Ducray Anacaps
Saç ve cilt onarıcı bakım ürünleriyle uzun süredir üretime devam eden Ducray,   çevresel etkenlere bağlı problemlerin çözümü için etkili çözümler üretir. Ducray ürünleri şu orunlar için çözüm üretme arayışındadır:
ü  Derideki tıkalı gözenekler,
ü  Aşırı yağlı ve kuru cilt yapısı,
ü  Yapısı bozulan hasarlı ciltler
ü  Saç köklerinde zayıflama, dökülme ve seyrelme sorunları
ü  Saç derisindeki kabuklanma sorunları için çözüm sunar.

Ducray Anacaps Özellikleri
Saçın güçlenmesi için gerekli olan tüm besinleri içeriğinde toplayan son derece etkili bir üründür. Saç dökülmesi engeller, saç foliküllerinin beslenmesinde ve canlanmasında etkilidir. İçeriğinde yer alan B5, B6, B8, E, PP vitaminleri ve soya özleri sayesinde  Ducray Anacaps, zaman içinde güçsüzleşen, bakımsız duran ve dökülen saçların kuvvetlendirilmesine yardımcı bir seridir.
Ducray Anacaps ürünü;
§  Saç köklerine nüfuz eder ve dökülmelere hücresel boyutta etki verir.
§  Güçsüz saçların daha dolgun görünmesini sağlar.
§  Saç dökülmelerini en alt seviyeye düşürür.
§  İçeriğindeki çinko vitaminler saçın yapısını zenginleştirir.
§  Saçın uzama sürecini hızlandırıcı etki yaratır.
§  Kapsül formülünde hiçbir yan etki olmayan zengin besleyici maddeler bulunur.
§  Yaşa bağlı dökülmeleri durdurmada etkilidir.
§  Genetik faktörlerin etki süresini uzatır.  
§  Kapsül metiyonin ve sistinin gelişmesini teşvik eder. Bu da saç ve tırnakların kuvvetlenmesini sağlar, saç foliküllerinin beslenmesine, canlanmasına yardımcı olur.
§  Jelâtin kapsül şeklinde üretilmiştir. İçeriğindeki biotin, L-sistin, güçsüz ve dökülen saçları kuvvetlendirir. Kapsül içeriğinde yer alan soya özü, çekirdek ekstratı,  sarı balmumu,  asetat, alfa tekoferol, kalsiyum, pantontenat, klorit kıl köklerinin kuvvetlenmesine yardımcı olur ve buna bağlı olarak saç dökülmesini gözle görülür şekilde azaltır. 
Ducray Anacaps Kapsül Hangi Durumlarda Kullanılır?
Kapsülün temel üretim amacı saç dökülmelerini önlemektir. Saç dökülmesine neden olan, genetik ya da çevresel faktörlerin etkisini en aza indirir. Özellikle orta yaş döneminde yaşanan saç dökülmeleri için köklerden itibaren besleyici etki yaratır. Düzenli kullanımla birlikte dökülmelerde gözle görülür bir azalma meydana gelir.
Ducray Anacaps Kapsül Kullanımı
Ducray Anacaps 60 Kapsül içerisinde 60 tane bitkisel içerikli kapsül yer alır.  Tam etki alabilmek için ürün 2 ay boyunca düzenli olarak kullanılmalıdır.  Kullanımı gayet basittir, ağız yoluyla alınır. Sabahları 2 adet kapsül bir bardak su ile yutulur.  Ürün düzenli kullanılmadığı takdirde beklenene etkiyi göstermeyebilir. Diğer taraftan doğru bir uygulamayla 2 ay sonunda saçlarda gözle görülür bir canlılık ve dolgunlaşma yaşanır.
Ducray Ayrıcalığı 
Onarıcı ve iyileştirici etkisiyle dünya üzerinde ciddi sayıda bir kitleye hitap eden Ducray, yaşanan dermatolojik sorunların tedavisini destekleyen ürün içerikleriyle alanında fark yaratır. Uluslararası standartlarda üretim gerçekleştiren marka, bir ilki gerçekleştirmiş ve dermakozmetik etkili şampuan patentini almıştır.  Tecrübeli marka, kullanıcıların tüm beklentilerini karşılamayı hedefler.
Ducray Anacaps ürünleri ve Ducray markasının diğer ürünlerini nar ecza adresinden inceleyebilir ve güvenle sipariş verebilirsiniz.


9 Yorumlar

  1. Ne kadar güzel anlatmışsın yakın arkadaşım bu konuda çok sıkıntılı saçı çok az kaldı gitmediği doktor kalmadı ona birde bu ürünü söylicem :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Arkadaşın için üzüldüm umarım bir çare bulur

      Sil
  2. İhtiyacım olan bir ürün teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  3. Kutuda gunde bir adet diyor
    Siz iki diyorsunuz ��

    YanıtlaSil
  4. Memnun musunuz acaba çünkü aşırı bir saç dökülmesi söz konusu bende. Ne yapacağımı şaşırdım. Doktor bunu önerdi bunu da deneyeyim mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Doktorunuz önerdiyse mutlaka kullanın işe yarar inşallah

      Sil