dudak parlatıcısı önerileri


Ruj ve Parlatıcıyla Mükemmel Dudaklar


 Ruj ve parlatıcıyla mükemmel dudaklara sahip olabilirsiniz. Kadınların makyajlarında en göz alıcı nokta dudaklardır ve bir kaç ufak dokunuşla mükemmel dudaklar hayal değildir.

Dudak Parlatıcısı nedir?

Dudak parlatıcısı sıvı yapıda dudağı olduğundan parlak, ıslak gösteren bir çeşit rujdur.

Dudak parlatıcısı önerileri

Dudak parlatıcıları hemen her bütçeye uygun olarak piyasada bolca bulunmakta. Özellikle gece kulüplerinde ışıltılısıyla makyaja oldukça güzel hava katan lipgloss (dudak parlatıcısı) için önerilerimiz Essence Shine Wet Look Lipgloss,  Pastel Profashion Lip Topper uygun fiyatlı ürün arayanlar için güzel seçeneklerdir.

Ruj ve Parlatıcıyla mükemmel dudaklara nasıl sahip olacağız?

Ruj ve parlatıcıyla mükemmel dudaklar için

Rujunuzu uygulamadan önce hafif nemli bir peçeteyle dudağınızdaki pürüzleri giderin yada diş fırçasıyla biraz ovalayın bu dudaklarınızın dolgunlaşmasını sağlayacak, ardından dudaklarınızı nemlendirin ve pudra sürün ve dudaklarınızın şekli eşit değilse bir kalem ile çerçeveleyin , ruju uygulayın. Dudaklarınızı hafifçe gererek ruju öncelikle üst yada alt dudağınızın orta kısmına uygulayın. Daha sonra köşelere uygulayarak devam edin. Uzun süre kalıcılık için rujun fazlasını bir peçeteyle alın ( bu birinci aşama pigmentlerin dudaklarınıza yerleşmesini sağlayacak) ve tekrar ruju sürün (bu ikinci aşama ise rujun daha canlı görünmesi için). Daha kalıcı capcanlı renkte dudaklar ile gün boyu çekiciliğinizi koruyun. Sezon rengi bordo ruj....

en iyi dudak parlatıcısı

Parlatıcıyla en güzel dudaklar


İnce dudaklara sahipseniz ruj seçerken parlak renkler olmasına dikkat ederseniz dudaklarınızı olduğundan daha dolgun gösterirsiniz. Eğer dudaklarınız kalın ise dudak kalemini dudak çizginizin biraz içine doğru uygulayın. Böylece dudaklarınız daralır. Şeffaf ve renkli parlatıcılar tek başına da uygulanabilir rujun üstüne de. Rujun üstüne sürüldüğünde rujun rengini uzun süre korur ve dudaklarınız mükemmel görünür. Parlatıcı uygulamak içinse önerilerim şu şekilde olacak ince dudaklı olanlar genelde parlatıcıyı dudaklarını dolgun göstermek için tercih ediyor. Parlatıcıyı dudaklarınızın dış çizgisine uygulayarak hem bir hat çizip hemde dolgun bir görünüm kazanabilirsiniz. Sonra dudaklarınızın orta bölgesine parlatıcıyı makyajınızda diğer kısımlardan  daha yoğun bir şekilde sürün. İşte ruj ve parlatıcıyla mükemmel dudaklara sahipsiniz.
Dudak şekline göre ruj sürme teknikleri makalemizi okumayı unutmayın.

makyaj, ruj ve parlatıcıyla mükemmel dudaklar, lipgloss önerileri, en iyi lipglosslar, en güzel dudaklar, ruj, parlatıcı, dudak parlatıcısı, dudak parlatıcısı önerileri, en iyi dudak parlatıcısı, ruj ve parlatıcıyla mükemmel dudaklar

20 Yorumlar

  1. Bılıyordum bu bılgılerı uyguluyorumda çok yararlı çok guzel umarım okuyup bılmeyenler ıcınde yararlı oluR ..
    sevgıler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet katılıyorum ilgin için çok teşekkürler.

      Sil
  2. Mat rujlar bende daha güzel duruyor. Ancak koyu bir göz makyajım varsa parlatıcı tarzı rujlar makyajı daha güzel gösteriyor.

    YanıtlaSil
  3. Parlatıcıdan çok ruj özellikle de nude tonlar tercihim, gerçekten dudakları mükemmel hale getiriyor :)

    YanıtlaSil
  4. Öneriler için teşekkürler...

    YanıtlaSil
  5. teşekkürler güzel bilgiler için.

    YanıtlaSil
  6. Ben mat ruju seviyorum ama bu detaylı ve işe yarar bilgiler için teşekkürler.. Bir gün bana da lazımolur kim bilir

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  7. piki piki herkes fotolardaki gibi olsuuun :)

    YanıtlaSil
  8. Parlatıcı özellikle yazın çok severim. Yine çok yararlı bilgiler olmuş 😊

    YanıtlaSil
  9. Ruj ve parlatıcı önerileri için çok teşekkürler. Uygulayacağım ☺️

    YanıtlaSil