Pierre Fabre

Dexeryl Krem

Pierre Fabre markasına ait Dexeryl krem özellikle cildi nemlendirmek konusunda çok başarılı bir ürün.
DEXERYL krem, kuru, pürüzlü, pullu, kaşıntılı cilt durumlarını tedavi etmek ve önlemek için kullanılan tıbbi bir üründür. Bir tür yumuşatıcıdır, yani cildi yumuşatmaya ve nemlendirmeye yardımcı olur. DEXERYL krem, aktif madde olarak ölü cilt hücrelerinin parçalanmasına ve çıkarılmasına yardımcı olan üre ve cildi nemlendirmeye ve nemlendirmeye yardımcı olan gliserin içerir. DEXERYL kremi genellikle cildin etkilenen bölgesine günde bir veya iki kez veya bir sağlık uzmanının belirttiği şekilde uygulanır. DEXERYL kremi kullanırken ürün etiketindeki veya bir sağlık uzmanı tarafından verilen talimatlara uymak önemlidir. DEXERYL kreminin kullanımıyla ilgili herhangi bir sorunuz veya endişeniz varsa, bir sağlık kuruluşu ile konuşmalısınız.
Pierre Fabre hakkında

Pierre Fabre 50 yılı aşkın süredir dermo kozmetik alanında hizmet veren Fransız markasıdır. Pierre Fabre Avene, Ducray, Klorane, Elancyl gibi dev markaları bünyesinde barındırmaktadır. Pierre Fabre dünyanın en büyük dermo kozmetik markalarından biridir.

Dexeryl krem yorumu

Dexeryl kremi Fransadan bir arkadaşım getirdi duyduğuma göre oralarda bayağı ünlüymüş ayak topuklarına kullanıyordu, bana da hediye etmek istemiş. Daha önce duymadığım bir markaydı ama internetten araştırınca kuru olan her bölgeye kullanıldığını öğrendim.

Ülkemizde de bazı sitelerde ve eczanelerde satıldığını görünce denemeye karar verdim. Dexeryl krem oldukça ucuz bir cilt bakımı ürünü ve kocaman 250 gram yani gerçek anlamda gram mililitre değil öncelikle bunu belirtmek isterim. Boyutu büyük olduğu için uzun süre kullanabiliyorsunuz farklı gramajlarda piyasada mevcut.
Dexeryl krem cilt bakımında özellikle hassas ve kuru ciltlerin onarılması için öneriliyor. Gerçekten deride meydana gelen her türlü kuruluğu tedavi edecek kadar güçlü bir yoğun nemlendirici. Alerjik, kaşıntılı ciltlerde atopik dermatit gibi rahatsızlıklarda işe yarayan yoğun bir nemlendirici.

Dexeryl krem hemen cilt tarafından emilerek cildi yumuşatıyor ayrıca kızarıklıklarıda gideriyor. İçeriğinde bulunan Gliserol sayesinde cilt bakımında cilt yumuşuyor, içeriğe takılan biriyseniz Paraben içerdiğini söylemeliyim.

Ben ayaklarımda, dirseklerimde ve ellerimde Dexeryl kremi kullandım ve çok memnun kaldım, gerekli durumlarda yüzde de kullanıla bilinir. Dexeryl krem kokusuz bir  yoğun nemlendirici, alerji riskine karşı öncelikle vücudunuzda küçük bir bölgede kullanmanızı öneririm çünkü rahatsızlık yaşayanlar olduğunu okudum.

Dexeryl kremi elinize sıkarken çok dikkatli olmalısınız çünkü çok sıvı ters çevirir çevirmez hemen fazlasıyla dökülüyor. Hafif ama etkili bir yoğun nemlendirici aynı zamanda uygun fiyatlı yani cilt bakımında denemeye değer ayrıca Pierre Fabre gibi tanınmış bir dermo kozmetik markasının ürünü olması da hoşunuza gidecek. Dexeryl krem makalemizi sevdiyseniz başka bir Pierre Fabre markası olan Ducray Anacaps Saç Dökülmesine Karşı Kapsüller makalemizi de seveceksiniz.

Dexeryl Nasıl Uygulanır?

DEXERYL kremini kullanmak için şu adımları izleyin:

  1. Ellerinizi sabun ve suyla iyice yıkayın.
  2. Cildinizin etkilenen bölgesine ince bir DEXERYL kremi tabakası uygulayın.
  3. Kremi tamamen emilene kadar cildinize nazikçe masaj yapın.
  4. Fazla kremi çıkarmak için ellerinizi tekrar yıkayın.

DEXERYL kremini bir sağlık kuruluşu veya ürün etiketi tarafından yönlendirildiği şekilde kullanmak önemlidir. DEXERYL kremin nasıl kullanılacağı hakkında herhangi bir sorunuz varsa, bir sağlık kuruluşu ile konuşmalısınız. Bireysel ihtiyaçlarınıza göre size özel talimatlar ve rehberlik sağlayabilirler.

İşte DEXERYL krem kullanmak için birkaç ek ipucu:

  • DEXERYL kremini günde bir veya iki kez veya bir sağlık uzmanının belirttiği şekilde kullanın.
  • DEXERYL kremini kırık veya tahriş olmuş cilde uygulamaktan kaçının.
  • DEXERYL kremini bir çocuk üzerinde kullanıyorsanız, sağlık hizmeti sağlayıcısı veya ürün etiketi tarafından verilen talimatlara uyduğunuzdan emin olun.
  • DEXERYL kremini diğer cilt ürünleriyle birlikte kullanıyorsanız, cilde tamamen emildiğinden emin olmak için en son DEXERYL krem uygulayın.




22 Yorumlar

  1. İlk defa senden duydum,, bende deniycem :))

    YanıtlaSil
  2. Dexeryl markasını ben de ilk defa duydum. Kuru bölgelerde etkili olması güzel bir özellik . Tam benlik.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dexeryl kremi seveceğini düşünüyorum canım.

      Sil
  3. bu markayı ilk defa duyuyorum ama kuru ciltler için dediği için ismin not aldım bakacağım....

    YanıtlaSil
  4. ilk defa duydum ürünü ve markayı güzel günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
  5. İlk kez gördüm bu markayı.Satış yerlerine bakalım nerelerde varmış...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dexeryl krem yurtdışında çok ünlü canım ülkemizde pek tanınmıyor.

      Sil
  6. her türlü kuruluğu tedavi edecek kadar güçlü ise kullanılabilir dicem ama anlatımınıza göre sanmıyosam olumsuz tarafları da var..ürünü halen kullanıyor musunuz,aradan bayağı bir zaman geçmiş..😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ürünü şu anda kullanmıyorum.Zararlı etkileri yok bence ama bir iki tane şikayet okudum nette ondan yazma gereği duydum.

      Sil
  7. Elancyl kullanmistim bunu bilmiyordum 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yurt dışında çok bilindik bir markaymış aslında.

      Sil
  8. Yeni duydum.Alup denemek lazim😊

    YanıtlaSil
  9. Markayı ilk kez duydum, yogun nemlendiren ürünleri seviyorum :)

    YanıtlaSil
  10. İlginçtir ben daha önce duymuştum kozmetik alanında bloğunuz emsalsiz bir istikrarla devam ediyor çok teşekkürler

    YanıtlaSil