Aqua di Polo Alışveriş Deneyimim

 

Aqua di polo alışveriş

  Aqua Di Polo markasının ürünleri uzun zamandır dikkatimi çekmekteydi ve sonunda ufak bir  alışveriş yaparak denemek istedim. Aqua di Polo alışveriş deneyimim sizlere de yararlı olabilir diye paylaşmak istedim. Eğer sizde uygun fiyata, trendy ürünler arayışındaysanız makalemizi mutlaka okumalısınız.

Aqua di Polo 1987 Hakkında


Öncelikle Aqua di Polo markası hakkında ufak bilgiler vermek istiyorum. Aqua di Polo 1987 GSS Commerce şirketinin markasıdır. Adı ve logosu 1987 yılında İtalya da düzenlenen Dünya Polo Şampiyonasından ilham alınarak ortaya çıkmıştır. Marka saat, sweat, gözlük, parfüm gibi bir çok yelpazede ürünleri ile dikkat çekmektedir. Amacı hem kadın hem erkek müşterilerine kaliteli, uygun fiyatlı, İtalyan stilinde ürünler üretmektedir.

Aqua di Polo Alışveriş Deneyimim ve Yorumlarım


Aqua di Polo alışveriş deneyimim için seçtiğim ürünlere gelecek olursak. Öncelikle topluca aldıklarımı göstereyim.
Aqua di polo

Evet alışverişi biraz abartmış olabilirim ama fiyatlar bu kadar uygun olunca eşim içinde birkaç ürün sepete ekledim. Şimdi tek tek ürünlere göz atalım.
aqua di polo çanta

Aqua di Polo çanta modelleri özellikle kızımın hoşuna gitti. Onun okulda kullanması için bu laptop çantasını seçtim. İçine kitaplarının rahatlıkla sığacağı oldukça kaliteli, geniş, kullanışlı bir çanta kızım çok beğendi.
Aqua di polo parfüm

Dolcedorme Legend Erkek parfümü karizmatik erkeklerin en çok tercih ettiği parfümlerden. Tasarım olarak son derece şık odunsu ve hafif meyvemsi kokusuyla fresh ve çok kalıcı eşim severek kullanıyor.

Omodeo Kadın Parfümü İtalyan tarzı son derece feminen bir koku, kalıcılığı ve zerafetiyle benim favorilerim arasına çoktan girdi.

aqua di polo 1987

Aqua di Polo 1987 limon kolonyası mis gibi ferah sanki limon bahçesinde geziyormuş hissi veriyor. 

Aqua di polo küçük şişe kolonya

Akdeniz limonu çantamda da olsun dedim ve küçük boyunu da aldım artık her yerde ferahlığı benimle.

Ev giyimi nasıl olmalı makalemizi de okuyunuz.

Gözlük ve Saat Modelleri


Aqua di polo gözlük modelleri

Aqua di Polo gözlük modelleri oldukça popüler bu konuda gerçekten kaliteli, son moda ürünleri ile dikkat çekiyorlar. Retro, unisex, polarize camlı gibi yüzlerce çeşidinden seçim yapmak çok zor. Ben unisex modelleri tercih ettim siyah olanı eşim kullanıyor, altın çerçeve detaylı olanı ise ben çok severek kullanmaktayım. Aqua di Polo gözlük modelleri gerçekten herkesin sevebileceği seçeneklere sahip, orijinal kılıflarıyla dışarı çıktığımızda hep yanımızda.

Aqua di polo saat modelleri

 Aqua di Polo saat modelleri ile her ihtiyaca ve zevke hitap etmekte. Ben gene unisex bir model tercih ettim. Her kıyafetle kullanılabilecek, zarif, modern saatimi gören herkes çok beğeniyor. 

Aqua di Polo alışveriş deneyimim beni hayal kırıklığına uğratmadı aksine bu kadar kaliteli ürünlerle tanıştığıma çok sevindim. Aqua Di Polo 1987 internet sitesini mutlaka incelemenizi ve birbirinden güzel ürünleri incelemenizi tavsiye ederim.


Yorumlar

Popüler Yayınlar