Selamlar sevgili arkadaşım harika bir mim yapmış bende katılmayı istedim.Bakalım cevaplarım nasılmış keyifli okumalar.

1- Hayal kurmaktan hoşlandığınız bir yer ya da zaman dilimi var mı?

Yıllardır hep uyumak için yatağa girdiğimde hayal kurarım.Küçükken hep koca bir kütüphanenin ortasındayım ve o kadar çok kitabın içinde hangisi okuyacağımı şaşırmış halde etrafıma bakınıp sonra elime geçen bir kitabı keyifle okuduğumu hayal ederdim.Kitap okumayı o kadar çok seviyordum ki.Yıllar sonra gençlerle beraber bir kütüphane kurdum ve mesleğimi bırakıp o kütüphanenin başına geçmek istedim ama müdürüm en verimli çağında buna izin veremem dedi.


2-En çok nelerin hayalini kurarsınız? 

Tabii daha sonraları kurduğum hayallerim değişti.İlk gençlik çağlarımda arkadaşlarımla beraber vakit geçirme hayalleri kurardım.Lisede üniversiteyi kazanma hayalleri kurmaya başladım.Üniversite sıralarımda o kadar yoğundum ki pek hayal kurmaya vakit bulamadım.Çalışma hayatına başladığımdan beri hep aynı hayali kurarım.


Bir gölün kıyısında tek katlı,ahşap bir kır evinde yaşıyorum.Başka oturanlarda var ama bayağı uzaktalar(tek kalmaya korkarım)arada biri uğrayıp yemeklik malzemeleri veriyor.Orayı temizliyorum,yürüyüşe çıkıyorum,bazen bir komşu geliyor kahve içiyoruz,kapının önünde oturuyorum.Beni rahatsız edecek,üzecek kimse yok.Hayatımı bir dergiye yazılarımı yollayarak kazanıyorum,boş vakitlerimde de kitap yazıyorum evde mutlaka internet bağlantısı var.Sosyal yaşama oradan dahil oluyorum.Evde televizyonda var yoksa canım sıkılır.Kitap okuyarak,dolaşarak geçiyor günlerim.Çok huzurluyum.

3-Şimdiye kadar çok hayalinizi gerçekleştirdiniz mi ? 

Pek değil sanırım üniversite hayalim gerçekleşti sadece.

4- Henüz gerçekleşmemiş ama illa da gerçekleşecek dediğiniz hayaliniz var mı ? Anlatabilir misiniz?


Hep yurt dışına gitmeyi hayal ederdim eskiden hatta orada yaşamayı.Gençlik zamanımda olsaydım yaşardım da ama şimdi sanmıyorum doğup büyüdüğüm topraklardan ayrılmak istemem ama en azından bir kaç günlüğüne de olsa yurt dışına gidip oradaki yaşamı,insanları incelemek isterim hep ama hiç olmadı bir gün gerçekleşirse çok ama çok mutlu olacağım.

Son derece zevkle yanıtladım umarım sizde keyifle okursunuz.Eğer bu mimi yapmak isterseniz hepiniz davetlimsiniz.Sevgiler...

15 Yorumlar

  1. Ne güzel, samimi cevaplar vermişsin. Dilerim ki hayallerin en kısa zamanda gerçekleşir :)

    YanıtlaSil
  2. Tüm hayallerin gerçekleşsin inşallah Neden olmasın bir gün bir bakmışın pat oralar dasın Hayat bize neler getirir bilinmez :) Güzel yazı güzel yorumlama ...

    YanıtlaSil
  3. Her şeyin gönünce olması dileğiyle, güzel bir mim :)

    YanıtlaSil
  4. AH keşkem bütün hayırlı olacak hayallerimiz gerçek olsa ne çok isterdim kii :')

    YanıtlaSil
  5. ben de çok hayal kurardım özellikle teenage yıllarda sonra zamanla azaldı tabi şimdi ara sıra yurt dışında yaşamak bol paralı olup çalışmamak gibi hayaller kuruyorum :-))) umarım hepimizin hayali gerçekleşir :-))

    YanıtlaSil
  6. eline sağlık canım keyifle okudum =) ben de zamansızlıktan yapamadım bir türlü. kalemine sağlık =)

    YanıtlaSil
  7. Çok içten cevaplamışsınız, kaleminize sağlık :)

    YanıtlaSil
  8. Yok artık bu kadar mi ayni olunur. ;D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayallerimiz aynı mı?ne kadar güzel ondan yakın buluyorum seni:))

      Sil