı vaat ediyor.
Taraklı bir fırçası olan ürünün çok ıslak yapıda olduğu almadan önce söylenmişti bana ama çok denemek istediğim için aldım.Ve ben bu kadar ıslak yapısı olan bir rimel daha önce görmemiştim.
Sürer sürmez kirpiklerim yapışıyor ikinci kat sürmek istesem çok çirkin duruyor.Artık sadece bir kat bu ürünü sürüp ardından taraklı farklı bir markanın rimeliyle hemen kirpiklerimi açıyorum.Yoksa kuruyup açılmıyor.Aslında verdiği yoğun siyahlık güzel ama uğraştırıcı bir ürün.Bende bitsin diye her gün anlattığım şekilde kullanmaya çalışıyorum.Birde o kadar sıvı ki mutlaka göz çevreme bulaşıyor ve ben temizlemekle uğraşıyorum ayrıca.Evet bir parça uzatıyor kirpikleri ama bol zaman olacak uğraşacaksınız.
Ben hacim vermesini başarılı bulmadım,kirpiklerim zaten kıvrık olduğu için kıvırma konusunda da yorum yapamayacağım.Maybelline rimellerinin arasında en az sevdiğim bu rimel oldu fiyatı uygun olmasına rağmen bir daha alacağımı sanmıyorum.Sevgiler...

15 Yorumlar

  1. Ben de ilk başta bu rimeli hiç sevmemiştim; fakat kıvamı oturduktan sonra epey hoşuma gitmeye başladı. Fakat tek değil, Lash Sensational ile kombo kullandım ve sonuç takma kirpik gibi oldu resmen! Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  2. Merak ediyordum ilk fırsatta almayı düşünüyordum ama hacim vermiyorsa hiç almayayım canım :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bilmiyorum bende etkileri bu şekilde oldu belki senin kirpiklerinde daha hoş durur

      Sil
  3. ben bunu sevemedim pek ..diğeri daha iyi geldi bana..

    YanıtlaSil
  4. Çok sevdim ben bu rimeli. Biraz kuruyunca kullanmanı öneririm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O zaman bekliyeyim kuruyunca bir daha deneyeyim sağol canım:))

      Sil
  5. Seveni de çok sevmeyeni de. Ama kirpik yapısı ve beklentilerimi de göz önüne aldığımda cıks olmamış diyebilirim ben de :(

    YanıtlaSil
  6. Fırçası güzel görünüyor ama bu rimeli pek seven olmadı sanırım kıvamından dolayı. Ben de okuduklarımdan dolayı hiç yanaşmıyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende aldığımda almasaydın keşke demiştin hatırlıyorum:))

      Sil
  7. Seveni de sevmeyeni de çok. Ama ben de sevenler grubundayım. Islak yapısı bir süre sonra oturuyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet aslında uzun süredir düzeltme yapmak istiyordum burdan yapayım şimdi biraz geçince ürün tam kıvamını aldı ve şimdi elimden düşmüyor çok seviyorum:))

      Sil