Sivilceleri Yok Eden Yöntemler Nelerdir?

 

Sivilceleri yok eden yöntemler

Giyimlerinden aksesuar seçimlerine, saçlarından makyajlarına kadar her konuda oldukça özverili olan bayanların en büyük sorunlarından biri de her zaman istedikleri ancak birçok etken sebebiyle bir türlü kavuşamadıkları kusursuz bir cilt görünümüdür. Sivilceleri yok eden yöntemler kadınlar tarafından çok araştırılmaktadır.

Sivilceleri Yok Eden Yöntemler Merak Ediliyor

Erkeklerde de görülen ancak daha çok bayanların regl dönemleri ile ilişkili olarak neredeyse her ay tekerrür eden sivilce oluşumu, bayanların güzellik takıntıları içerisinde oldukça fazla can sıkmaktadır.

Aynı zamanda stres, beslenme ve yetersiz cilt bakımı sebebiyle de oluşabilen sivilcelerin yok edilmesi de sorunun çözülmüş olduğunu göstermez ancak günlük yapılacak rutin bir cilt temizliği ile en azından bir sonraki oluşacak olan sivilcelerin önlenmesi sağlanmış olabilir. Peki sivilceleri yok eden yöntemler nelerdir?

Sivilce- Akne Sorunu

Sivilcelerden kurtulmak ve onları yok etmek için kullanılacak birçok yöntem vardır ancak günlük yapılması gereken, temizleme köpüğü, temizleme sütü, tonik ve nemlendiriciden oluşan rutin bir cilt temizliği her ne kadar sivilce oluşumunu önleyecek olsa da, bir şekilde çıkmış olan sivilcenin de yok edilmesi için tabiî ki çeşitli maskeler vardır. Sivilceleri yok eden yöntemler arasında bulunan maskeler, olabildiğince doğal olduğu zaman daha çok cilde zarar vermeden sivilcenin yok edilmesini başarmaktadır ancak hazır alınmış ve kimyasallarla dolu maskelerin sivilce yok etme konusundaki başarıları aşina iken bir yandan da cilde verdikleri zararlar da yadsınamayacak kadar büyük oranlara sahiptir.

Hangi papatya ile saç açılır makalemizi de okuyunuz.

Kusursuz bir görünüm için rutin temizliğe ek olarak sivilce üzerlerine limon suyu ve pudra ile yapacağınız bir karışımı uygulamak, sivilcenin tamamen kurumasını hızlı bir şekilde sağlarken; diğer taraftan da yine limon suyuyla aspirin karışımından yapılan maske de sivilceleri yok eden yöntemler deyince en baştaki sırayı almaktadır.

 

Yorumlar

Popüler Yayınlar