Geçtiğimiz aylarda PORTAKALRENGİ  tarafından gönderilmiş olan Lierac Göz altı şişkinliklerine karşı jeli kullanıp bitirdim.Artık yorumlama vakti geldi.
Ürünümüz 10ml.lik küçük bir tüp ambalajda bulunmakta.Ama hemen biter diye korkmayın çünkü çok küçük bir miktarı kullanmak için yeterli bu yüzden uzun süre gidiyor.Jel yapıda olan ürünümüz hafif rahatsız etmeyen bir kokuya sahip.
Öncelikle benim göz altlarımda şişkinlik gibi bir sorunum yok ama ürün ayrıca göz altındaki çizgileri gidererek,sıkılaştırma ve nemlendirme de vaat ettiği için kullandım.Bal rengi olan ürünü günde iki kere sabah ve akşam ıslak göz altlarıma sürerek denedim.İlk olarak çok bir şey fark edemedim ama daha sonraları göz altlarımın kuruduğunu gözlemledim.Yani nemlendirmesini çok yetersiz buldum.
Tüm göz altı cilt tiplerine uygun olan bir ürün.Ürünün fiyatı 99 lira ama indirimlerde çok daha uygun bir fiyata alınabilir.Daha detaylı incelemek isterseniz ŞURADAN alayım sizi.
Portakalrengi.com'dan gelen bir diğer üründe Annagaspi markasına ait fondöten etkili leke giderici krem.
Bu ürün tam boy olarak gelmedi ama denemek için de oldukça yeterli bir miktardaydı.Sanırım şu anda sitesinde 15 ml olarak yani bana gelen miktarda satışı da mevcut ve bu ürünü denemek için oldukça güzel bir fırsat.Ürün sitesinde 35 lira incelemek isterseniz sizi ŞURADAN alayım.
Cildimde çok fazla bir leke olmadığını söylemeliyim öncelikle ama ürün yaşlanma etkilerini önleme ve canlandırma gibi bir etkiye de sahip olduğu için denedim.Genellikle makyaj bazı olarak kullandım ürünü.
Spf 39 içeren ürünü bir kaç kere tek başına fondöten niyetine de kullandım.Aslında lekeli bölge üzerine sadece uygulamak yeterli ama dediğim gibi benim çok lekeli bir cildim yok.Fondöten gibi uyguladığım haftasonların da bile sağlıklı ve doğal bir cilt izlenimi vermesini çok sevdim.Kore menşeili olan krem bence oldukça hafif,doğal bir görünüm için yeterli.
İçeriğinde bulunan yeşil çay ile cilt metabolizmasını güçlendirme,yorgun,soluk cildi canlandırma gibi bir özelliği olan ürün gündelik olarak kullandığımız BB kremler kadar da bir kapatıcılığa sahip.Yani hafif makyaj yapmak istediğimiz günlerde kullanarak hem bakım yapabilir hem de sağlıklı bir ciltle gezebiliriz.Bu ürünü ben sevdim.Sevgiler...

21 Yorumlar

  1. Lierac i denemedim onu da listeye alayim :)

    YanıtlaSil
  2. göz kreminin yorumlarını okumuştum daha önce bazı yerlerde, hep nemlendirmesinin yetersiz olduğundan bahsedilmiş, lierac markasını hiç kullanmadım, bir fikrim olmuş oldu, teşekkürler

    YanıtlaSil
  3. Lierac markasını severim aslında ama bu krem etkisiz sanırım, bana zaten hiç olmaz, göz altlarım çok kuru... :( Bir arkadaşım leke giderici krem arıyor, Annagspi'yi söyleyeyim :))

    YanıtlaSil
  4. leke giderici kremi merak ettim, spf 39 içermesi de harikaymış!

    YanıtlaSil
  5. Ben de BB kremini epey sevdim; fakat Lierac Göz Jeli'nden pek hoşlanmadım. Bende fazla etkisiz eleman kaldı...

    YanıtlaSil
  6. Geçenlerde bitirmiştim, aman aman br etkisini görmedim, daha çok şişkinliğe yönelik bir ürün olduğunu düşündüğüm için aradığımı bulamadım diyelim =)

    YanıtlaSil
  7. göz altı jelini denemedim ama anna gaspi bb krem güzel bence ben de beğendim..

    YanıtlaSil
  8. Çok güzel anlatmışsınız teşekkürler:)

    YanıtlaSil
  9. Göz kremi benim için de çok yetersiz gelmişti

    YanıtlaSil
  10. Spf içermesi çok iyi ama neden 40 değil de 39 acaba. İlginç. Başarılı bir ürüne benziyor.

    YanıtlaSil
  11. Lierac jeli merak ettim ama göz altı şişkinliklerinde ne derece etkili ve o fiyata değer mi bilemiyorum?

    YanıtlaSil